Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Οι δυσκολίες παραμένουν στον αισθηματικό τομέα, αφού σχεδόν τίποτα δεν πάει όπως το θέλετε ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-10-2009, 16:03:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009)






ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Οι δυσκολίες παραμένουν στον αισθηματικό τομέα, αφού σχεδόν τίποτα δεν πάει όπως το θέλετε και νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένοι και απογοητευμένοι. Κάντε λίγη υπομονή και να είστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον όλα θα πάνε καλά.Ομως φταίτε πολύ εσείς οι ίδιοι, αφού ο σύντροφός σας νιώθει ιδιαίτερα παραμελημένος και μπορεί να σας γκρινιάζει. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Συναισθήματα, προκαταλήψεις και άλυτα ζητήματα από το παρελθόν εμφανίζονται στην ζωή σας και υπάρχει πιθανότητα να μην είστε πολύ αντικειμενικοί στις αποφάσεις σας. Είναι πολύ καλό το διάστημα να ξεκαθαρίζετε τους προβληματισμούς σας ή τις κακίες σας ή τις εχθρικές διαθέσεις που κρατούσατε μέσα σας πολύ καιρό τώρα...

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Έχετε αρχίσει να φροντίζετε τον εαυτό σας και κυρίως την εξωτερική σας εμφάνιση, γεγονός που θα σας κάνει πολύ μεγάλο καλό στην συνολική σας ψυχολογική διάθεσης. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι περίεργη αλλά όχι απαραίτητα άσχημη. Αυτές τις ημέρες σας απασχολούν πάρα πολύ τα θέματα της οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά σας κυρίως κάποιες συμφωνίες που ενδέχεται να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αυξάνεται η ανάγκη σας για ελευθερία και πολλές φορές θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Μερικές φορές προκύπτουν σοβαρά θέματα και εσείς επιλέγετε το συμβιβασμό. Όμως καλό είναι να πάρετε και κάποιο ρίσκο. Τα οικονομικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο. Κάποια πρόσθετα έξοδα εμφανίζονται αλλά φταίτε μόνο εσείς για αυτά. Καλό θα ήταν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Ευτυχία και επιθυμία να μοιραστείτε την καλή σας τύχη με τους άλλους, είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομαδας. Νιώθετε γενναιόδωροι και επεκτατικοί και έχετε την τάση να κάνετε ακριβά δώρα ή να αγοράζετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Η δίαιτα ή ο οικονομικός σας προϋπολογισμός είναι πιθανόν να ξεφύγουν από τα όρια. Είναι καλό διάστημα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους, αρκεί να μην το παρακάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Στις νέες γνωριμίες που θα κάνατε καλό θα ήταν να μειώσετε τον αυθορμητισμό σας διότι θα σας περάσουν για “εύκολους” και αυτό δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ημέρες θετικές για να κάνετε τα ψώνια σας, να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην οικογένειά σας και στα παιδιά σας και γενικά να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Ήλθε ο καιρός να πραγματοποιήσετε την αγορά που θέλετε αλλά και να κάνετε τοποθέτηση χρημάτων σε επενδυτικά προγράμματα. Μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν Ταύρο. Νέοι έρωτες και προβληματισμοί. Είναι το μενού των ημερών αυτών. Άλλωστε το πείσμα σε εσάς είναι πολύ γνωστό καλό θα ήταν να αλλάξετε συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στα θέματα υγείας και ειδικά όσοι από σας αντιμετωπίζετε προβλήματα με το στομάχι σας και την κοιλιακή χώρα. Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ταξίδια με το ταίρι σας και να του δείξετε πόσο πολύ το αγαπάτε και να έλθετε πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Χρήμα, δόξα αλλά και σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα παρουσιάζονται και πετυχαίνετε. Οσοι ασχολείστε με τις τέχνες παίρνετε ριζικές αποφάσεις. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες, κάθε απρόσμενη σχέση έχει τη δυνατότητα να ταράξει τα νερά και να τους προβληματίσει πολύ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ξεκινούν μια νέα συνεργασία με το ταίρι τους και βγαίνουν από το καβούκι τους οικονομικά κερδισμένοι. Δεν θα είναι και τόσο καλά τα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ και να μην παίρνετε αποφάσεις που θα είναι βιαστικές...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Σας έφαγε ο έρωτας, τυφλωθήκατε και αφήσατε οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς λύσεις με αποτέλεσμα να είστε χαμένοι. Θα πρέπει την εβδομάδα αυτή να βρείτε λύσεις.Αρκετά καλή υγεία σας χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Έχετε αρχίσει σιγά σιγά και βάζετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά. Καιρός είναι να δείτε και τον εαυτό σας.Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, καιρός είναι να κάνετε καλή διατροφή και να πάτε και ένα ταξιδάκι για να αλλάξετε παράσταση.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 26-10-2009 11:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 18-10-2009 15:05:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (15 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 15-10-2009 12:21:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (6 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 06-10-2009 14:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-10-2009 16:15:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam