Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-02-2008, 17:45:   #95
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Παράγκες και ταβέρνες!

Η απόδοση των διαιτητών και των παρατηρητών, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Ψυχομάνης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που έγινε σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Οι παράγοντες των ομάδων, συζήτησαν για επιμέρους θέματα, όπως η ημερομηνία που θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αλλά και οι ενέργειες του προέδρου της Super League, με αφορμή τις επιστολές που είχε στείλει προ ημερών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε Μπίκα και Ψυχομάνη. Δυναμική παρέμβαση του αντιπροέδρου της ΑΕΚ, κ. Κανελλόπουλου, ο οποίος επιτέθηκε σε "Τζίγγερ" και Πέτρο Κόκκαλη, μιλώντας για... παράγκες και ψαροταβέρνες!

«Εσύ πρέπει να ντρέπεσαι για την παράγκα», είπε στον διευθύνων σύμβουλο του Ολυμπιακού ενώ η ατάκ του στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν «εσύ να ντρέπεσαι για το... ψαράδικο του Αντώνη»!

«Υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα, όπως το συμβούλιο της Λίγκας, για να εκφράσει επίσημα τις αντιρρήσεις του», ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού για την απουσία του Ντέμη Νικολαϊδη και για τα όσα είπε στη συνέντευξη μετά τον Πανιώνιο

Ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, που θεωρεί ότι ο Γιώργος Ψυχομάνης έχει μεγάλη ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στη διαιτησία είπε σε πηγαδάκι ότι: «Ο Ψυχομάνης είναι ο μοναδικός που δεν έχει αντιληφθεί την κατάσταση».

Ο βολές κατά Ψυχομάνη, πάντως, δεν προήλθαν μόνο από τη Λάρισα, αφού και άλλοι παράγοντες ομάδων συμφώνησαν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ που έχει την ευθύνη των ορισμών, είναι ο μοναδικός που μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες του.

Γκρίνια υπήρχε και για παρατηρητές με τον Πέτρο Κόκκαλη να καταθέτει πρόταση που αφορά τη βελτίωση του επιπέδου των παρατηρητών θέτοντας νέα κριτήρια επιλογής τους. Κουβέντα για τις ενέργειες του Γιάννη Βαρδινογιάννη (σ.σ. για τις επιστολές που έστειλε προ ημερών σε Ψυχομάνη και Μπίκα), και ο πρόεδρος έδωσε κάποιες απαντήσεις για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Από εκεί και πέρα, η Super League κατέθεσε στην ΕΠΟ την πρότασή της για το πότε πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση της, πριν αυτή δημοσιοποιηθεί.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση