Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα "ψιλά γράμματα" στις πιο συχνές γυναικείες εκφράσεις

This is a discussion on Τα "ψιλά γράμματα" στις πιο συχνές γυναικείες εκφράσεις within the ΣΧΕΣΕΙΣ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Άνδρες αναγνώστες, μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, λι(ιιιιιιί)γο προσεκτικά, μιας και δεν αποκλείεται, να σας βγάλει από ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-08-2011, 11:56:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Τα "ψιλά γράμματα" στις πιο συχνές γυναικείες εκφράσεις



Άνδρες αναγνώστες, μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, λι(ιιιιιιί)γο προσεκτικά, μιας και δεν αποκλείεται, να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις με την αγαπημένη σας...




Ως γνωστόν, οι γυναίκες ορισμένες φορές (ναι! ορισμένες και όχι όλες) άλλα λένε κι άλλα εννοούν, ανεξαρτήτου λόγου ή αιτίας, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι αντίθετες περιπτώσεις.


Το blog aguywalkedintoabar επέλεξε τις 9 πιο δεκτικές πολλαπλής μετάφρασης λέξεις ή εκφράσεις που χρησιμοποιούν συχνότερα οι γυναίκες και ιδού...


1) "Εντάξει"... Πραγματικά τώρα, πιστέψατε ότι είναι "εντάξει"; Κάθε άλλο! Όταν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια διαφωνίας σας λένε "εντάξει", αυτό μεταφράζεται στο "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσεις να μιλάς"... Σαφές και αποτελεσματικό και συνήθως συνδυάζεται με το αντίστοιχο "δολοφονικό" βλέμμα.


2) "Πέντε λεπτάκια ακόμα"... που μπορεί να πολλαπλασιαστούν ανάλογα με την περίσταση. Για την ακρίβεια, αν ακούσετε να σας λένε "πέντε λεπτάκια ακόμα" το πιο πιθανό είναι εκείνες να περιμένουν εσάς, ειδάλλως (και ειδικά) αν ετοιμάζονται για έξοδο, καλύτερα χαλαρώστε και βρείτε κάτι να κάνετε μέχρι να περάσει η ώρα.


3) "Τίποτα Τίποτα"... Πρόκειται για τη νηνεμία πριν την καταιγίδα! Το "τίποτα" ΠΑΝΤΑ είναι "κάτι" και συνήθως οι συζητήσεις που ξεκινούν με το "τίποτα" καταλήγουν σε καβγά, που τελειώνει με το; ... "Εντάξει"!


4) "Ναι, κάν'το"... Σημαίνει "ναι, για να σε δω", που με τη σειρά του είναι πρόκληση (αν όχι απειλή) και όχι για την ακρίβεια άδεια για να κάνετε κάτι! Με άλλα λόγια "Ναι, κάν'το" σημαίνει "Μην τολμήσεις να το κάνεις"!


5) Ααααα βέβαια, ο μακράς διάρκειας αναστεναγμός... που σημαίνει μάλλον συνδυασμό των παραπάνω (και παρακάτω ενδεχομένως). Μπορεί να μην είναι λέξη, ωστόσο, ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει προχωρήσει τόσο, ώστε κι ο αναστεναγμός να έχει τη μετάφρασή του. Καλύτερα μην προκαλέσετε συζήτηση σ' αυτήν την περίπτωση, γιατί θα καταλήξει (και αυτή) στο "Εντάξει" φυσικά.


6) "Δεν πειράζει"... Εδώ ο συναγερμός για επικείμενο καβγά χτυπάει κατακόρυφα κόκκινο! Συνήθως σημαίνει, ότι έχετε μία περίοδο χάριτος, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί σκέφτεται, πώς θα σας τιμωρήσει για αυτό που κάνατε (ή δεν κάνατε, ωστόσο σας καταλογίζει) και την ενόχλησε.


7) "Σ'ευχαριστώ"... Όταν μία γυναίκα σας ευχαριστεί, ΜΗΝ το αμφισβητήσετε, μην το επεξεργαστείτε, ΜΗΝ τυχόν αφήσετε να δει στο βλέμμα σας αβεβαιότητα. Απλά απολαύστε τη στιγμή και απομακρυνθείτε αθόρυβα.


8) "Ναι, ναι, καλά"... Δηλαδή, "Ωχου... παράτα με". Επίσης σαφές και... αποστομωτικό.


9) "Μην ανησυχείς, το 'χω"... Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Συνήθως, πρόκειται για κάτι που σας ζήτησε να κάνετε (αρκετές φορές μάλιστα) και δεν κάνατε, με αποτέλεσμα τελικά να το κάνει εκείνη. Φυσικά, αυτό δε θα περάσει έτσι απλά, αφού προφανώς, όταν θα τη ρωτήσετε τι έχει, θα σας πει "τίποτα, τίποτα" και θα ξεκινήσει μία συζήτηση, που θα καταλήξει με το "Εντάξει" και πάει λέγοντας.


Συμπέρασμα... Καλωσήλθατε στο γυναικείο πλούσιο εσωτερικό κόσμο! Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι ενδιαφέρον "ταξίδι"!



πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
korn (29-08-2011)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προσοχή στα "ψιλά γράμματα" διαφόρων ιστοσελίδων LATEAM RSS NEWS 0 09-06-2009 10:50:
Προσοχή στα "ψιλά γράμματα" κάποιων ιστοσελίδων LATEAM RSS NEWS 0 09-06-2009 09:31:
Προσοχή στα "ψιλά γράμματα" διαφόρων ιστοσελίδων LATEAM RSS NEWS 0 08-06-2009 20:35:
"Όχι" στα ψιλά γράμματα των δανείων ilias ΕΛΛΑΔΑ 0 06-02-2009 20:03:
Σύσταση προς στα κανάλια για τα ψιλά γράμματα στις διαφημίσεις ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 14-05-2008 23:00:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:09:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam