Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΡΕΥΝΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ > ΥΓΕΙΑ

Μπορούμε να χάσουμε κιλά τρώγοντας έξω!

This is a discussion on Μπορούμε να χάσουμε κιλά τρώγοντας έξω! within the ΥΓΕΙΑ forums, part of the ΕΡΕΥΝΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ category; Έχεις βγάλει κάλους στο διάδρομο του γυμναστηρίου όλη την εβδομάδα για να έρθει εκείνο το Σαββατοκύριακο που οι κολλητοί σου ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-09-2010, 20:54:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Μπορούμε να χάσουμε κιλά τρώγοντας έξω!




Έχεις βγάλει κάλους στο διάδρομο του γυμναστηρίου όλη την εβδομάδα για να έρθει εκείνο το Σαββατοκύριακο που οι κολλητοί σου θα σε σύρουν και πάλι για ουζάκι. Έλα όμως που το ουζάκι θέλει και το μεζεδάκι του, που καταλήγει σε άγριο τσιμπούσι διαρκείας. Δεν θες να χαλάσεις την παρέα αλλά ούτε και την δίαιτα. Ακολούθησε δέκα εύκολους τρόπους για να έχεις και την πίτα ολόκληρη και εσένα αδύνατο και χορτάτο.

1. Όχι στην νηστεία όλη μέρα:
Γνωρίζεις πως το βράδυ θα βγεις για φαγοπότι. Μην μένεις νηστικός όλη μέρα για να γλεντήσεις στη νυχτερινή έξοδο. Μείωσε αν μπορείς την ποσότητα των γευμάτων σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπάθησε όμως να μην τα παραλείψεις εντελώς. Αλλιώς θα καταλήξεις να φας «τα πάντα» το βράδυ. Αποτέλεσμα: θα αποθηκεύσεις περισσότερο λίπος που θα κάψεις μόνο αν τρέξεις για ώρες ατέλειωτες στο διάδρομο του γυμναστηρίου.

2. Είπα το νερό νεράκι: Πιες τουλάχιστον μισό λίτρο νερό πριν ξεκινήσεις απΆ το σπίτι. Θα γεμίσεις το στομάχι σου τόσο ώστε να κοπεί η όρεξή σου στο μισό.

3. Σύρε πρώτος τον χορό: Φρόντισε να δώσεις πρώτη την παραγγελία σου. Με αυτό τον τρόπο μειώνεις τις πιθανότητες να επηρεασθείς από τα γεμάτα τσένταρ πιτσάκια που θα παραγγείλει ο κολλητός σου.

4. Στο κυρίως πιάτο: Προσπέρασε τα ορεκτικά όσο κι αν εκείνες οι γεμιστές με μπέικον πατάτες αποτελούν την απόλυτη φαντασίωση σου. Ένα κυρίως πιάτο, υπό συνθήκες, είναι πάντα πιο χορταστικό, λιγότερο παχυντικό και με περισσότερα θρεπτικά στοιχεία

5. Πενήντα - πενήντα: Προσπάθησε να φας μόνο τη μισή μερίδα από το πιάτο που παρήγγειλες. Θα μειώσεις αισθητά τις θερμίδες κατανάλωσης αφήνοντας και λίγο χώρο για μια «γλυκιά» παρασπονδία στο τέλος του γεύματος.

6. Ρίξτο στην πρασινάδα: Ζήτα το πιάτο σου να μην συνοδεύεται από πατάτες (τηγανητές ή βραστές) αλλά από νόστιμα βραστά κατά προτίμηση λαχανικά ή έστω ρύζι. Μια ζουμερή πράσινη σαλάτα θα αποτελούσε άλλωστε τον κατάλληλο αντικαταστάτη ενός παχυντικού ορεκτικού.

7. Τα Απαγορευμένα: Προς Θεού μην πλησιάσεις οτιδήποτε διαβολικό περιέχει τις λέξεις σος, τηγανισμένος, σωταρισμένο, με μαγιονέζα, βουτυρωμένο, ο γρατέν, ντιπ. Οι εξηγήσεις είναι περιττές όσο περιττές είναι και οι θερμίδες που προσφέρουν τα παραπάνω. Φιλικά προς εσένα είναι μόνο τα βραστά, ψητά ή στον ατμό πιάτα για ευνόητους λόγους.

8. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα: Βγήκατε να τα πείτε. Ε δεν θα χαλάσεις την παρέα πίνοντας μεταλλικό νερό όλο το βράδυ. Προτίμησε ένα ωραίο λευκό κρασί και μην μπεις στον πειρασμό της μπύρας γιατί το επόμενο πρωινό θα βρεθείς ξαφνικά να έχεις κοιλίτσα ....τριών μηνών εγκυμοσύνης.

9. Γλυκάκι θα πάρετε;: Αν πρέπει να μπεις στον πειρασμό του γλυκού μην τα δεις σοκολατί. Ένα ωραίο πιάτο με φρούτα πασπαλισμένα με κανέλα και μέλι θα σου ανεβάσει το ζάχαρο, χωρίς να φορτωθείς έξτρα θερμίδες.

10. Όχι στο βρώμικο: Έδειξες αυτοσυγκράτηση. Δεν τσάκισες ότι βρήκες μπροστά σου. Εκείνο όμως το ωραίο πεντόκιλο κρασί την έκανε τη ζημιά του στο άδειο στομαχάκι σου. Όσο δύσκολο κι αν είναι πήγαινε αμέσως σπίτι χωρίς ενδιάμεσες στάσεις σε Πλατείες τύπου Μαβίλη. Το «βρώμικο» χοντόγκ που θα φας θα φορτωθεί όλο στα ψωμάκια σου.

Να θυμάσαι απλά πως βγαίνεις για να περάσεις καλά, όχι για να φας καλά. Είναι άλλωστε κρίμα τον καθημερινό σου αγώνα στο γυμναστήριο να τον χαραμίζεις για μια μερίδα τηγανητές πατάτες.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 4 Users Say Thank You to ironitsa For This Useful Post:
geodon (08-09-2010), korn (08-09-2010), Smell (07-09-2010), Stella (12-09-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μπακαλιάρος 393 κιλά με 40 κιλά αβγοτάραχο! ironitsa ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 12-10-2010 19:53:
Αλλεργικό σοκ και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ironitsa ΥΓΕΙΑ 0 07-09-2010 20:44:
Πόσο μπορούμε να κρατήσουμε την αναπνοή μας; LATEAM RSS NEWS 0 26-04-2010 18:26:
Πόσα μπορούμε να θυμηθούμε; LATEAM RSS NEWS 0 21-04-2010 17:19:
Θα μπορούμε να αυτο - θεραπευόμαστε... geodon ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 02-07-2009 19:55:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:52:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam