Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

This is a discussion on ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; >>>¨Όχι» στην περικοπή δρομολογίων του ΟΣΕ H περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ στη γραμμή Βόλου - Λάρισας και αντίστροφα καθώς ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-08-2009, 16:12:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Προεπιλογή ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

>>>¨Όχι» στην περικοπή δρομολογίων του ΟΣΕ

H περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ στη γραμμή Βόλου - Λάρισας και αντίστροφα καθώς και η γενικότερη συρρίκνωση του θεσσαλικού σιδηροδρόμου προκαλεί την έντονη αντίδραση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας. Το ζήτημα αποτέλεσε θέμα σύσκεψης προχθες ανάμεσα στο Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια και την αντινομάρχη κ. Νατάσα Οικονόμου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον ΟΣΕ Βόλου. «Απαράδεκτη» χαρακτηρίζεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας η απόφαση του ΟΣΕ, ενώ με επιστολή του στους τρεις Νομάρχες της Θεσσαλίας ο κ. Παπατόλιας επιδιώκει συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευρ. Στυλιανίδη.

>>>Νεάπολη: Δεν αποζημιώνονται οι πλημμυροπαθείς

Σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας οριστικά εκτός της καταβολής αποζημιώσεων τίθενται οι πλημμυροπαθείς της Νεάπολης, για τις καταστροφές τις οποίες είχαν υποστεί από τη θεομηνία του 2008,. Η περιοχή δεν κηρύχτηκε ποτέ ως πλημμυρόπληκτη, με συνέπεια όσοι υπέστησαν ζημιές να μη θεωρούνται δικαιούχοι αποζημιώσεων. Ευθύνες για το γεγονός αποδίδονται από τη Νομαρχία Μαγνησίας στα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (ΥΠΕΧΩΔΕ), καθώς και Εσωτερικών.

>>>Παναγιώτικο: Ναι μεν αλλά…

Τις επόμενες μέρες θα παραδοθούν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας στο Σύνδεσμο Ύδρευσης - Άρδευσης Νοτίου Πηλίου τα έργα του ταχυδιυλιστηρίου και των αγωγών υδροδότησης των Δημοτικών Διαμερισμάτων και των οικισμών του παραλιακού μετώπου της περιοχής από το φράγμα Παναγιώτικο. Πάντως δεν υπάρχει, σαφές χρονοδιάγραμμα για τη διοχέτευση του νερού στο δίκτυο, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα η παράδοση του φράγματος και του ταμιευτήρα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Σύνδεσμο.

>>>Η ανακύκλωση στους δήμους

Από τις 9 ΣΕπτεμβρίου διαχείριση του συστήματος ανακύκλωσης συσκευασιών αναλαμβάνουν οι Δήμοι Βόλου και Νέας Ιωνίας.
Την ερχόμενη Τρίτη ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κ. Γ. Κουρτίνας θα εισηγηθεί επίσημα την ανάληψη της ευθύνης της ανακύκλωσης από τους δύο Δήμους.
Η εξαετής σύμβαση που είχαν υπογραφεί από τον Φορέα με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης συμφωνήθηκε να διαλυθεί και ο κάθε δήμος να συνάψει ξεχωριστή σύμβαση με την Εταιρεία Ανακύκλωσης.

>>>Πρόβλημα με το νερό στο δήμο Ιωλκού;


Ερωτηματικά προκύπτουν για την καταλληλότητα του νερού στο δήμο Ιωλκού. Κι αυτό, γιατί ανιχνεύτηκε μικροβιολογικό φορτίο στην Ανακασιά και στον Άνω Βόλο.
Ο Δήμαρχος Ιωλκού Π. Μουτσινάς κάνει λόγο για «απειροελάχιστους μικροοργανισμούς, οι οποίοι προέρχονται από βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης» και τονίζει ότι η ποιότητα του νερού είναι άριστη. Αντιθέτως, η επικεφαλής της μειοψηφίας Βάσω Σταυροπούλου υποστηρίζει ότι το νερό είναι ακατάλληλο.

>>>ΝΑΜ: Καθαρό το νερό της Μακρινίτσας


Καθαρό είναι, πλέον, το νερό της Μακρινίτσας, όπως ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας. Σημειώνει ότι είναι καθησυχαστικά τα αποτελέσματα των αναλύσεων δειγμάτων από το Γενικό Χημείο του Κράτους και τονίζει οτι οι κάτοικοι μπορούν άφοβα να το χρησιμοποιούν προς πόση.

>>>Λήστεψαν 83χρονη στην Ανακασιά

Τρία άγνωστα άτομα, δύο άντρες και μια γυναίκα, μπήκαν νύχτα στο σπίτι 83χρονης γυναίκας στην Ανακασιά, την ακινητοποίησαν και τη λήστεψαν, παίρνοντας 3000 ευρώ. Φαίνεται ότι παρακολουθούσαν την ηλικιωμένη, που κατοικούσε μόνη και σε απομακρυσμένη μονοκατοικία. Μάλιστα, το θύμα παίρνει φαρμακευτική αγωγή και πέφτει σε λήθαργο, κατάσταση που ευνόησε τους κακοποιούς.
__________________


Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 19-10-2009 13:17:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 08-08-2009 15:38:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 04-08-2009 13:09:
Ειδήσεις για την Μαγνησία Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 24-06-2008 11:57:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 17-06-2008 10:52:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:00:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam