Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (https://www.lateam.gr/forum/f122/)
-   -   ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ (https://www.lateam.gr/forum/f122/nea-gia-larisa-1665/)

ilias 24-11-2006 21:17:

ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
 
Οριστικά παίκτης της Λάρισας από της 31-12 θα είναι ο Γιώργος Φωτάκης, αφού απορρίφθηκε η ένσταση του Αιγάλεω. Με 5-4-1 αναμένεται να παίξουν οι «βυσσινί», με τον Γιώργο Δώνη να τονίζει στους παίκτες του ότι θα πρέπει να παίξουν με αξιοπρέπεια. Εκτός «μάχης» από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι ανέτοιμοι Μπαχράμης, Γκούγκα και Διγκόζης αλλά και οι τραυματίες Αλεξάνδρου, Γαβριλόπουλος και Γκαλίτσιος που εκτός από το τράβηγμα που αντιμετωπίζει είναι και τιμωρημένος. Αντίθετα στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Χλωρός και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ενώ παίζεται ακόμα του Βενετίδη.

ilias 26-11-2006 00:44:

Ουκ ολίγα προβλήματα για τον προπονητή της Λάρισας, Γιώργο Δώνη που μόνο προετοιμασία δεν έχει μπορέσει να κάνει αυτές τις μέρες ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση-χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και μετά το τέλος της ο έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

ilias 27-11-2006 18:22:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και όλοι πλέον στο «στρατόπεδο» της Λάρισας σκέφτονται το πολύ σημαντικό ματς με τον Εργοτέλη. Η προετοιμασία των «βυσσινί» ξεκίνησε, με τους παίκτες που ήταν στην αποστολή να κάνουν αποθεραπεία. Αντίθετα οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά. Ο Γιώργος Δώνης στο παιχνίδι με τους Κρητικούς θα έχει στην διάθεση του τον Γκαλίτσιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με τους «ερυθρόλευκους».

geodon 28-11-2006 22:31:

«Μάχη» με Εργοτέλη

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπως έχει πει και ο Γιώργος Δώνης είναι καθοριστικό και την άποψη του συμμερίζεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Γκίκας ο οποίος με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της Λάρισας αναφερόμενος στο συγκριμένο αγώνα τόνισε ότι: «Είναι μια μάχη που αν την κερδίσουμε θα ανεβούμε ψυχολογικά».

Ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Εγώ θα μιλήσω ειλικρινά. Μας έχουν αποσυντονίσει οι τραυματισμοί παικτών. Από την αρχή έχουμε πέντε με έξι τραυματίες κάθε παιχνίδι. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να μας πιάνει πανικός. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση. Αν κερδίσουμε τον Εργοτέλη, τότε θα διεκδικήσουμε έξοδο στην Ευρώπη.

geodon 29-11-2006 16:37:

Κυκλοφορούν τα... δωρεάν εισιτήρια

Πράξη θα κάνει η ΠΑΕ Λάρισα την δέσμευσή της να μην διαθέσει δωρεάν τα εισιτήρια στους φιλάθλους που θα θελήσουν να δουν από κοντά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Οπως είχε προαναγγείλει ο Κώστας Πηλαδάκης, οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ΑΕΛ μέχρι την στιγμή που η ομάδα θα ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, θα προσφέρει θέαμα και θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Ετσι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, για την είσοδο των κατόχων διαρκείας θα ακολουθηθεί η γνωστή, προβλεπόμενη διαδικασία που ισχύει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα, κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια ενώ 2.000 «μαγικά χαρτάκια» θα διατεθούν σε μαθητές.

geodon 30-11-2006 15:46:

Κυκλοφορούν δωρεάν εισιτήρια

Ο Κώστας Πηλαδάκης είχε δεσμευθεί ότι θα υπήρχε δωρεάν είσοδος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, λόγω των κακών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων της ΑΕΛ. Πιστός, λοιπόν, στη δέσμευση του, την Τετάρτη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα οποία διατίθενται δωρεάν, παρά το γεγονός ότι αναγράφουν τιμή πώλησης τα 10 ευρώ. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία εξηγεί τι ισχύει για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατόπιν δέσμευσης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για την 13η αγωνιστική της «Superleague – Ελλάδα 2007» θα διατίθενται δωρεάν στους φίλους της ομάδας, ανεξαρτήτως της αναγραφόμενης – βάσει νόμου – τιμής των 10 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω δεδομένα, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ενόψει του κυριακάτικου (3/12) αγώνα θα ισχύσουν τα εξής:

1)Για την είσοδο των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας θα ακολουθηθεί η γνωστή προβλεπόμενη διαδικασία, που ισχύει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Όσοι κάτοχοι επιθυμούν την αναλογική επιστροφή των χρημάτων τους μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στα τηλέφωνα 2410-535508 & 535510 (10π.μ. – 5 μ.μ.).

2)Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατίθεται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ “Vissini Store” (οδός Μανωλάκη 1) από σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 29/11) και κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Διευκρινίζεται ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο (2) εισιτήρια. Επίσης, 2.000 εισιτήρια θα δοθούν σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Λάρισας, ενώ τα υπόλοιπα θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ. Λόγω της συγκεκριμένης ιδιαιτερότητας, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παρακαλεί τους φίλους της ομάδας που θα επιλέξουν να προμηθευτούν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο Στάδιο Αλκαζάρ".

* Την Πέμπτη στις 12:30 θα παραχωρήσει ο Γιώργος Δώνης την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ilias 30-11-2006 21:18:

Την άποψη ότι μια νίκη επί του Εργοτέλη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή ψυχολογίας της Λάρισας, εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην καθιερωμένη πριν από τα παιχνίδια συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός των «Βυσσινί» ξεκίνησε, μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει η ΑΕΛ να νικήσει ακόμα και αν αγωνιστεί με τα εφηβικά.

geodon 01-12-2006 15:40:

Δώνης: Συσπείρωση για νίκη!

Ο αγώνας με τον Εργοτέλη είναι ο τελικός των τελικών για την ΑΕΛ και ουσιαστικά αυτό είπε και ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας πως πρόκειται για ματς δίχως αύριο. Ο προπονητής της "βυσσινί θύελλας" παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συσπείρωση από όλους για τη νίκη και αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του κόσμου, την ψυχολογία των παικτών, την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου.

ilias 01-12-2006 23:17:

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα αντιμετωπίσει η Λάρισα τον Εργοτέλη, σε ένα κατάμεστο όπως δείχνουν τα πράγματα Αλκαζάρ. Το κλίμα και μέσα αλλά και έξω από την ομάδα έχει αλλάξει πλήρως, κάτι που φαίνεται και από τους 13.000 φίλους των «βυσσινί» που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή. Από εκεί και πέρα τα πράγματα στα αγωνιστικά δεν είναι και τόσο καλά για τον Γιώργο Δώνη, αφού οι ποδοσφαιριστές του ο ένας μετά τον άλλον τίθενται νοκ άουτ.

ilias 02-12-2006 20:44:

Με μοναδικό στόχο την νίκη θα αντιμετωπίσει η Λάρισα τον Εργοτέλη, μέσα σε ένα Αλκαζάρ που θα «βράζει». Τα εισιτήρια του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» έχουν πουληθεί όλα, κάτι που σημαίνει ότι 13.500 φίλοι των «βυσσινί» θα βρίσκονται στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές. Στα αγωνιστικά με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, με τον Γιώργο Δώνη αμέσως μετά αυτής να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Άγγελος Διγκόζης.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:59:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam