Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-2007, 15:24:   #44
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ψάχνει άμυνα ο Λίνεν

Ο Εβαλντ Λίνεν Ο Πανιώνιος κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη με 2-1, όμως υπάρχουν και προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά από αυτό το ματς. Ο Τραυματισμός του Σέκου Μπερτέ σε συνδυασμό με την επιλογή του Λίνεν να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Μαρτσέλο Πλετς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα πάει στο "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς το κεντρικό του αμυντικό δίδυμο. Παράλληλα ο Γιάννης Μανιάτης που καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας είναι τραυματίας και έτσι οι απουσίες γίνονται τρεις. Ο Γιόζεφ Γκασπάρ θα είναι σίγουρα ο ένας που θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, όμως από κει και πέρα θα αναζητηθεί ο δεύτερος με τα σενάρια να είναι πολλά.

Είτε θα αγωνιστεί από την αρχή ο Σάββας Εξουζίδης, είτε θα μετατοπισθεί ο Ενσαλίβα και δίπλα στο Μάκο θα παίξει αμυντικό χαφ ο Γουνδουλάκης. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Καρνέιρο, ο οποίος έχει υποστεί νέα εξάρθρωση ωμοπλάτης και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πάντως όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την Τρίτη, όταν και οι παίκτες θα επιστρέψουν τις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Λίνεν τη Δευτέρα.

Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τους άσκησε κριτική, τόσο για την απόδοσή τους στο πρώτο μέρος, αλλά και στα τελευταία λεπτά όπου δέχτηκαν την μείωση του σκορ, αλλά και κινδύνεψαν ακόμα και με την ισοφάριση.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζεο ο Λουρέντσο ο οποίος είναι στην πατρίδα του με άδεια προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση