Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ

This is a discussion on Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Η φυσική επιδερμίδα αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική της και το μακιγιάζ σε κερδίζει στην απαλή, σχεδόν διάφανη εκδοχή ...

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 16-04-2010, 19:08:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ



Η φυσική επιδερμίδα αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική της και το μακιγιάζ σε κερδίζει στην απαλή, σχεδόν διάφανη εκδοχή της τονίζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου για να είσαι φυσικά κούκλα!

Τα φυσικά χρώματα γενικά:
εκτός από το μπεζ, τα απαλά χρώματα της χρωματικής παλέτας είναι αυτά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αυτή την εποχή! Απαλές ροζ και ροδακινί αποχρώσεις στολίζουν τα μάτια σου ενώ λαμπερά τριανταφυλλί ροζ, και καλοκαιρινά βερικοκί κάνουν τα χείλη σου πιο σέξι από ποτέ αυτή την άνοιξη!

Εν αρχή ην το μέηκ-απ: φέτος η δροσερή , φυσική επιδερμίδα θα σε κερδίσει! Έχε κατά νου ότιη βάση του μακιγιάζ σου αυτή τη σεζόν πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο φυσικό τόνο του δέρματος σου. Ένας πιο σκούρος τόνος μέηκ-απ δε μπορεί παρά να σου χαρίσει αντιαισθητικές διχρωμίες στην επιδερμίδα σου και πολλά σχόλια του τύπου: "πόσο στόκο έβαλες σήμερα" πράγμα που σίγουρα δε θα σου αρέσει! Φυσικά και ο τρόπος που απλώνεις το μέηκ-απ σου παίζει ρόλο έτσι ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Λαμπερά , φυσικά, μάτια:
ξέχασε τις έντονες σκιές και το "βαρύ" eyelinerκαι άφησε τα βλέφαρα σου ανάλαφρα αυτή τη σεζόν. Το φυσικό μακιγιάζ στα μάτια δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από λίγη σκιά σε ροζ απόχρωση. Βασικά ακόμη και το ρουζ σου θα χαρίσει στα ματάκια σου τη φυσική ροζ απόχρωση που θέλεις! Εκτός από το ροζ, το ροδακινί ή το πολύ απαλό καφέ είναι χρώματα που σου χαρίζουν το φυσικό λουκ με μια μόνο στρώση.

Ρουζ ιστορίες:
τα μαγουλάκια σου δε μπορεί παρά να έχουν απαλή ροζ απόχρωση αν είσαι ξανθιά και απαλή ροδακινί απόχρωση αν είσαι κοκκινομάλλα! Αν είσαι μελαχρινή μπορείς να αφήσεις τα μαγουλάκια σου χωρίς ίχνος ρουζ για να λανσάρεις το απόλυτο naturallook ή να προτιμήσεις τη σίγουρη λύση του ροζ! Όπως και να έχει όμως οι αποχρώσεις του ροζ είναι αυτές που θα σε κερδίσουν στην πιο απαλή strawberrysweetεκδοχή τους μεταμορφώνοντας σε στην απόλυτη θεά!

Τιπ για να βρεις το κατάλληλο μέηκ -απ:Αν μέχρι σήμερα για να βρεις το σωστό μεήκ- απ συνήθιζες να το απλώνεις στον καρπό σου ή στο εσωτερικό του χεριού σου, τώρα είναι καιρός να αλλάξεις τακτική! Το δέρμα εκεί είναι πιο ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το υπόλοιπο του προσώπου μιας και το πιο κατάλληλο σημείο για να δοκιμάσεις είναι το ίδιο το πρόσωπο ή ο λαιμός. Ακόμη μην ξεχνάς, όταν κοιταχτείς στον καθρέφτη φρόντισε να υπάρχει καλό φως για να είσαι 100% σίγουρη, ότι επέλεξες το σωστό!

Φυσική λάμψη στα χείλη:
όταν λέμε φυσική λάμψη, δεν εννοούμε να αφήσουμε τελείως αμακιγιάριστα τα χείλη μας αλλά να τους χαρίσουμε λίγο χρωματάκι!Τόλμησε το natural λουκ με τα χείλη σου να είναι απόλυτα φυσικά και τόνισε με λίγο μόνο λιπ-γκλος για λάμψη. Ξέχασε τις σκούρες αποχρώσεις του φθινοπώρου και προτίμησε παλ χρώματα για να τονίσεις το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ,τόνισε τα χειλάκια σου με ένα απαλό ροζ λιπ-γκλος ενώ αν είσαι μελαχρινή , οι τόνοι της καραμέλας στην πιο απαλή εκδοχή τους είναι ότι πρέπει για να σου χαρίσουν διακριτικό χρώμα στα χειλάκια σου!

Τιπ:
το nude λουκ στα χείλη σου χαρίζει διακριτικό, φυσικό μακιγιάζ αλλά σου επιτρέπει να τονίσεις κάποιο άλλο σημείο του προσώπου σου όπως π.χ. τα μάτια σου και να δώσεις έμφαση στο βλέμμα σου!


Πηγή:loipon.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Stella (17-04-2010)
Sponsored Links
 

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χτενισμένα μαλλιά και καλό μακιγιάζ για τις άνεργες! LATEAM RSS NEWS 0 01-03-2011 11:01:
Το μακιγιάζ της παραλίας ironitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 04-07-2010 18:45:
Η ιατρική αξία του μακιγιάζ των αρχαίων LATEAM RSS NEWS 0 10-01-2010 12:11:
Νέο μακιγιάζ για την Maserati Quattroporte antonis ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 13-11-2007 14:39:
Τα 8 βήματα προς την επιτυχία του μακιγιάζ Stella Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 22-08-2006 12:07:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:48:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam