Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιες σχέσεις πρέπει να αποφύγεις

This is a discussion on Ποιες σχέσεις πρέπει να αποφύγεις within the ΣΧΕΣΕΙΣ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Υπάρχουν άντρες που κάνουν για σένα. Υπάρχουν άντρες που σε θέλουν σαν τρελοί. Υπάρχουν κι άλλοι που θα σου ταίριαζαν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-10-2010, 22:17:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Ποιες σχέσεις πρέπει να αποφύγεις



Υπάρχουν άντρες που κάνουν για σένα. Υπάρχουν άντρες που σε θέλουν σαν τρελοί. Υπάρχουν κι άλλοι που θα σου ταίριαζαν γάντι. Κι όμως εσύ, το μάτι σου το ρίχνεις στους απαγορευμένους καρπούς, σε άντρες μη διαθέσιμους ή που απλά δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς πως τους θες. Ποιοι άντρες - απαγορευμένοι καρποί μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια καταδικασμένη σχέση και γιατί πρέπει να τους αποφύγεις με κάθε θυσία! Ιδού η χρυσή πεντάδα συν ένας.

1. Ο συνάδελφος/ ο προϊστάμενος/ το αφεντικό σου:
Χρόνια ερευνών στον τομέα των σχέσεων στη δουλειά έδειξαν, πως όσο περισσότερο χρόνο περνάς στο γραφείο, τόσο πιο εύκολα πέφτεις στην παγίδα του έρωτα με κάποιον συνάδελφο. Φυσικό, θα σκεφτείς για δύο ανθρώπους που περνούν παρεούλα 12 και βάλε ώρες. Κι όμως η σχέση με ένα συνάδελφο μόνο καταδικασμένη μπορεί να είναι αφού το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Μαζί στο σπίτι, μαζί στη δουλειά και εκεί κάπου ξεκινούν οι πρώτοι καυγάδες, μέχρι να μπει στο παιχνίδι και ο εργασιακός ανταγωνισμός και τότε ο δεσμός πάει στράφι! Μετά το χωρισμό, θα πρέπει να τρως τις ίδιες 12 ώρες στην μάπα τον πρώην και να τον ακούς να διηγείται τα σεξουαλικά του κατορθώματα στους λοιπούς συναδέλφους, αφού είπαμε, είμαστε μια οικογένεια.

*Αν σου τύχει να τα μπλέξεις, όχι απλά με ένα συνάδελφο αλλά με τον προϊστάμενο ή ακόμα και το ίδιο το αφεντικό, ετοιμάσου ν' αποτελέσεις καθημερινή είδηση στην εφημερίδα της εταιρίας. Οι κουτσομπόλες θα σε πιάσουν στο στόμα τους και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί κανείς, πως πήρες την προαγωγή για τα εργασιακά σου προσόντα και όχι για τα άλλα, τα εκτός γραφείου. Άσε που και να την αξίζεις την αύξηση και προαγωγή, σιγά μην την πάρεις, αφού και ο καλός σου- αφεντικό σου, με τον φόβο της κατακραυγής θα ζει!

Το χειρότερο: αν χωρίσετε θα βρεθείς ξαφνικά στο ταμείο ανεργίας. Βέβαια, ακόμα κι αν μείνεις στη δουλειά, εκείνος θα φροντίσει να σου κάνει τη ζωή κόλαση μέχρι να παραιτηθείς από μόνη σου.

Της φίλης σου ο πρώην, τωρινός/νυν αγαπημένος/αδερφός/πατέρας ή άλλος συγγενής;

Στις σχέσεις ανάμεσα στις κολλητές, υπάρχουν κανόνες, όροι ιεροί και απαράβατοι που αν και άγραφοι, ξέρεις πως πρέπει να τους τηρείς. Οπότε, καλό είναι να μείνεις μακρυά από τα αγόρια που ήθελε (έστω και για μία ώρα) η κολλητή σου. Αν προτιμήσεις τον πρώην της, ξέχασέ την. Αν πάλι προλάβεις να καπαρώσεις το αγόρι που της άρεσε, ετοιμάσου να σε θάψει από τώρα μέχρι και 20 χρόνια μετά. Ο δεσμός με έναν τέτοιο άντρα είναι εξ' αρχής καταδικασμένος, γιατί ό,τι και να γίνει, για εσένα θα είναι πάντα εκείνος που σε χώρισε από την κολλητή, τη φιλία με την οποία θυσίασες για να τον έχεις δικό σου. Σε περίπτωση δε, που χωρίσετε, θα μείνεις μόνη σαν την ανεμώνη, χωρίς αγάπη και χωρίς κολλητές. Γιατί αν φαντάζεσαι πως η πρώην κολλητή και οι λοιπές φίλες θα σε δεχτούν στην αγκαλιά τους, πλανάσαι.

*Αν ακόμα χειρότερα, τα μπλέξεις με στενό συγγενή της κολλητής, ο δεσμός θα αποβεί εξίσου καταστροφικός. Στον πρώτο καυγά, εκείνη θ'΄αναγκαστεί να διαλέξει στρατόπεδο και ως γνωστόν, το αίμα νερό δεν γίνεται!

Ο κολλητός του πρώην σου:
Από τόσους άντρες στον πλανήτη, πήγες και έπεσες πάνω στον κολλητό του πρώην σου. Ακόμα κι αν δεν ήσουν εσύ η πέτρα του σκανδάλου για να χαλάσει η φιλία τους και πάλι ο άντρας αυτός θα πρέπει ν' αποτελεί για σένα απαγορευμένο καρπό. Έχε υπόψη σου πως εκείνος γνωρίζει εξ' αρχής όλα σου τα ελαττώματα και μειονεκτήματα, έτσι όπως τα είχε ακούσει από τον κολλητό του.

*Ακόμα κι αν η σχέση σας προχωρήσει σοβαρά, πόσο έτοιμη είσαι να βλέπεις καθημερινά και να κάνεις τρελή παρέα με τον πρώην σου, ειδικά αν ο χωρισμός σας ήταν τραγικός;

Ο πατριός σου ή απλά ο κολλητός της μαμάς ή του μπαμπά σου:
Ένα πρωί ξύπνησες και την είδες Λολίτα έτοιμη να ικανοποιήσεις το οιδιπόδειο σύμπλεγμα σου. Τέτοια μπλεξίματα ούτε στον κινηματογράφο δεν έχουν αίσιο τέλος, πόσο μάλλον στην αληθινή ζωή.

Στην περίπτωση που μιλάμε για τον πατριό σου, το δράμα δεν θέλει εξήγηση! Στην περίπτωση που μιλάμε για τον κολλητό των γονιών, σκέψου πως εκείνοι καθόλου δεν θα χαρούν για την επιλογή σου και τελικά, θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτούς και στον μεγαλύτερο σύντροφό σου. Ειδικά μάλιστα μετά το πάθος των πρώτων ημερών ή μηνών, η ψαλίδα της διαφοράς ηλικίας θα σου θυμίζει γιατί εκείνος πίνει τσάι, τη στιγμή που εσύ ψοφάς για σφηνάκια καμικάζι!

Ο καθηγητής σου:

Το να συνάψεις δεσμό με τον καθηγητή σου, είναι εξίσου επικίνδυνο και ανούσιο με την σχέση που έχεις με το αφεντικό σου. Τουλάχιστον τον καθηγητή θα τον τρως στην μουρίτσα για μια χρονιά ή για ένα εξάμηνο. Το ζόρι ξεκινά όταν τελειώσει το εξάμηνο. Εκείνος θα προχωρήσει στην εύρεση νέας φοιτητριούλας ή πιο νέας από εσένα, κι εσύ θα είσαι μια ακόμα μαθήτρια στον κατάλογό του.

*Ο δε καθηγητής του σχολείου, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ολόκληρη την καριέρα του, συνάπτοντας δεσμό με εσένα που ακόμα νομίζεις πως όλα είναι ρομαντικά σαν τα "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Ξύπνα! Δεν είσαι η Βουγιουκλάκη κι εκείνος δεν είναι ο Παπαμιχαήλ!

Και πάντα επίκαιρος: ο Παντρεμένος!

Η σχέση με παντρεμένους πάντα υπήρξε ψηλά στη λίστα των γυναικών που απλά ήθελαν να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Αν αναρωτηθείς, αν ψάξεις στον κύκλο σου, δεν θα βρεις ούτε ένα τέτοιο παράνομο δεσμό που να ευτύχησε. Μην ξεχνάς όμως:

*Θα είσαι πάντα η "άλλη" που τον πήρε.

*Αν έχει και παιδιά, θα είσαι πάντα η "άλλη που πήρε τον μπαμπά από το σπίτι"!

*Πράγματα, όπως ο γάμος ή τα παιδιά, εκείνος τα έχει κάνει ξανά!

Και τα κλισέ:

Όχι, δεν σκεφτόταν να χωρίσει πριν σε γνωρίσει - για την ακρίβεια ούτε τώρα το σκέφτεται στ' αλήθεια.

Όχι, δεν παντρεύτηκε τυχαία και χωρίς να το καταλάβει.

Ναι, συνεχίζει να κάνει έρωτα και με τη γυναίκα του ό,τι και να σου λέει.

Ναι, αν χωρίσει θα πρέπει να δίνει μεγάλο μέρος του μισθού του ως διατροφή.

Όχι, δεν θα χωρίσει τελικά...
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ποιές επώνυμες παντρεύονται το καλοκαίρι Stella SHOWBIZ NEWS 0 15-04-2010 18:27:
Ποιες τροφές δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας geodon ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 05-09-2009 22:06:
Οι άντρες σε ποιες γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου; kouklitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 4 14-08-2009 22:19:
Ποιες ασθένειες προκαλεί η υπερβολική ζέστη geodon ΥΓΕΙΑ 0 08-08-2009 21:30:
Ντ. Μπακογιάννη:"Πρέπει να βρούμε την ισορροπία στις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας" LATEAM RSS NEWS 0 31-08-2008 13:42:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:49:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam