Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΡΕΥΝΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ > ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις από τον Αυξέντιο Καλαγκό στη Θεσσαλονίκη

This is a discussion on Δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις από τον Αυξέντιο Καλαγκό στη Θεσσαλονίκη within the ΥΓΕΙΑ forums, part of the ΕΡΕΥΝΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ category; Το μοναδικό Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων στη Βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζει τη λειτουργία του στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, με την αποκλειστική συνεργασία ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-10-2013, 23:50:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις από τον Αυξέντιο Καλαγκό στη Θεσσαλονίκη



Το μοναδικό Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων στη Βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζει τη λειτουργία του στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, με την αποκλειστική συνεργασία του διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργού, Αυξέντιου Καλαγκού, καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Γενεύης και Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Καρδιαγγειακής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο της Γενεύης.
Ο καρδιοχειρουργός, μετά από συνεργασία που συνήψε ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης ηγείται του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Ιατρικού Διαβαλκανικού. Ο κ. Καλαγκός αποδέχθηκε να χειρουργεί ως Επισκέπτης Ιατρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, κάθε μήνα για ασθενείς από την Ελλάδα και χώρες των Βαλκανίων.
Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Νοσοκομείο, ο διακεκριμένος καθηγητής, χειρουργεί σήμερα και αύριο με την ομάδα του, συνολικά τέσσερις ασθενείς με συγγενή καρδιοπάθεια Ενηλίκων. Προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς , επιλέγοντας το Ιατρικό Διαβαλκανικό, καθΆ όσον διαθέτει άριστο και υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, χειρουργικές αίθουσες υψηλών προδιαγραφών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων και υψηλά standards της Ομάδας καρδιολόγων και καρδιοχειρουργών του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών.

Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων
Το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού, πληροί τις προδιαγραφές για τη διενέργεια επεμβάσεων σε ασθενείς άνω των 14 ετών. Το στελεχώνουν διακεκριμένοι ιατροί, εξειδικευμένοι σε:
• Καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις συγγενών καρδιοπαθειών με επικεφαλής τον Αυξέντιο Καλαγκό και τη συνεργασία του καρδιοχειρουργού Δρ. Χρήστου Αλεξίου, καρδιοθωρακοχειρουργού, με ειδίκευση και μετεκπαίδευση επί 17ετία στη Μ. Βρετανία.
• Επεμβατικές (διαδερμικές) πράξεις συγγενών καρδιοπαθειών διαγνωστικού και επεμβατικού χαρακτήρα, υπό την εποπτεία του επεμβατικού καρδιολόγου , αναπλ. καθηγητή Παιδοκαρδιολογίας, Διευθυντή Επεμβατικής Παιδοκαρδιολογίας του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Βασίλη Θανόπουλου και τη συνεργασία του επεμβατικού καρδιολόγου, Θωμά Παπαδόπουλου.
• Κλινική Καρδιολογία με τον καρδιολόγο Γεώργιο Γιαννακούλα, ειδικό στη διάγνωση και παρακολούθηση των συγγενών καρδιοπαθειών και στην πνευμονική υπέρταση .

Το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών υλοποιεί τη δέσμευση του ιδρυτή του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Γεώργιου Αποστολόπουλου, για θεραπεία των Ελλήνων ασθενών, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Ο Αυξέντιος ΚαλαγκόςΟ παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, έχει διακριθεί όχι μόνο για την χειρουργική του δεινότητα, αλλά και για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο. Είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας Καρδιοθωρακοχειρουργικής και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Ορθοδοξίας στη Γενεύη. Έχει χειρουργήσει αφιλοκερδώς περισσότερα από 14.000 παιδιά σε όλο τον Κόσμο, με προτεραιότητα χώρες όπου ο πληθυσμός πλήττεται από τη φτώχια. Είναι ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Καρδιές για όλους» (1998), Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Καλαγκός» (2002) και κάτοχος της πρωτοποριακής ευρεσιτεχνίας «Kalangos Ring», που τοποθετείται στην παιδική καρδιά για την επιδιόρθωση της μιτροειδούς και τριγλόχινος βαλβίδος.


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to geodon For This Useful Post:
cRc (01-11-2013), korn (25-10-2013)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δωρεάν λιπομετρήσεις στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη LATEAM RSS NEWS 0 24-09-2010 11:17:
Επιτυχημένες ρομποτικές επεμβάσεις σε παιδιά LATEAM RSS NEWS 0 04-01-2010 10:17:
Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις χωρίς τομή Smell ΥΓΕΙΑ 0 15-05-2009 11:02:
Επεμβάσεις με λιγότερες επιπλοκές geodon ΥΓΕΙΑ 0 26-11-2008 18:24:
Ρομποτικές επεμβάσεις στη Ρουμανία ilias ΥΓΕΙΑ 0 22-01-2008 20:07:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:06:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam