Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων σε Αθήνα και Πειραιά

This is a discussion on Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων σε Αθήνα και Πειραιά within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; [right:520f8192a4]http://img169.imageshack.us/img169/2144/767532bzi3.jpg[/right:520f8192a4] Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε και φέτος στον Πειραιά ο αγιασμός των υδάτων. Στην πανηγυρική θεία λειτουργία στη Μητρόπολη του ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-01-2007, 13:14:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων σε Αθήνα και Πειραιά

[right:520f8192a4]http://img169.imageshack.us/img169/2144/767532bzi3.jpg[/right:520f8192a4]
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε και φέτος στον Πειραιά ο αγιασμός των υδάτων. Στην πανηγυρική θεία λειτουργία στη Μητρόπολη του Πειραιά, όπως και στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, οι πρώην πρωθυπουργοί κ. Σημίτης και Γρίβας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, οι υφυπουργοί Εθνικής Αμυνας Βασίλης Μιχαλολιάκος, Ανάπτυξης Αναστάσιος Νεράτζης και Παιδείας Γιώργος Καλός, η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιά Φώφη Γεννηματά, ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης.

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια, φέτος άνδρες έπεσαν στη θάλασσα, για να πιάσουν τον σταυτό, που καταδύθηκε χωρίς αλυσίδα. Όμως, ο σταυρός δεν βρέθηκε και τελικά τον ανέσυρε ένας δύτης.

Σε δηλώσεις του μετά την τελετή, ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ευχήθηκε ο φωτισμός του Θεού να είναι με όλους μας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι είναι μια μεγάλη γιορτή και ευχήθηκε να φωτίσει όλους σε όλο τον κόσμο, να έχουμε ειρήνη και οι λαοί μας να έχουν καλύτερες μέρες.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τις παράνομες απαλλαγές στράτευσης είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν χαριζόμαστε σε κανέναν».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, στον ελληνισμό της διασποράς και στους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας, είπε ότι η αρχή της χρονιάς μάς δείχνει ότι η Ελλάδα μπορεί να γυρίσει σελίδα.

Στην πρώτη του επίσημη τελετή ως δήμαρχος Πειραιά ο Παναγιώτης Φασούλας είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον προκάτοχό του Χρήστο Αγραπίδη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή θητεία, χωρίς προβλήματα.

Θεοφάνια στη Ραφήνα

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του παρευρέθη στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Ραφήνας, ο οποίος τελέστηκε από τον μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη δοξολογία στον ιερό ναό της Παναγίας της Παντοβασίλισσας.

Ο κ. Καραμανλής στις δηλώσεις του, εκτός από τα χρόνια πολλά, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους ευχόμενος «να είμαστε όλοι πάντα κοντά στις οικογένειές μας και να ασχολούμαστε με τα παιδιά μας όλες τις ημέρες του χρόνου. Να σκύβουμε πάνω από τα προβλήματά τους, ώστε να μεγαλώνουν και να γίνονται ισορροπημένα».

Στην τελετή για τον αγιασμό των υδάτων παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας, ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Απόστολος Σταύρου, ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής και άλλοι βουλευτές.

... και Θεοφάνια στο Κολωνάκι

Παρουσία της προέδρου της Βουλής Αννας Μπενάκη-Ψαρούδα, των υπουργών Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλου, Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη και Παιδείας Μ.Γιαννάκου, βουλευτών όλων των κομμάτων και του νέου δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού των υδάτων στην πλατεία Δεξαμενής.

Μετά την τελετή, ο κ. Κακλαμάνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι δημοτικοί σύμβουλοι και εγώ θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους συμπολίτες μας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε αυτά που μάς ενώνουν και όχι αυτά που μάς χωρίζουν για το καλό της πόλης μας.

» Μόλις ορκιστούμε -ελπίζω το σήριαλ της ορκωμοσίας μας να τελειώνει την ερχόμενη εβδομάδα- θα ζητήσω να δω τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για δύο λόγους: ο πρώτος είναι ότι θα τους ζητήσω να μας βοηθήσουν και να ενισχύσουν την περαιτέρω πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε ό,τι αφορά την Αττική και ειδικότερα την Αθήνα να χαραχθεί άμεσα μία νέα περιβαλλοντική πολιτική σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, διότι βρισκόμαστε στο 'κόκκινο'. Πιστεύω ότι και στα δύο θέματα θα τύχουμε της άμεσης συμπαράστασης» κατέληξε.

Στη συνέχεια, οι παριστάμενοι πολιτικοί παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στο Εθνικό Κολυμβητήριο Αθήνας, όπου τον Σταυρό κατάφερε να πιάσει, όπως και πέρυσι, ο 17χρονος Γιώργος Σιαμιώτης, μαθητής Α' ΤΕΕ Ζωγράφου.

news.in.gr
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Παρουσία του πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά LATEAM RSS NEWS 0 06-01-2010 16:08:
Με λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων LATEAM RSS NEWS 0 06-01-2010 13:51:
Με λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων LATEAM RSS NEWS 0 06-01-2010 12:01:
Με λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων LATEAM RSS NEWS 0 06-01-2010 11:04:
Με λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων cRc ΕΛΛΑΔΑ 0 07-01-2008 10:48:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:36:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam