Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΚΙΝΗΤΗ (https://www.lateam.gr/forum/f81/)
-   -   Η επιτομή της ψηφιακής σύγκλισης (https://www.lateam.gr/forum/f81/h-epitomi-tis-psifiakis-sugklisis-13768/)

geodon 10-07-2008 18:05:

Η επιτομή της ψηφιακής σύγκλισης
 
http://www.skai.gr/photos/200807/m10..._N82_Black.bmp

Με το νέο κινητό τηλέφωνο N82, η Nokia παρουσιάζει την επιτομή της ψηφιακής σύγκλισης και τον πιο σύγχρονο υπολογιστή πολυμέσων!

Συγκεντρώνοντας πολλαπλές υπηρεσίες σε μια συσκευή, το νέο Nokia N82 Βlack σας προσφέρει ένα βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης και σύνδεσης στο διαδίκτυο και προσφέρει παράλληλα στους λάτρεις της φωτογραφίας μία μοναδική εμπειρία.

Το Nokia N82 διαθέτει ισχυρό δέκτη GPS με προεγκατεστημένους χάρτες Nokia, αλλά και κάμερα υψηλής ανάλυσης 5 Μegapixel, με οπτικά μέρη Carl Zeiss και φλας Xenon.

Παράλληλα, η άμεση ενεργοποίηση της κάμερας, η αυτόματη εστίαση με βοηθητικό φως, η γρήγορη επαναφόρτιση μεταξύ λήψεων και το βίντεο υψηλής ποιότητας, καθιστούν το Nokia N82 ένα πραγματικά εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο.

Εκτός από την υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή, ο υπολογιστής πολυμέσων Ν82 επιτρέπει την ακρόαση μουσικής, την ενασχόληση με παιχνίδια, τη συνομιλία μέσω διαδικτύου και την αποστολή και λήψη e-mail. Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα και τη βελτιωμένη απόδοση, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N82 προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής.

To Nokia N82 διαθέτει μενού με νέο περιεχόμενο, με προσανατολισμό στα 3D multimedia με στόχο την εύκολη και άμεση πρόσβαση στα περιεχόμενα διασκέδασης. Επιπλέον υποστηρίζει και την υπηρεσία Ovi, καθώς επίσης το Music Store και τους Nokia χάρτες. Τέλος, με την υψηλή ταχύτητα σύνδεσης Wi-Fi επιτρέπει τη σύνδεση στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ακόμη, η κάρτα των 2GB micro SD παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 900 φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης ή εναλλακτικά μέχρι και 84 λεπτών βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Το Nokia N82 προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό χαρακτηριστικών πολυμέσων, όπως πλοήγηση GPS, προεγκατεστημένους χάρτες, μοναδικές δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο, όπως επίσης και συνδεσιμότητα σε υψηλές ταχύτητες, καθιστώντας το έτσι τον απόλυτο υπολογιστή πολυμέσων.

Αυτή η μικρή σε μέγεθος συσκευή αντικαθιστά πολλές μεμονωμένες συσκευές.

Πηγή : skai.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:10:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam