Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-2008, 17:29:   #72
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Μέσα ο Κυργιάκος έξω ο Καψής

Μια έκπληξη επεφύλλασε η κλήση του Ρεχάγκελ για το φιλικό των διεθνών απέναντι στην Πορτογαλία. Ο έμπειρος τεχνικός έστειλε τη σχετική λίστα των παικτών που θα κληθούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο έκπληξη αποτέλεσε η απουσία του ονόματος του Μιχάλη Καψή. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, αν και είχε αγωνιστεί στα ματς με Φιλανδία και Τσεχία, θα απουσιάσει από αυτό με την Πορτογαλία στις 26 Μαρτίου, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρίσκεται και ο Σωτήρης Κυργιάκος, παρά τον τραυματισμό που υπέστει στη μύτη το Σαββάτο 8/3. Επίσης, τις υπηρεσίες και του Γιούρκα Σεϊταρίδη θα μπορεί να υπολογίζει ο Γερμανός τεχνικός, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις με την Ατλέτικό Μαδρίτης και θα είναι σε πλήρη αγωνιστική φόρμα μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι εκλεκτοί που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι μεταξύ άλλων ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Άγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος και ο Κώστας Κατσουράνης. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσλεντορφ στις 26 Μαρτίου και ώρα 20:30 (τοπική ώρα) και αναμένεται να αποτελέσει ένα απο τα πιο δυνατά τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση