Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   “Σύντροφοι” στις πορείες εκπαιδευτική κοινότητα και αστυνομικοί (https://www.lateam.gr/forum/f21/suntrofoi-stis-poreies-ekpaideutiki-koinotita-kai-astunomikoi-26927/)

geodon 14-01-2009 17:35:

“Σύντροφοι” στις πορείες εκπαιδευτική κοινότητα και αστυνομικοί
 
http://img232.imageshack.us/img232/3...s140108cz0.jpg

Τρεις ξεχωριστές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (15/1) στην Αθήνα, αφενός από την εκπαιδευτική κοινότητα και αφετέρου από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει το Βήμα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) καλούν τα μέλη τους σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, προκειμένου - όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή τους - «να καταδικαστούν τα φαινόμενα βίας, απ’ όπου και αν προέρχονται, και να δηλωθεί κατηγορηματικά ότι τα κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με κατασταλτικά μέτρα».

Μία ώρα αργότερα, φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα «δώσουν ραντεβού» στα Προπύλαια, ενώ τη δική τους ξεχωριστή συγκέντρωση μπροστά από το υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν οι φοιτητές-μέλη της ΠΚΣ που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, διαμαρτυρόμενοι για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επιπλέον, την Τρίτη (13/1) οι φοιτητές αποφάσισαν στις γενικές συνελεύσεις τους να προχωρήσουν σε νέες καταλήψεις. Συγκεκριμένα, στα ήδη 25 υπό κατάληψη ιδρύματα ή τμήματα προστέθηκαν η Φιλοσοφική Σχολή, η Ιατρική Σχολή και τα Τμήματα ΜΜΕ και Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντιθέτως, στη Νομική Σχολή και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο οι συνελεύσεις υπερψήφισαν τις προτάσεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, αντιστοίχως, για ανοιχτές σχολές. Το ίδιο συνέβη και στα τμήματα των Πολιτικών Μηχανικών και των Μηχανολόγων του ΕΜΠ, όπου υπερίσχυσαν τα ψηφίσματα της ΔΑΠ.

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα οι συνελεύσεις, λόγω έλλειψης απαρτίας. Στην Πάτρα, οι φοιτητικοί σύλλογοι του Μαθηματικού, του Φυσικού και του Χημικού Τμήματος, προγραμματίζουν να μεταβούν την Πέμπτη στο λιμάνι του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών προς το Ισραήλ.

Εν τω μεταξύ, η Σύγκλητος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αποφάσισε την παράταση του διδακτικού εξαμήνου για μία εβδομάδα, ώστε να αναπληρωθούν τα χαμένα μαθήματα.


Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:40:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam