Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (7 Οκτωβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (7 Οκτωβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Για σας τους Κριούς σε γενικές γραμμές η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά καλή. ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-10-2009, 14:30:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (7 Οκτωβρίου 2009)

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Για σας τους Κριούς σε γενικές γραμμές η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά καλή. Σε επαγγελματικά ζητήματα έχετε ανησυχίες και ψάχνετε συνεχώς καινούργιες ιδέες ή τρόπους ώστε να κερδίσετε περισσότερη αίγλη και να έχετε μεγαλύτερες επιτυχίες. Ειδικότερα όσοι Κριοί είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, η περίοδος αυτή ευνοεί τα συναισθηματικά ζητήματα. Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σας και κυριολεκτικά σας φέρνει τα πάνω κάτω. Χειριστείτε το θέμα με σύνεση και προσοχή, ώστε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αν φανείτε απρόσεκτοι.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Καυγάδες, χωρισμοί και εντάσεις γενικότερα ήταν το μοτίβο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ευτυχώς από αυτή την εβδομάδα τα πράγματα ομαλοποιούνται και η ζωή σας μπαίνει επιτέλους σε ευθεία τροχιά. Οι καταστάσεις ισορροπούν και όσα προβλήματα αντιμετωπίζατε αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν τη λύση τους. Ειδικότερα ευνοούνται τα επαγγελματικά σας. Σας γίνονται καινούργιες προτάσεις και μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες που στο μέλλον θα αποδειχθούν ευεργετικές. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για σας τους Διδύμους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να σκεφτείτε καλά τι ζητάτε από τον εαυτό σας και να κάνετε μια γενική αναθεώρηση της γενικότερης εικόνας της ζωής σας. Είναι καιρός γεμάτος σκαμπανεβάσματα και αλλαγές γιΆ αυτό και πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στον οικονομικό τομέα όλως παραδόξως τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και μπορείτε να έχετε έσοδα από εκεί που δεν το περιμένατε. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι εμπλέκονται σε παράλληλες σχέσεις αφού υπάρχει κίνδυνος όλα να αποκαλυφθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ασχολείστε συνεχώς με το παρελθόν , γεγονός που δε σας κάνει καλό αφού πληγώνεστε και θυμώνετε άσκοπα. Αφήστε πίσω τα παλιά και γυρίστε σελίδα στη ζωή σας. Στη δουλειά σας καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε συνεργασία αφού η ένταση που μπορεί να προκύψει, πιθανόν να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ύφεση, γεγονός που θα εντείνει περισσότερο τον εκνευρισμό σας. Τέλος στα αισθηματικά ζητήματα η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, αφού το παρελθόν δε σας αφήνει να διορθώσετε τυχόν προβλήματα. Κάντε υπομονή και όλα θα διορθωθούν.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Η εβδομάδα για σας τους Λέοντες είναι αρκετά καλή. Σας δίνετε η ευκαιρία να διευθετήσετε θέματα με το Δημόσιο ή να τακτοποιήσετε γενικότερα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με επιτυχία. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και γενικότερα να περάσετε ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους ή το σύντροφό σας. Και στα αισθηματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά, γεγονός που αν το εκμεταλλευτείτε ανάλογα θα σας κάνει πολύ καλό για το μέλλον. Είναι μια πολύ καλή περίοδος που μπορείτε να θέσετε βάσεις για ευνοϊκές εξελίξεις στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Για σας τους Παρθένους είναι η ιδανική εβδομάδα για χαλάρωση, ξεκούραση και ηρεμία. Μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων και των θυσιών που κάνατε όλον αυτόν τον καιρό. Πιθανόν είναι να εισβάλλει στη ζωή σας ένα καινούργιο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα σας αποσυντονίσει. Αν χειριστείτε το θέμα με σύνεση και προσοχή όλα θα πάνε καλά. Στον οικονομικό τομέα επέρχεται άνοδος και γενικά όλοι σας οι κόποι καρποφορούν. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε νέες προτάσεις που θα σας παρουσιαστούν και μπορεί να αποτελέσουν για σας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Την περίοδο αυτή χωρίς υπερβολή, εσείς οι Ζυγοί είστε στη καλύτερη σας φάση. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας έχει φέρει θεαματικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η διάθεσή σας είναι στο αποκορύφωμά της και νιώθετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Αν το προσπαθήσετε μπορεί και να το καταφέρετε. Σίγουρα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα γεγονός που θα αποφέρει εντυπωσιακές εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Φροντίστε να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, ώστε να θέσετε γερές βάσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σας τους Σκορπιούς. Θέλετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν όμως να μην προβείτε σε μια τέτοια ενέργεια. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα και θα μετανιώσετε όποια επιλογή κάνετε τώρα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συναναστροφές και τις συναντήσεις για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Εν ανάγκη κλειστείτε σπίτι σας. Είναι προτιμότερο από το να κάνετε κάτι που θα αποδειχθεί καταστροφή στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας που σταθεροποιούνται και σιγά σιγά μπαίνουν σε ανοδική τροχιά. Αντίθετα στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν εντάσεις, προβλήματα και λογομαχίες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά. Ως προς τα αισθηματικά ζητήματα εγείρονται στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν, που αν τα ξεπεράσετε γρήγορα, δε θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Η εβδομάδα που έρχεται είναι καλή σε γενικά πλαίσια με μοναδική εξαίρεση τα επαγγελματικά ζητήματα, όπου θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Το γεγονός αυτό, παρ ΅ όλα αυτά δεν πρέπει να σας απογοητεύσει αφού σΆ αυτόν τον τομέα έχετε μάθει να πολεμάτε τέτοια προβλήματα. Στα οικονομικά ζητήματα θα υπάρχει σταθερότητα, γεγονός που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Όσοι ήδη έχετε κάτι στον ορίζοντα, σίγουρα τώρα θα σταθεροποιηθεί. Ειδικότερα ευνοείστε στα τέλη της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Γενικότερα την εβδομάδα αυτή παρατηρείται εύνοια για σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα ξεκινήσετε σιγά σιγά ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας που θα αποβεί λυτρωτικό για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Πιθανό πρόβλημα να υπάρξει στα αισθηματικά ζητήματα, αφού παραμελείτε το σύντροφό σας, γεγονός που δεν θα το αντέξει για πολύ. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και τα πράγματα σιγά σιγά θα πάνε πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων σας.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Παρά πολύ καλή εβδομάδα για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Ο οικογενειακός και αισθηματικός τομέας που βρίσκετε πάντα στην κορυφή του ενδιαφέροντός σας είναι σε πολύ καλή τροχιά και δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και δυσκολίες. Και τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά σιγά να ευνοούνται, γεγονός που σας βγάζει από το άγχος και την αγωνία. Είναι περίοδος που θα κάνετε νέες , ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα αναπτύξετε ιδιαίτερα τις κοινωνικές σας σχέσεις. Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για το μέλλον και φροντίστε λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ

__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 26-10-2009 11:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (15 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 15-10-2009 12:21:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (6 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 06-10-2009 14:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-10-2009 16:15:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 04-10-2009 16:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:18:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam