Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πολιτική σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου

This is a discussion on Πολιτική σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Έντονες είναι οι αντιδράσεις των τοπικών φορέων στην απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-07-2011, 19:29:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Πολιτική σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των τοπικών φορέων στην απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Για μεθοδεύσεις αυτών που διοικούν ανεξέλεγκτα το ποδόσφαιρο με την ανοχή της συντεταγμένη πολιτείας και χωρίς την εφαρμογή γενικών κανόνων δικαίου έκανε λόγο ο δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Αλεξόπουλος μίλησε για κατάφωρη αδικία της ομάδας αλλά και του Βόλου και της Μαγνησίας.

Μάλιστα σήμερα συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του παρουσία και του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αργ. Κοπάνα, του προέδρου της Ε.Π.Σ.Θ. Αν. Μπατζιάκα, περιφερειακών συμβούλων αλλά κι εκπροσώπων τριών συλλόγων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα κάλεσε όλους τους φορείς να παραστούν στην αυριανή σύσκεψη που συγκαλεί η ΠΑΕ στη 1:30 το μεσημέρι στο δημαρχείο του Βόλου για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους και να πιέσουν προς την κατεύθυνση η απόφαση αυτή νΆ ανατραπεί. Στη σημερινή σύσκεψη επίσης αποφασίστηκε να ζητηθεί από τους βουλευτές του Νομού να ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνου και τον κ. Μπιτσαξή για να δηλωθεί η αντίθεση όλων στην «άδικη» αυτή απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Από την πλευρά του ο κ. Νάκος επισήμανε ότι πίσω από την απόφαση κρύβονται πολιτικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάνω από πρόσωπα γιατί είναι συνδεδεμένος με την ιστορία της πόλης και της περιοχής.

Σε δήλωσή του ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας επισημαίνει ότι με αδικίες δεν εξυγιαίνεται το ποδόσφαιρο.
Αργύρης Κοπάνας: «Με αδικίες δεν εξυγιαίνεται το ποδόσφαιρο. «Η αδικία μας συσπειρώνει όλους γύρω από τον κοινό στόχο της δικαίωσης. Το θέμα δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό αλλά ολόκληρη τη Μαγνησία. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα ασκηθούν όλα τα ένδικα μέσα και η ομάδα μας θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Super League και στην Ευρώπη».
Παράλληλα ο επικεφαλής της «Θεσσαλών Δύναμη» Απ. Παπατόλιας αναλαμβάνει πρωτοβουλία να εισάγει το θέμα το ταχύτερο δυνατόν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενώ χαρακτηρίζει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League νομικά και ηθικά διάτρητη.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» Κ. Πουλάκης επισημαίνει ότι «η εφαρμογή του ποινικού και πειθαρχικού δικαίου δεν μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει μόνο σε 1-2 ομάδες, αλλά πρέπει να επεκταθεί και στα μεγάλα «κεφάλια», τις μεγάλες ΠΑΕ και στα πιο ηχηρά ονόματα της ποδοσφαιρικής και πολιτικο-οικονομικής πιάτσας. Είμαστε υπέρ ενός Ολυμπιακού Βόλου καθαρού, απελευθερωμένου από υπόδικους «σωτήρες», που θα αγωνίζεται μέσα σε ένα καθαρό και αξιόπιστο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, όπου οι φίλαθλοι θα χαίρονται τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και δεν θα συνδέουν τις επιτυχίες της ομάδας τους με νονούς της νύχτας και «παράγοντες» του ποδοσφαίρου που έχουν γράψει ιστορία στην «βρωμιά» των ελληνικών πρωταθλημάτων».

[πηγη : ert.gr]
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to cRc For This Useful Post:
geodon (29-07-2011)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τι «κρύβεται» πίσω από τη νίκη της 19χρονης Lena; ironitsa ΜΟΥΣΙΚΗ 0 30-05-2010 20:48:
Το "μυστικό" που κρύβεται πίσω από ένα αστραφτερό χαμόγελο LATEAM RSS NEWS 0 02-03-2010 12:40:
Η εξέλιξη του DVD κρύβεται στα μάτια της γαρίδας;;; ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 27-10-2009 13:39:
Ο έρωτας δεν κρύβεται ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 28-08-2009 19:17:
Ανακαλύψτε το ζώο που κρύβεται μέσα σας! Angie ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 11-03-2007 15:14:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:04:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam