Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ > ΚΙΝΗΤΗ

Πόλεμος τιμών στην καρτοκινητή τηλεφωνία

This is a discussion on Πόλεμος τιμών στην καρτοκινητή τηλεφωνία within the ΚΙΝΗΤΗ forums, part of the ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ category; ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Ντελέζος Πόλεμος τιμών στην καρτοκινητή τηλεφωνία βρίσκεται και πάλι σε πλήρη εξέλιξη, με τις εταιρείες να επιδιώκουν μέσω ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-02-2010, 23:09:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Πόλεμος τιμών στην καρτοκινητή τηλεφωνία



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Ντελέζος

Πόλεμος τιμών στην καρτοκινητή τηλεφωνία βρίσκεται και πάλι σε πλήρη εξέλιξη, με τις εταιρείες να επιδιώκουν μέσω προσφορών να προσελκύσει η μία τους συνδρομητές της άλλης.
Oι περίπου εννέα εκατομμύρια ενεργοί χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας (από το σύνολο των 13,5 εκατ.) δέχονται τις τελευταίες ημέρες βροχή προσφορών με υπηρεσίες και προγράμματα που περιλαμβάνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, βιντεοκλήσεις και SΜS, αλλά και... ανέξοδη περιήγηση στο facebook από το κινητό!
Μόλις προχθές έριξε τελευταία στην αγορά τη δική της προσφορά η CosmΟΤΕ απαντώντας σε αντίστοιχες κινήσεις που είχαν γίνει από τη Wind και τη Vodafone. Ειδικότερα, η CosmΟΤΕ ανακοίνωσε το νέο πακέτο καρτοκινητής Call Τhem Αll 1.500, το οποίο με μόλις 3 ευρώ τον μήνα προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες What΄s Up να... .....

καταναλώνουν 1.500 λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων, αλλά και να στέλνουν δωρεάν 1.500 SΜS σε άλλους συνδρομητές What΄s Up, Cosmoκάρτα ή σε συνδρομητές με συμβόλαιο της CosmΟΤΕ. Τα 3 ευρώ εξασφαλίζουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες για διάστημα 30 ημερών, ενώ η ενεργοποίηση του πακέτου Call Τhem Αll 1.500 θα μπορεί να γίνεται ώς το τέλος του χρόνου.

Το πακέτο της Vodafone
Από την πλευρά της, η Vodafone ανακοίνωσε την υπηρεσία Vodafone Unlimited, η οποία θα ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου 2011, καλύπτοντας όλα τα πακέτα καρτοκινητής που προσφέρει η εταιρεία (Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone Ιnternational και Καρτοκινητό Ολυμπιακός). Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει δωρεάν, για έναν μήνα, χρόνο ομιλίας 1.500 λεπτών και την αποστολή 1.500 SΜS προς όλους τους αριθμούς Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής).
Απαραίτητη προϋπόθεση γι΄ αυτό είναι ο χρήστης να προμηθεύεται κάθε μήνα μία κάρτα ομιλίας αξίας 10 ευρώ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας ο χρήστης εξασφαλίζει δωρεάν επικοινωνία με όλο το δίκτυο της Vodafone, ενώ ο χρόνος των 10 ευρώ μένει στη διάθεσή του για να τον ξοδέψει όπως και όποτε αυτός επιθυμεί.

Η Wind έκανε την αρχή

Την αρχή των προσφορών στην καρτοκινητή έκανε η Wind. Η νέα υπηρεσία καρτοκινητής Wind, με την ανανέωση κάθε μήνα μιας κάρτας αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, δίνει δωρεάν απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα κινητά (με συμβόλαιο και καρτοκινητά) Wind και Q. Επιπλέον, διπλασιάζει την αξία της κάρτας, για να μιλάνε οι συνδρομητές και με τα άλλα δίκτυα. Στο μεταξύ, από χθες όλοι οι χρήστες των πακέτων Wind F2G έχουν δωρεάν πρόσβαση στο facebook.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2010 όλοι οι χρήστες του F2G έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο facebook απ΄ όπου και αν βρίσκονται και για όσο χρόνο θέλουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, προκειμένου να τσεκάρουν το προφίλ τους, να κάνουν update το status τους, να βλέπουν και να σχολιάζουν φωτογραφίες, να στέλνουν δωρεάν μηνύματα σε όλους τους φίλους τους.

tanea
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πόλεμος τιμών από Volkswagen στις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες ilias ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 01-03-2011 13:38:
Nokia RX-51: Επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία antonis PDA - SMART PHONES 0 12-08-2009 12:30:
Κρίση και στην κινητή τηλεφωνία LATEAM RSS NEWS 0 20-05-2009 22:30:
Ύφεση στην κινητή τηλεφωνία το 2009 ilias ΚΙΝΗΤΗ 0 26-01-2009 00:53:
Τέλος το κόστος φορητότητας στην κινητή τηλεφωνία ilias ΚΙΝΗΤΗ 0 05-04-2007 11:17:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:41:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam