Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΛΑΡΙΣΑ

This is a discussion on ΛΑΡΙΣΑ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; Η αποστολή της ΑΕΛ για την Ιταλία Μια προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Λάρισας το Σάββατο, μετά το τέλος της ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-08-2008, 18:11:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Larissa ΛΑΡΙΣΑ

Η αποστολή της ΑΕΛ για την Ιταλία

Μια προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Λάρισας το Σάββατο, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να έχει μαζί του στην Ιταλία, όπου η ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.



Πρόκειται για τους: Κοτσόλη, Μπαϊμάκη, Βράνιτς, Βέμπερ, Μπουκουβάλα, Βενετίδη, Κατσιαρό, Νταμπίζα, Κώτσιο, Φεράρι, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Κυριακίδη, Φωτάκη, Βλασόπουλο, Σαρμιέντο, Παστόρ, Πάρα, Λαμπρόπουλο, Μπένζα, Μπανούση, Ζουράφσκι και Τσίγκα.

Στη Λάρισα θα παραμένουν οι Αλεξάνδρου, Βεργώνης και Μπαλής, στους οποίους παραδόθηκε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα ακολουθούν παράλληλα με τις προπονήσεις της ομάδας Νέων.

Η «βυσσινί» αποστολή αναχωρεί την Κυριακή για το Μιλάνο και θα καταλύσει στην περιοχή Ρίβα Ντελ Γκάρντα, απ’ όπου θα επιστρέψει στις 11/8. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 5/8 με Γκαζιάντεπσπορ στο τοπικό γήπεδο (5 μ.μ. ώρα Ιταλίας), στις 7/8 με Παλέρμο στο Τρέντο (5 μ.μ. ώρα Ιταλίας), και στις 10/8 με Κάλιαρι.

*Στην προπόνηση του Σαββάτου δεν πήρε μέρος ο Μπένζα, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη στο Βέλγιο για προσωπική του υπόθεση.

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 21-11-2008, 18:33:   #2
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ουζουνίδης: "Μπορούμε να νικήσουμε σε οποιαδήποτε έδρα"



Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας του για ένα καλό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (23/11) εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (20/11). Ο τεχνικός των "βυσσινί" σχολίασε μεταξύ άλλων την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από την ΑΕΚ φέρνοντας ως παράδειγμα του Μουρίνιο και Μπενίτεθ.

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που κάνει μέχρι στιγμής μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στην έδρα του, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, είναι ακόμα πιο δυνατός. Εμείς από την πλευρά μας, όμως, έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Ξέρουμε, ωστόσο, ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να μπούμε καλά προετοιμασμένοι και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στην Τούμπα και να φέρουμε το ματς στον δικό μας ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πάντα πολύ δυνατά στα παιχνίδια, γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να μη χάνουμε εύκολα τη μπάλα και να την κυκλοφορούμε καλά, ώστε να δημιουργήσουμε νευρικότητα στον αντίπαλο. Αν το καταφέρουμε αυτό, από‘κει και πέρα θα βρούμε τις ευκαιρίες για γκολ. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά πολύ καλά, ειδικά στα εντός έδρας ματς, και το κυριότερο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην κάνουμε λάθη, που θα του δώσουν το δικαίωμα για περισσότερες επιθέσεις".

Στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου:

- για τη βαθμολογική συγκομιδή που θα τον ικανοποιούσε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

"Μακάρι να τους πάρουμε όλους τους βαθμούς μέχρι το τέλος, αλλά βλέπουμε όλοι μας ότι είναι πολύ ιδιαίτερο το φετινό πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα οποιονδήποτε αντίπαλο κι από την άλλη οποιοσδήποτε αντίπαλος μπορεί να σε κερδίσει. Το σίγουρο είναι ότι μας έχουν στοιχίσει οι απώλειες στην έδρα μας. Με τρεις βαθμούς περισσότερους θα ήμασταν στα φυσιολογικά επίπεδα, σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα"

- για τον βαθμό ετοιμότητας του Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας

"Έκανε ένα μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης και προληπτικά επιλέξαμε να τον βγάλουμε στο τέλος. Το καλό είναι ότι επέστρεψαν υγιείς και χωρίς προβλήματα, οι διεθνείς Λαμπρόπουλος και Μπουκουβάλας".

-Το πόσο θα επηρεάσει την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ οι απουσίες βασικών στελεχών και ειδικά αυτή του Κοντρέρας

"Όταν λείπουν καλοί παίκτες από τον αντίπαλο αυτό είναι καλό για σένα. Όμως, η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ δεν οφείλεται σε μόνο έναν παίκτη, αλλά σε συλλογική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ συνολικά λειτουργεί σωστά στον συγκεκριμένο τομέα κι αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Ακόμη και ο Μουσλίμοβιτς - που θεωρείται ένας πολύ καλός επιθετικός ποδοσφαιριστής - ξέρει να πιέζει πολύ καλά τους αντίπαλους αμυντικούς. Γενικά ο ΠΑΟΚ πιέζει πολύ ψηλά τον αντίπαλο και δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα, ειδικά μέσα στην Τούμπα".

-Το κατά πόσο η διπλή ιδιότητα του προέδρου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Super League μπορεί να στοχοποιήσει την ΑΕΛ σε διάφορες περιπτώσεις και ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα με αφορμή την υπόθεση Γκαρσία

"Δε νομίζω ότι θα συναντήσουμε εχθρικό κλίμα. Δεν υπάρχει λόγος. Άλλος ο ρόλος του προέδρου μιας ομάδας κι άλλος ο ρόλος του προέδρου της Super League. Έτσι κι αλλιώς ο Γκαρσία δεν θα έπαιζε στο μεταξύ μας παιχνίδι λόγω αποβολής. Εξάλλου, θεωρώ ότι ο κος Πηλαδάκης όχι μόνο δεν έχει δείξει την παραμικρή διάθεση να εκμεταλλευτεί καταστάσεις λόγω της θέσης του, αλλά αντίθετα είναι ο μοναδικός που βγήκε δημόσια και είπε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα του να ευνοείται με οποιονδήποτε τρόπο".

-Τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου και το κατά πόσο οι στόχοι προέρχονται από την εγχώρια ή διεθνή αγορά

"Πάντα οι μεταγραφές εμπεριέχουν ρίσκο. Και σε άλλες ομάδες έχουν πάει μεγάλα ονόματα, τα οποία μπορεί να μην απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δε σημαίνει ότι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βρούμε περιπτώσεις από την ελληνική αγορά – ποιος δεν θα το ‘θελε – αλλά δεν είναι εύκολο, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες που μένουν ελεύθεροι κι αν μπεις σε διαδικασία αγοράς από άλλη ομάδα, ενδεχομένως χρειαστεί να πληρώσεις περισσότερα από την πραγματική του αξία. Έχουν εντοπιστεί στόχοι και γίνεται προσπάθεια. Είναι δύσκολο να πάρεις ποδοσφαιριστή που παίζει βασικός γιατί μεσούσης της χρονιάς η ομάδα του θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Θα χρειαστεί να δώσεις ενδεχομένως πολλά χρήματα για να τον αποκτήσεις. Πάντως, είναι διαφορετικά σε σύγκριση με το καλοκαίρι. Τώρα έχουμε καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα".

-Το ενδεχόμενο να αποκτήσει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής ο Φρανκ Γκουέλα

"Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να γίνει κάτι πριν από την Ιανουάριο. Ίσως ξέρουμε κάτι περισσότερο την προσεχή εβδομάδα. Θα είναι ευχής έργον να γίνει αυτό, γιατί οι λύσεις μας λιγοστεύουν με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες".

-Το κατά πόσο η ομάδα εξαιτίας έλλειψης πολλών εναλλακτικών λύσεων είναι προβλέψιμη στο επιθετικό παιχνίδι της

"Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Από αγώνα σε αγώνα έχουμε διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης. Συγκρίνετε, για παράδειγμα, τους αγώνες με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι σε κάθε ματς κάνουμε φάσεις και βγάζουμε ευκαιρίες".

-Την περίπτωση Ρομπέρ

"Αν ένας ποδοσφαιριστής δε μου δείξει στην προπόνηση ότι πρέπει να παίξει, δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Το κακό με την περίπτωσή του είναι ότι υπάρχουν μέρες, που δείχνει πράγματα ανάλογα της αξίας του κι άλλες που είναι σαφώς κατώτερος. Δεν βλέπω διάρκεια, δηλαδή. Υπάρχουν φορές που βλέπεις έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή κι άλλες που αναρωτιέσαι αν είναι αυτός ο Ρομπέρ. Το έχουμε κουβεντιάσει και μου έχει απαντήσει ότι προσπαθεί. Αν θέλουν κάποιοι πρώτοι απ’ όλους να μπει και να μας βοηθήσει αυτοί είμαστε εμείς, οι προπονητές και οι άνθρωποι της διοίκησης".

-Την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στη διάρκεια του πρωταθλήματος

"Στα τελευταία ματς είμαστε καλύτεροι σε σύγκριση με την αρχή που παίρναμε περισσότερους βαθμούς. Ο Εργοτέλης μας κέρδισε κάνοντας τρεις ευκαιρίες και την επόμενη αγωνιστική έκανε τόσες φάσεις, είχε δοκάρια, αλλά έχασε από τον Θρασύβουλο".

-Αν νιώθει σιγουριά στον πάγκο της ΑΕΛ μετά από τις πολλές αλλαγές προπονητών τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα

"Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικό σκεπτικό λειτουργίας στον συγκεκριμένο τομέα κι αυτό το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις. Μπορεί να έχει από πίσω της μια ολόκληρη πόλη που ζει και αναπνέει για την ομάδα, αλλά επιτρέπει στον εκάστοτε προπονητή να δουλέψει όπως εκείνος θέλει. Κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική. Υπάρχουν πολλοί λόγους για τους οποίους μπορεί να απομακρυνθεί ένας προπονητής. Μπορεί να απομακρυνθεί για λόγους διαφοράς φιλοσοφίας, για λόγους συμπεριφοράς ή ακόμη και γιατί μια αλλαγή μπορεί να βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας. Αν και εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στον επαγγελματισμό. Ναι μεν, παίζει ρόλο και η ψυχολογία, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να φέρει μόνο πρόσκαιρα αποτελέσματα".

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του προκατόχου του στον πάγκο της ΑΕΛ, Γιώργου Δώνη, από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ρωτήθηκε για το αν έκανε εν τέλει καλή επιλογή να αφήσει την ΑΕΛ για να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε χαριτολογώντας: "Έκανε καλή επιλογή γιατί έδωσε σ’ εμένα τη δυνατότητα να έρθω στη Λάρισα", είπε για να προσθέσει: "Αν απομακρυνθεί ένας προπονητής μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι καλός στη δουλειά του. Και ο Μουρίνιο και ο Μπενίτεθ έχουν απολυθεί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι καλοί προπονητές".

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-2008, 11:14:   #3
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Λάρισα-Ηρακλής 2-0



Χρειάστηκαν να περάσουν επτά αγωνιστικές από το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου, όταν η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 4-3 του ΟΦΗ, για να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης. Οι βυσσινί επιβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου με 2-0 του Ηρακλή στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 12η αγωνιστικής, επιστρέφοντας έτσι στα τρίποντα. Τα γκολ οι Ζουράφσκι στο 47’ και Νταμπίζας στο 88’.

Εικόνα του αγώνα

Οι δύο ομάδες έδειξαν θέληση να αναλάβουν πρωτοβουλίες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν μια αισθητή υπεροχή.

Η μεγάλη ευκαιρία ωστόσο έλειψε παρά την προσπάθεια της ΑΕΛ σε δυο τρεις περιπτώσεις να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που έκαναν κατάφεραν να σκοράρουν, όταν ο Φωτάκης στο 47ο λεπτό έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Κοβαλέφσκι δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Ζουράφσκι που παρακολουθούσε τη φάση, με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στη φάση αυτή (όπως προκύπτει από το ριπλέι) ο επιθετικός της Λάρισας ήταν καθαρά σε θέση οφσάιντ την ώρα που η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Φωτάκη.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατέβασε στροφές και προσπάθησε να προφυλάξει τα νώτα της κρατώντας τον Ηρακλή μακριά από την εστία της. Η ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ λειτούργησε άψογα, ο Κοτσόλης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα κρατώντας έτσι το μηδέν στην άμυνα.

Από μια στημένη φάση μάλιστα, δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, οι Θεσσαλοι κατάφεραν να κάνουν με κεφαλιά του Νταμπίζα μετά από εκτέλεση φάουλ του Βενετίδη από αριστερά, δύο τα τέρματά τους σφραγίζοντας έτσι την πολύτιμη αυτή νίκη.

Κλειδί

Η ΑΕΛ κατάφερε με ένα γρήγορο γκολ στην αρχή του 2ου μέρους να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και στη συνέχεια καλά στημένη αμυντικά να μην κινδυνέψει από τον Ηρακλή. Στο τέλος ευτύχισε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από πολύ καιρό.

MVP

Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο εκμεταλλευόμενοι στιγμιαίες αδράνειες της άμυνας του Ηρακλή. Ο Ματσέι Ζουράφσκι ωστόσο, αν και ξεκινά από θέση οφσάιντ στο γκολ που σημείωσε, ήταν μέσα στις φάσεις και αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για τη νίκη των βυσσινί.

Αδύναμος κρίκος

Ο γκολκίπερ του «γηραιού», Βόιτσιεχ Κοβαλέφσκι φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο τέρμα της ΑΕΛ, αφού σε ένα φαινομενικά εύκολο σουτ από μακριά δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Ζουράφσκι να σκοράρει. Ο Πολωνός φορ τα κατάφερε κάνοντας τη ζωή των φιλοξενούμενων στη συνέχεια ακόμη πιο δύσκολη.

Διαιτητής: Σταθόπουλος
Βοηθοί: Βάσσαλος, Μπάλτας
Συνθέσεις
Λάρισα:

Στέφανος Κοτσόλης, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Βενετίδης, Ηλίας Κώτσιος, Κρίστιαν Βέμπερ, Νολμπέρτο Σολάνο, Γιώργος Φωτάκης, Ηλίας Κυριακίδης, Μάνγκα Γκουέλα (68' Τάσος Κυριάκος), Ματσέι Ζουράφσκι (91' Νίκος Βλασόπουλος), Φακούντο Πάρα (79' Θανάσης Τσίγκας)
Ηρακλής:

Βόιτσιεχ Κοβαλέφσκι, Τσάβι Μάρτος, Τάσος Κατσαμπής, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Χαράλαμπος Περπερίδης, Μανώλης Παπαστεριανός (66' Σεμπαστιάν Γκαρσία), Παναγιώτης Κονέ, Σερζ Ντιε (80' Δημήτρης Γιάντσης), Ντένις Επσταϊν, Κώστας Γιαννούλης, Τάσος Αγρίτης (62' Μιχάλης Κωνσταντίνου)

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-2008, 17:59:   #4
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

ΛΑΡΙΣΑ: Θέλει να επιστρέψει ο Τουμέρ

Γέφυρες για την επιστροφή του στη Λάρισα φαίνεται πως ρίχνει ο Τουμέρ Μετίν. Ο 34χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Αραγονές στη Φενέρμπαχτσε, καθώς έχει μόλις μία συμμετοχή κι αυτή ως αλλαγή στο Κύπελλο. Ήδη έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης να λύσουν τη συνεργασία τους, που κανονικά εκπνέει τον Ιούνιο.
Ο Τούρκος άσος, που λατρεύτηκε από τον κόσμο και προσέφερε πολλά στη διάρκεια της τρίμηνης συνεργασίας του με την ΑΕΛ, φέρεται να έχει δύο προτάσεις από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, αλλά προτιμά να επιστρέψει στον κάμπο και είχε μια διερευνητική επικοινωνία με τους ανθρώπους των «βυσσινί». Στην ΑΕΛ μετά την απόφαση του Μπο Μπενζά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναζητούν έναν επιθετικό και η λύση ίσως βρίσκεται στο πρόσωπο του Τουμέρ Μετίν.



sportfm
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-2008, 22:00:   #5
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

ΛΑΡΙΣΑ - Ενδιαφέρον για τον Λαντζ της Κάλμαρ

Ενας από τους παίκτες που “τσεκάρει” η Λάρισα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι ο Σουηδός Γιόακιμ Λάντζ. Ο 31χρονος παίκτης της πρωταθλήτριας Σουηδίας Κάλμαρ έχει προταθεί στους “βυσσινί” και η περίπτωσή του είχε απασχολήσει νωρίτερα τον Πανιώνιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους. Ο Λαντζ δε θέλησε να επιβεβαιώσει πάντως το ενδιαφέρον της Λάρισας και απάντησε σε σχετική ερώτηση:

“Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη Λάρισα. Αλλά είναι αλήθεια ότι ο Πανιώνιος είχε δείξει ενδιαφέρον πρώτος για μένα, αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκε”. Το δημοσίευμα ιστοσελίδας της χώρας είναι πάντως αρκετά ενημερωμένο και τονίζει την ανάγκη της Λάρισας να βρει κεντρικό αμυντικό, μετά τον τραυματισμό του Ηλία Κώτσιου. Το συμβόλαιο του Λαντζ με την Κάλμαρ έληξε στα τέλη του Νοέμβρη και ο παίκτης είναι σε αναζήτηση ομάδας.



sportnet
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-12-2008, 18:05:   #6
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Ουζουνίδης: "Να έρθει κοντά μας ο κόσμος"

Με νίκη θέλει να τελειώσει το 2008, ο τεχνικός της Λάρισας, Μαρίνος Ουζουνίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην σημερινή συνέντευξη τύπου.
Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τα μεταγραφικά του συλλόγου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νολμπέρτο Σολάνο.

Αναλυτικά τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Για το ματς με την ομάδα της Λιβαδειάς: "Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και είναι απαραίτητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να δούμε αναλόγως το πώς θα κινηθούμε στις μεταγραφές και πώς θα αντιμετωπίσουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για εύκολο αγώνα.

Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Τα παιδιά ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το ματς και τι αποφασιστικότητα και μαχητικότητα χρειάζεται να δείξουν μέσα στο γήπεδο. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2008 και επειδή θα αργήσουμε να παίξουμε ξανά στο Αλκαζάρ, ζητώ από τον κόσμο να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει."

Για τον Βραζιλιάνο μέσο που δοκιμάζεται: "Είναι μόλις δύο μέρες μαζί μας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω δει αυτά που θέλω. Δείχνει, μεν, ότι διαθέτει κάποια καλά στοιχεία, αλλά θεωρώ δύσκολο να προχωρήσουμε στην περίπτωσή του.

Ξέρουμε, ωστόσο, ότι για ένα παιδί 20 χρόνων που δεν γνωρίζει μάλιστα και τη γλώσσα, η προσαρμογή δεν είναι καθόλου εύκολη. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πέσεις έξω. Εδώ παίκτες που τώρα είναι βασικοί, στις αρχές της προετοιμασίας ήταν εκτός κλίματος. Θα δούμε."

Για τον Σολάνο και τον υποψήφιο αντικαταστάτη του: "Είναι γνωστή σε μας η σκέψη του γύρω από όλα αυτά, αλλά δεν είναι εύκολο να φύγει έτσι από την ομάδα. Πρέπει να γίνει συζήτηση με τη διοίκηση. Όταν πρόκειται για οικογενειακής φύσεως ζήτημα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γενικά αντικαταστάτης μπορεί να βρεθεί για τον οποιονδήποτε παίκτη, αλλά ας μην προχωράμε τόσο πολύ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Πάντως, έχει αρχίσει να βρίσκει έναν πολύ καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια.

Έχουν προταθεί χίλιοι παίκτες και ο Μπουκχαρί είναι ένας από αυτούς. Αν τελικά αποχωρήσει ο Σολάνο ίσως χρειαστούμε κάτι περισσότερο. Αν για παράδειγμα εξαρχής θέλαμε δύο παίκτες, μπορεί να χρειαστούμε τρεις, αν θέλαμε τρεις, μπορεί να πάρουμε τέσσερις."

Για αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου: "Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω οτιδήποτε αυτή της στιγμή. Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί, αλλά δεν είναι σωστό να πούμε κάτι. Πρώτον γιατί μπορεί να μην θέλει κάποιος ποδοσφαιριστής να σπάσει το συμβόλαιο και δεύτερον, γιατί μπορεί να μην βρούμε την ομάδα που θέλουμε για να πάνε δανεικοί κάποιοι από αυτούς. Δεν θέλουμε απλά και μόνο να τους στείλουμε κάπου για να παίξουν. Θέλουμε να διασφαλίσουμε – όσο μπορούμε – ότι θα βοηθηθούν από αυτή τη διαδικασία."

Για το αν η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για κάποιο παίκτη από την ελληνική αγορά: "Γιατί όχι; Κάποιος που δεν παίζει σε μια ομάδα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν θέλουν να φύγουν από την ομάδα τους.

Το έχουμε πει ότι θα θέλαμε τους νέους παίκτες όσο το δυνατόν συντομότερα στην ομάδα μας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μας. Θα περιμένουμε μέχρι να βρούμε καλούς παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι, ουσιαστικά, έχουμε ήδη κάνει μια μεταγραφή με τον Γκουέλα"



goal
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-2009, 11:32:   #7
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

ΛΑΡΙΣΑ - Προς την έξοδο και ο Ρομπέρ

Μετά τον Νολμπέρτο Σολάνο και ο Λοράν Ρομπέρ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Λάρισα. Ο Γάλλος άσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «βυσσινί» έτσι ώστε να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο Ρομπέρ έχει αγωνιστεί σε μόλις έξι παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του.
Από εκεί και πέρα, η Λάρισα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην Παναχαϊκή με τη μορφή δανεισμού. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην Παναχαϊκή, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».
Στα αγωνιστικά, ο Ηλίας Κώτσιος, που υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού πριν από τον αγώνα με τον Θρασύβουλο, θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου τρεις εβδομάδες.



sportnet
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-2009, 22:12:   #8
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Πέρασε» και από την Κομοτηνή η Λάρισα





Ο Πανθρακικός υποδέχθηκε στην Κομοτηνή τη Λάρισα, σε αναμέτρηση για τη 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη νίκη καθώς επικράτησαν 1-0 με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να πετυχαίνει στο 36΄ το μοναδικό γκολ του αγώνα φέρνοντας την ομάδα του σε θέση ισχύος όσον αφορά στην είσοδό της στα πλέι


οφ του πρωταθλήματος. Οι "βυσσινί" παραμένουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με διαφορά τριών βαθμών από τον Άρη που ακολουθεί.

Πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, συνέθεσαν την εικόνα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η Λάρισα εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που δημιούργησε και στο 36΄ μετά τη μπαλιά του Βενετίδη, ο Γιαννακόπουλος με δεξί σουτ έγραψε το 0-1. Αυτό το γκολ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, τη στιγμή που ο Πανθρακικός δικαιούται να τα βάζει με την τύχη του. Δεν είναι σύνηθες, άλλωστε, μία ομάδα να χάνει δύο παίκτες λόγω τραυματισμού (Κανωτίδης, Ματάις) μέσα σε λίγα λεπτά...

Οσο κυλούσε ο χρόνος στο β΄ ημίχρονο, οι γηπεοδύχοι πίεζαν ολοένα και περισσότερο, όμως ο Στέφανος Κοτσόλης ήταν πολύ καλός στις τοποθετήσεις του και δήλωσε "παρών" όποτε χρειάστηκε. Εκείνος, όμως, που πραγματοποίησε τις κορυφαίες αποκρούσεις του αγώνα ήταν ο Ρόκα, ο οποίος "πετάχτηκε" στη γωνία του και απομάκρυνε τη μπάλα στο συρτό σουτ τού Σαρμιέντο από το ύψος της περιοχής στο 72΄ και αργότερα, στο 83΄, νίκησε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο σε τετ α τετ.

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Κίτρινες: Ριέρα, Βελάσκο - Κυριακίδης, Μπουκουβάλας, Ααράμπ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
(Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Τροΐζι, Κανωτίδης (42΄ Αργυρίου), Ολίσε, Λόπεζ, Πόνσε (75΄ Βιντάλ), Ματάις (45΄ Δανίδης), Ντιαλό, Ριέρα.

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Μπουκουβάλας, Γιαννακόπουλος (85΄ Ιγκλέσιας), Κυριακίδης, Ίλιτς (79΄ Μετίν), Ααράμπ, Σαρμιέντο, Γκουέλα (66΄ Πάρα), Ζουράφσκι.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΛΑΡΙΣΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 10 07-03-2011 00:58:
Επεισόδια στη Λάρισα LATEAM RSS NEWS 0 24-03-2009 13:00:
Επίσκεψη Π. Παυλόπουλου στη Λάρισα LATEAM RSS NEWS 0 11-10-2008 15:26:
ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ilias ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 183 10-07-2008 18:57:
Στη Λάρισα ο Βαρθολομαίος LATEAM RSS NEWS 0 14-05-2008 16:14:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam