Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Προεδρικό διάταγμα-βόμβα συγκλονίζει την ΕΡΤ!

This is a discussion on Προεδρικό διάταγμα-βόμβα συγκλονίζει την ΕΡΤ! within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απειλούν πλέον οι συμβασιούχοι στην ΕΡΤ, ενδεχόμενο που μπορει να στοιχίσει ακόμη και την αναμετάδοση των ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-06-2006, 02:17:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Προεδρικό διάταγμα-βόμβα συγκλονίζει την ΕΡΤ!

Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απειλούν πλέον οι συμβασιούχοι στην ΕΡΤ, ενδεχόμενο που μπορει να στοιχίσει ακόμη και την αναμετάδοση των παιχνιδιών του Μουντιάλ τις αμέσως προσεχείς ημέρες!

Αιτία αποτελεί η εφαρμογή του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος του υπουργείου των Εσωτερικών βάσει του οποίου, οι συμβασιούχοι της ΕΡΤ, θα πρέπει να εκδιωχθούν από το κανάλι για διάστημα 3 μηνών, εάν έχουν συμπληρώσει διετία συνεχούς απασχόλησης ή έχουν υπογράψει με το κανάλι τρεις διαδοχικές συμβάσεις, ανεξαρτήτως συνολικού χρόνου.

* Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ με τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο νόμος δεν μπορει να καταστρατηγηθεί.

* Αρκετοί αθλητικογράφοι που απειλούν να αναστείλουν τις αναμεταδόσεις των αγώνων του Μουντιάλ.



Εαν το Π.Δ. εφαρμοσθεί, από τα τέλη της εβδομάδος υπολογίζεται οτι θα πρέπει να απολυθούν τουλάχιστον 200 δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες και τεχνικοί της ΕΡΤ και θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καναλιού να τους επαναπροσλάβει από την 1η Οκτωβρίου, καθώς το Π.Δ. ορίζει ότι θα πρέπει να παραμείνουν εκτός δημόσιας τηλεόρασης για τουλάχιστον 3 μήνες, προκειμένου να μην κατοχυρώσουν δικαίωμα μονιμότητας!



Το παράδοξο είναι ότι ενώ η συγκεκριμένη ρύθμιση ήταν γνωστή απο καιρό, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, η Διοίκηση του καναλιού δήλωνε στους "διακόσιους" βέβαιη ότι θα βρεθεί λύση...



Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ με τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο νόμος δεν μπορει να καταστρατηγηθεί.



Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ανάμεσα στους 200 υπαλλήλους είναι σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν εβδομαδιαίες και καθημερινές εκπομπές (όπως οι Β.Λυριτζής, Δ. Οικονόμου, Γ.Πολίτης, Μ.Κοττάκης), αρκετοί αθλητικογράφοι που απειλούν να αναστείλουν τις αναμεταδόσεις των αγώνων του Μουντιάλ, αλλά και αρκετοί παρουσιαστές ειδήσεων μηδέ εξαιρουμένης της Μαρίας Χούκλη, η οποία αν τελικώς το προεδρικό διάταγμα εφαρμοσθεί, θα πρέπει να παραμείνει εκτός φακού μέχρι την 1η Οκτωβρίου ωσάν να είναι... εποχικός υπάλληλος!



Εξελίξεις αναμένονται αύριο το πρωί, καθώς θα συνεδριάσει ειδικώς για το πρόβλημα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. (MEDIANEWS)





Συντάκτης: Satleo
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προεδρικό Διάταγμα για τη θέσπιση Κανονισμού λειτουργίας της Εθνικής Εποπτικής Αρχής Αεροναυτιλίας LATEAM RSS NEWS 0 02-06-2010 12:26:
Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Βατικανό ironitsa ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 26-03-2010 20:31:
ΕΛ.ΑΣ: Προσλήψεις ειδικών επιστημόνων με Προεδρικό Διάταγμα LATEAM RSS NEWS 0 05-01-2010 18:03:
Προεδρικό Διάταγμα για την ασφαλιστική κάλυψη της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής LATEAM RSS NEWS 0 28-07-2009 19:22:
Προεδρικό Διάταγμα για ασφαλιστική κάλυψη της ... LATEAM RSS NEWS 0 28-07-2009 17:40:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:39:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam