Θέμα: Το νέο Smart
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-2010, 22:18:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Το νέο Smart




Την ίδια πετυχημένη συνταγή των προκατόχων της θα ακολουθήσει η νέα γενιά των Smart που θα «τσουλήσει» στους δρόμους το φθινόπωρο του 2010. Με έμφαση στον εξοπλισμό και την οικονομία, το νέο Smart αναμένεται να συνεχίσει επιτυχώς την πορεία του στην αγορά αυτοκινήτου.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των οδηγών που σνομπάρουν τα Smart-άκια τότε πρέπει να αναρωτηθείτε τα εξής: Τι ζητά η πλειονότητα των οδηγών στην πόλη; Μικρή «καρότσα», οικονομία καυσίμου και δευτερευόντως λίγο «γκαζάκι» και όμορφη σχεδίαση.

Όλα τα παραπάνω τα συγκεντρώνει το νέο Smart. Οι εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος δεν μεταβάλλονται ενώ η εμφάνισή του έχει βελτιωθεί και έχει γίνει πιο… άγριο.

Όσον αφορά την οικονομία καυσίμου, η νέα γενιά Smart θα είναι πιο οικολογική από την προηγούμενη και θα χρειάζεται 4,2λίτρα βενζίνης για να διανύσει 100 χιλιόμετρα ενώ οι εκπομπές ρύπων έχουν πέσει στα 97 γρ/χιλιόμετρο.

Φανταστείτε πως το βελτιωμένο «παπάκι» του γείτονά σας με την εκνευριστική εξάτμιση καίει λίγο λιγότερο από τα Smart.

Αν δυσκολεύεστε με το παρκάρισμα στην πόλη το Smart είναι μία πολύ καλή λύση. Αν θέλετε περισσότερο γκάζι, πιο προσιτή τιμή και εύκολο παρκάρισμα αγοράστε μία μηχανή. Αν θέλετε ακόμα πιο προσιτή τιμή, πάρτε metro!

Απλά πράγματα…
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links