Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσοχοΐδης: "Ατυχές περιστατικό ο προπηλακισμός του κ. Γλέζου"

This is a discussion on Χρυσοχοΐδης: "Ατυχές περιστατικό ο προπηλακισμός του κ. Γλέζου" within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ως "ατυχές περιστατικό" χαρακτήρισε τον προπηλακισμό του Μανώλη Γλέζου από άνδρες των ΜΑΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-03-2010, 22:45:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Χρυσοχοΐδης: "Ατυχές περιστατικό ο προπηλακισμός του κ. Γλέζου"

Ως "ατυχές περιστατικό" χαρακτήρισε τον προπηλακισμό του Μανώλη Γλέζου από άνδρες των ΜΑΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Twitter. Παράλληλα, έρευνα διενεργείται για την επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.



Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε πως ο προπηλακισμός του κ. Γλέζου δεν ήταν στοχευμένος αφού η αστυνομία προσπαθούσε να περιορίσει τα επεισοδία. «Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια», είπε μέσω Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, τον κ. Γλέζο επισκέφτηκε στο νοσοκομείο αντιπροσωπεία αστυνομικών οι οποίοι του ζήτησαν συγγνώμη και του έδωσαν επιστολή στην οποία αναφέρονταν τα εξής:

«Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας. Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη».

Εντωμεταξύ, έρευνα για την επίθεση στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας μέσα στην οποία αναφέρονται και οι προσαγωγές 12 ατόμων μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη. Από τους προσαχθέντες οι 5 συνελήφθησαν.

«Στο χώρο μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη ομάδες άγνωστων ατόμων προκάλεσαν επεισόδια και επιδόθηκαν σε φθορές, ενώ προπηλάκισαν και του Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο συμμετείχε στα επεισόδια και κρατούσε καδρόνι.

Όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε κατά των αστυνομικών προσπαθώντας να απελευθερώσει τον συλληφθέντα, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων κατά των ατόμων που εναντιώνονταν στη σύλληψή του, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναπνευστική δυσφορία στον κ. Μανώλη Γλέζο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο», ανέφερε μετατύ των άλλων η ανακοίνωση της αστυνομίας.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μ. Χρυσοχοΐδης: "θα υπάρξουν συμφωνίες για μείωση τιμών και με μικρού μεγέθους επιχειρήσεις" LATEAM RSS NEWS 0 20-12-2010 20:40:
Μ. Χρυσοχοΐδης: "Υπάρχει αναγκαιότητα ενός διαφορετικού συστήματος-πλαισίου διαχείρισης των κοινοτικών πόρων" LATEAM RSS NEWS 0 26-11-2010 20:13:
Μιχ. Χρυσοχοΐδης: "Σε δυο εβδομάδες θα είναι έτοιμος ο αναπτυξιακός νόμος" LATEAM RSS NEWS 0 19-10-2010 14:40:
Διαδραστική πλατφόρμα για νέους επιχειρηματίες ανακοίνωσε ο Μ.Χρυσοχοΐδης- "Μαχαίρι" σε αλόγιστες ψηφιακές δαπάνες των ΟΤΑ LATEAM RSS NEWS 0 08-10-2010 19:17:
Για "αστυνομική αυθαιρεσία" έκανε λόγο ο Αλ.Τσίπρας σχετικά με το περιστατικό της Τετάρτης LATEAM RSS NEWS 0 23-10-2009 08:41:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:17:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam