Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης, συνεχίζονται οι καταθέσεις

This is a discussion on Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης, συνεχίζονται οι καταθέσεις within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος την Τρίτη (05/08), ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Σαντορίνη, καθώς ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-08-2008, 20:29:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης, συνεχίζονται οι καταθέσεις



Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος την Τρίτη (05/08), ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Σαντορίνη, καθώς φέρει τραύματα σε κοιλιά, θώρακα και ήπαρ. Αντίθετα, σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας των δύο γυναικών που τραυμάτισε κατά την καταδίωξή του από τους αστυνομικούς και είναι πιθανό εντός της ημέρας να δώσουν τις καταθέσεις τους.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε από τον εξοστρακισμό σφαίρας, είναι καλά στην υγεία της και θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» καθώς της χορηγείται ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, κλιμάκιο ψυχιάτρων αναμένεται να φτάσει στο χωριό Βουρβούλος της Σαντορίνης, προκειμένου να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους μάρτυρες αυτού του φρικιαστικού επεισοδίου που έλαβε χώρα στην κοινότητά τους.

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις τόσο από γείτονες που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες του εγκλήματος όσο και από ανθρώπους που γνώριζαν το ζευγάρι, παραμένουν όμως αδιευκρίνιστα τα αίτια που οδήγησαν τον 31χρονο σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, άλλοι από τους μάρτυρες μιλούν για ένα ήσυχο ζευγάρι που έμεινε απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο και δεν είχε δώσει δικαιώματα άλλοι όμως θυμούνται έντονους καυγάδες που είχαν λάβει χώρα στο παρελθόν.

Η αστυνομία αναμένεται να πάρει κατάθεση και από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου από το οποίο είχε απολυθεί ο 31χρονος δύο ημέρες πριν το συμβάν. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία προηγούμενου εργοδότη του, ο άνδρας δεν ήταν συνεργάσιμος.

Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί δύο ημέρες πριν το φονικό, το κέντρο υγείας του νησιού ζητώντας βοήθεια καθώς όπως είπε ο 31χρονος δεν είχε κοιμηθεί επί δύο εικοσιτετράωρα. Του έγινε ηρεμιστική ένεση και του συστήθηκε να επισκεφθεί ειδικό γιατρό.

Φέρεται μάλιστα να είχε παλαιότερα επισκεφθεί ψυχολόγο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη, που του σύστησε ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία δεν ακολούθησε.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση Παυλίδη LATEAM RSS NEWS 0 10-04-2009 11:40:
Σε κρίσιμη κατάσταση το μωρό LATEAM RSS NEWS 0 17-02-2009 12:37:
Ελλάδα-συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση Siemens LATEAM RSS NEWS 0 30-06-2008 17:48:
Σε κρίσιμη κατάσταση LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2008 13:12:
Σε κρίσιμη κατάσταση η Αρλέτα Stella ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 1 13-02-2008 10:14:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:28:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam