Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ > ΚΙΝΗΤΗ

Επαγγελματικές συσκευές της Nokia

This is a discussion on Επαγγελματικές συσκευές της Nokia within the ΚΙΝΗΤΗ forums, part of the ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ category; Η Alpha Copy / Nokia παρουσίασε τρία νέα κινητά τηλέφωνα τα οποία έρχονται να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τη σειρά ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-02-2007, 22:36:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Επαγγελματικές συσκευές της Nokia


Η Alpha Copy / Nokia παρουσίασε τρία νέα κινητά τηλέφωνα τα οποία έρχονται να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας Eseries που απευθύνονται στο σύγχρονο επαγγελματία. Ειδικότερα, τα Nokia E90… Communicator, E65 και E61i, φιλοδοξούν να κατακτήσουν τους Έλληνες επαγγελματίες με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων τους Nokia Eseries.
Το Nokia E90 Communicator, το Nokia E65 και το Nokia E61i υποστηρίζουν μία σειρά επαγγελματικών λύσεων, όπως υπηρεσίες email, λειτουργούν παγκοσμίως σε quadband συχνότητες για δίκτυα GSM και δίκτυα 3G, συνδέονται μέσω WLAN, Bluetooth, υπέρυθρων και καλωδίου μεταφοράς δεδομένων και μπορούν να φιλοξενήσουν πληθώρα πρόσθετων εφαρμογών κατΆ επιλογή. Η ταχύτητα, η δύναμη επεξεργασίας και οι εξαιρετικές οθόνες των συσκευών, σε συνδυασμό με την επεκτασιμότητα του λογισμικού S60 προσφέρουν τη δυνατότητα μιας νέας εργασιακής και όχι μόνο, εμπειρίας επικοινωνίας μέσω κινητού τηλεφώνου.
Παράλληλα, οι νέες συσκευές Nokia Eseries, σε συνδυασμό με την κινητή πλατφόρμα Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0, μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για αύξηση της παραγωγικότητας και αξιοποίησης των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων. Και οι τρεις συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά κατά το δεύτερο τρίμηνο το 2007.
Το Nokia E90 Communicator διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας εμπειρίας «κινητού γραφείου». Όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, συγκεντρωμένες στον πυρήνα της συσκευής, καλύπτουν άμεσα και εύκολα επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες του κατόχου του, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου. Γρήγορες συνδέσεις μέσω WLAN, HSDPA και 3G επιταχύνουν τη χρήση κινητών εφαρμογών μεταφοράς δεδομένων. Η σύνδεση μεταξύ επιχειρησιακών και ψυχαγωγικών εφαρμογών με το Διαδίκτυο, και ο εκπληκτικός Nokia browser προσφέρουν πλούσια εμπειρία χρήσης με δυνατότητα προβολής πλήρους ιστοσελίδας στην εσωτερική οθόνη των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων.
Το Nokia E90 Communicator είναι βασισμένο στην πλατφόρμα S60 3rd edition, προσφέροντας στους κατόχους πληθώρα εφαρμογών. Το Nokia E90 Communicator έχει επίσης ενσωματωμένο GPS με την υπηρεσία Nokia Map, προκειμένου να διευκολύνει την εύρεση διαδρομών και τον εντοπισμό θέσης. Για την εξυπηρέτηση προσωπικών αναγκών, το Nokia E90 Communicator είναι εξοπλισμένο με FM ραδιόφωνο, MP3 player, video player και δύο κάμερες – η πρώτη είναι 3.2Mpix κάμερα αυτόματης εστίασης με flash και η δεύτερη κάμερα για κλήση βίντεο.
Το Nokia E65, συνδυάζει τις επιχειρησιακές δυνατότητες μιας συσκευής Nokia Eseries σε μια συσκευασία υψηλής ποιότητας. Το Nokia E65 σχεδιάστηκε για να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνότερα, με τα εξειδικευμένα πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στην μπροστινή επιφάνεια. Οι κάτοχοί του μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις συνδιάσκεψης, να έχουν πρόσβαση στη λίστα επαφών τους, να κάνουν σίγαση και επαναφορά των κλήσεών τους, και να έχουν πρόσβαση σε μία εφαρμογή της επιλογής τους, μέσω του πλήκτρου «Δικό μου». Η ενεργή αναμονή, η δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης του κινητού να δείχνει και να παρέχει άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές κατΆ επιλογήν του χρήστη, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα πλήκτρα, απλοποιούν τη σύνδεση μεταξύ επιχειρηματικών και προσωπικών εφαρμογών.
Το Nokia E61i, με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό για εκτεταμένη χρήση email, προσφέρει αυξημένες δυνατότητες χειρισμού συνημμένων αρχείων, με επιλογή διαμόρφωσης κειμένου, μέσω του κινητού τηλεφώνου. Ο νέος σχεδιασμός του πλήρους πληκτρολογίου με το πλήκτρο Navi και τα εξειδικευμένα πλήκτρα πρόσβασης, προσφέρει στους κατόχους του ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης στην παλάμη του χεριού τους. Το E61i υποστηρίζει τις εταιρικές κινητές υπηρεσίες όπως τις Nokia Intellisync Wireless Email, Good Mobile Messaging, Mail for Exchange, Seven, και BlackBerry Connect, καθώς και τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες e-mail. Η συσκευή περιέχει επίσης μια υψηλής ποιότητος κάμερα 2Mpix, music player και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έτοιμος για νέες επαγγελματικές περιπέτειες ο Michael Douglas LATEAM RSS NEWS 0 01-12-2010 16:02:
Nokia X6: Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε το Nokia 5800 antonis PDA - SMART PHONES 0 02-09-2009 20:47:
Nokia Booklet 3G - To ολόφρεσκο Nokia Netbook! antonis COMPUTERS 1 25-08-2009 20:48:
Nokia- Multitouch συσκευές με τέλεια οθόνη αφής! antonis PDA - SMART PHONES 0 19-05-2009 10:31:
Νέες επαγγελματικές συσκευές Nokia Eseries aggelos_a COMPUTERS 0 06-03-2007 20:35:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:13:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam