Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΚΙΝΗΤΗ (https://www.lateam.gr/forum/f81/)
-   -   Vodafone: Αποκλειστικά κινητά McLaren Mercedes (https://www.lateam.gr/forum/f81/vodafone-apokleistika-kinita-mclaren-mercedes-3956/)

ilias 08-03-2007 18:26:

Vodafone: Αποκλειστικά κινητά McLaren Mercedes
 
http://img185.imageshack.us/img185/592/vodafonevb2.gif
Περισσότερες πληροφορίες για τα «αποκλειστικά κινητά McLaren Mercedes» έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ελληνική Vodafone. Συγκεκριμένα, η σειρά κινητών τηλεφώνων Vodafone McLaren Mercedes αποτελείται από τα εξής μοντέλα: Vodafone McLaren Mercedes 770SH (3G) και Vodafone McLaren Mercedes GX29 (2G). Και οι δύο συσκευές έχουν κατασκευαστεί από τη Sharp και ουσιαστικά δεν έχουν καμία «εσωτερική» διαφορά σε σύγκριση με τα 770SH και GX29. Ο σχεδιασμός των «αποκλειστικών» κινητών τηλεφώνων αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της νέας ομάδας και το σχεδιασμό του αυτοκινήτου, με χρωμιωμένο ασημί κάλυμμα και τόνους σε έντονο κόκκινο χρώμα όπως και τα χρώματα της ομάδας Vodafone McLaren Mercedes.
Τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες υπηρεσίες Vodafone live! περιλαμβάνουν βίντεο κλιπ και εικόνες του χαρακτηριστικού αγωνιστικού αυτοκινήτου Vodafone McLaren Mercedes για το 2007 καθώς και σχεδίαση ενός εύχρηστου μενού, ειδικούς ήχους κλήσης και ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου.
Η συσκευή GX29 Vodafone McLaren Mercedes είναι 2G, διαθέτει ψηφιακή κάμερα VGA και επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες Vodafone live! Η συσκευή 770SH 3G Vodafone McLaren Mercedes διαθέτει κάμερα 1.3 mega pixel. Και οι δύο συσκευές ενσωματώνουν την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, ενώ μπορούν να συνδεθούν με Η/Υ μέσω καλωδίου USB 1.1.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:25:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam