Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΣΧΕΣΕΙΣ

Απτόητοι από την οικονομική κρίση οι "εραστές των δυτικών προαστίων"

This is a discussion on Απτόητοι από την οικονομική κρίση οι "εραστές των δυτικών προαστίων" within the ΣΧΕΣΕΙΣ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Φαίνεται πως η οικονομική κρίση δεν πτοεί τους εραστές δυτικών προαστίων σε σύγκριση με αυτούς των βορείων σύμφωνα με την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-02-2009, 16:31:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Απτόητοι από την οικονομική κρίση οι "εραστές των δυτικών προαστίων"



Φαίνεται πως η οικονομική κρίση δεν πτοεί τους εραστές δυτικών προαστίων σε σύγκριση με αυτούς των βορείων σύμφωνα με την Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Στην ειδική γραμμή της ΕΜΑΣ, στην οποία ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις απορίες, τις φοβίες και τα μυστικά του γύρω από το σεξ, τηλεφώνησαν συνολικά 2.752 άτομα, από τα οποία το 82% ήταν άνδρες κυρίως 45-55 ετών και οι περισσότεροι παντρεμένοι.

Από την επεξεργασία των κλήσεων ανά περιοχή προκύπτει ότι περισσότεροι από 4 στους 10 άνδρες που κατοικούν σε περιοχές όπως το Μπουρνάζι, το Αιγάλεω και το Περιστέρι μιλούν ανοιχτά, ρωτούν και ενδιαφέρονται για ζητήματα που αφορούν στο σεξ. Αντίθετα, σε περιοχές όπως η Κηφισιά, η Εκάλη, το Ψυχικό και το Μαρούσι, το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνά το 15%. Το ενδιαφέρον για το σεξ στα νότια πέφτει στο 10%, στα ανατολικά στο 3% ενώ στο κέντρο αυξάνει στο 23,5%. «Με μια πρώτη ανάγνωση και ερμηνεία βλέπουμε ότι στα δυτικά υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για να ενημερωθεί κάποιος και να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί έχει ελλιπή ενημέρωση από εξειδικευμένους γιατρούς και περιορισμένη πρόσβαση στο Ιντερνετ είτε γιατί τον ενδιαφέρει το θέμα επί της ουσίας», σημειώνει ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Το γεγονός ότι οι άνδρες που ζουν στα βόρεια προάστια εμφανίζονται αδιάφοροι μπορεί να εξηγηθεί, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη, από τη δυνατότητά τους να ενημερώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα για τα θέματα αυτά από το Διαδίκτυο, από ειδικά έντυπα ή ακόμη και τον προσωπικό τους γιατρό.

Μία δεύτερη ερμηνεία έχει να κάνει με τη μειωμένη επιθυμία για σεξ, καθώς άνδρες και γυναίκες με οικονομική επιφάνεια μπορούν σχετικά εύκολα να αδιαφορήσουν πρόσκαιρα για το σεξ αντικαθιστώντας το με υψηλής αξίας καταναλωτικά αγαθά. Ωστόσο, ενδιαφέρον και… επιδόσεις δεν πάνε πάντα μαζί. Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και το σεξ, τόσο σε ποιότητα όσο και σε… ποσότητα.

Σύμφωνα με μια δεύτερη έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΜΑΣ, σε δείγμα 1.800 ενηλίκων, κυρίως Αθηναίων, η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών τα τελευταία δύο χρόνια έχει μειωθεί κατακόρυφα. Κι ενώ το 2006 το 29% των ερωτηθέντων δήλωνε ότι έκανε σεξ δύο φορές την εβδομάδα, το 2007 το αντίστοιχο ποσοστό μειώθηκε στο 18% και το 2008 συρρικνώθηκε στο 11%.

«Σήμερα διαπιστώνουμε ότι το κυρίαρχο πρόβλημα στα ζευγάρια είναι κυρίως η οικονομική ανασφάλεια», επισημαίνει ο Κώστας Κωνσταντινίδης και συνεχίζει: «ΓιΆ αυτό είναι πολύ αγχωμένα. Αυτό διακρίνεται από τις επιλογές τους. Δεν κάνουν παιδιά ή, αν κάνουν, θα είναι σε μεγάλη ηλικία, οπότε θα έχουν σταθεροποιηθεί επαγγελματικά. Και τα δύο μέλη της σχέσης είναι κουρασμένα και βιολογικά και ψυχολογικά. Τα ζευγάρια σήμερα είναι αγχωμένοι εραστές. Ο φοβισμένος κι αγχωμένος εραστής είναι γνωστό ότι δεν αποδίδει. Ο ξέγνοιαστος είναι και ο καλύτερος».


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απτόητοι οι "Δεν πληρώνω"- Ξανά κινητοποιήσεις στα διόδια Πελοποννήσου! LATEAM RSS NEWS 0 17-02-2011 17:40:
Εραστής των βορείων προαστίων "αφαίμαξε" πλούσιες (και μοναχικές) κυρίες Stella SHOWBIZ NEWS 0 24-02-2010 17:42:
"Η Ελλάδα δεν αναζητά βοήθεια", τονίζει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στην οικονομική ιταλική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore" LATEAM RSS NEWS 0 29-01-2010 13:06:
"Κρίσιμη εθνική απειλή η οικονομική κρίση" LATEAM RSS NEWS 0 11-01-2010 19:30:
Για "ληστρική συμπεριφορά" των τραπεζών σε βάρος των πολιτών από την "ακολουθούμενη οικονομική πολιτική στην οποία εμμένουν κυβέρν LATEAM RSS NEWS 0 09-08-2009 12:31:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:03:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam