Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-2007, 15:13:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Αντίστροφη μέτρηση για το Audi A3 Cabriolet - To 2008 στην δ



Οι προβλέψεις τοποθετούν την επίσημη πρεμιέρα του Α3 Cabriolet στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 4 Μαρτίου 2008

Εχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ο επικεφαλής της Audi, Martin Winterkorn επιβεβαίωνε ότι το A3 θα κυκλοφορούσε και ως Cabriolet. Υποστήριζε, ωστόσο, τότε πως καμία πληροφορία δεν θα ήταν διαθέσιμη πριν το 2008.

Τώρα που το 2008 πλησιάζει, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το μελλοντικό A3 Cabriolet να δοκιμάζεται στα περίχωρα του Ingolstadt.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα κατασκευάζεται εκτός Γερμανίας, στο εργοστάσιο της Audi στις Βρυξέλλες, το οποίο μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε η Volkswagen.

Με τα σημερινά δεδομένα στη συγκεκριμένη βιομηχανική μονάδα μπορούν να παράγονται, σε ετήσια βάση, 30.000 A3 ενώ στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και το επερχόμενο "μικρό" Audi A1, το οποίο ίσως παρουσιαστεί στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκυο, στις 24 Οκτωβρίου 2007.

Από πλευράς αισθητικής το A3 Cabrio δεν αιφνιδιάζει, καθώς από μπροστά υιοθετεί την εμφάνιση των υπολοίπων εκδόσεων του A3 ενώ το πίσω μέρος του είναι επηρεασμένο από το A5.
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links