Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Το γαμήλιο πάρτι της Ράνιας Θρασκιά

This is a discussion on Το γαμήλιο πάρτι της Ράνιας Θρασκιά within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Περίπου 160 άτομα παρευρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσαν σε κλαμπ της παραλιακής το Σάββατο (14/06) η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-06-2008, 09:07:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Το γαμήλιο πάρτι της Ράνιας Θρασκιά



Περίπου 160 άτομα παρευρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσαν σε κλαμπ της παραλιακής το Σάββατο (14/06) η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και ο οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος.Το ζευγάρι δέχθηκε με αυτόν τον τρόπο όσους φίλους και συγγενείς θέλησαν να τους ευχηθούν από κοντά “βίον ανθόσπαρτον”, έναν μήνα μετά τον γάμο τους, ο οποίος τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι στο Κατάκολο Ηλείας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του πάρτι που έγινε στην Αθήνα βρίσκονταν ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, η Σίσσυ Χρηστίδου, η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Φαίη Σκορδά και η διευθύντρια προγράμματος του Alter, Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ράνια Θρασκιά εμφανίστηκε με μια μπεζ δημιουργία της σχεδιάστριας Λουκίας, ενώ για την εν λόγω περίσταση ο σύζυγός της επέλεξε ένα σκούρο καφέ κοστούμι. Και οι δυο τους έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ανδρέας Φωτόπουλος δεν έκανε καμμία δήλωση, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής “Κοιτάω Μπροστά” ανέφερε ότι περιμένει τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν, για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον μήνα του μέλιτος με τον αγαπημένο της. Ταυτόχρονα με τον γάμο της, η Ράνια Θρασκιά γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Τις μπομπονιέρες του ζευγαριού έφτιαξαν τα παιδιά του συλλόγου παιδιών με σύνδρομο Down Θεσσαλονίκης. Έτσι, τα χρήματα διατέθηκαν στον εν λόγω σύλλογο. Και ήταν κάτι για το οποίο η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος δέχθηκαν συγχαρητήρια.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Ράνια Θρασκιά. Ο πρώτος της έρωτας με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, διήρκεσε όμως περίπου δύο χρόνια, μέχρι που οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρνούτογλου διήρκεσε πολύ περισσότερο, αλλά έληξε πριν από περίπου έναν χρόνο.

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε “συλλάβει” το ζευγάρι στο Island. Τότε, οι πληροφορίες τους ήθελαν να παντρεύονται σε σχετικά “ανοικτό” γάμο, τον ερχόμενο Ιούνιο. Κάτι που τελικά δεν έγινε.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γαμήλιο... τσουνάμι ilias VIDEO POINT !!!!!!!!! 0 28-02-2011 22:55:
Πέθανε πάνω στο γαμήλιο γλέντι ilias ΕΛΛΑΔΑ 0 13-09-2010 18:34:
Εκτός Alter η Ράνια Θρασκιά. P@ntelis Web ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 31-07-2009 23:20:
Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ράνια Θρασκιά geodon SHOWBIZ NEWS 0 05-02-2009 16:02:
Μερακλης σε γαμηλιο γλεντι ... Κατερίνα VIDEO POINT !!!!!!!!! 0 15-07-2008 01:50:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:05:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam