Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα με 5 κινήσεις

This is a discussion on Αψεγάδιαστη επιδερμίδα με 5 κινήσεις within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Το καλοκαιράκι έχει σχεδόν φτάσει και το μόνο που θέλεις είναι τέλεια λαμπερή επιδερμίδα; Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις με ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-05-2010, 19:07:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Αψεγάδιαστη επιδερμίδα με 5 κινήσεις



Το καλοκαιράκι έχει σχεδόν φτάσει και το μόνο που θέλεις είναι τέλεια λαμπερή επιδερμίδα; Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις με τη βοήθεια του μεήκ-απ την πιο σέξι αλλά και ταυτόχρονα φυσική αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

Βήμα 1ο :
Βρες τη σωστή απόχρωση μέηκ-απ: η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι πολύ σημαντική για τη μελλοντική σου ομορφιά! Φρόντισε η απόχρωση του μέηκ-απ σου να ταιριάζει ακριβώς με αυτή της επιδερμίδας σου. Για να βρεις τη σωστή απόχρωση δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το μέηκ -απ σου απευθείας στο πρόσωπο ή το λαιμό σου και όχι στο χέρι σου γιατί εκεί το χρώμα διαφέρει κατά πολύ. Αν θέλεις να δώσεις στην επιδερμίδα σου μια πιο μαυρισμένη όψη τότε προτίμησε το μέηκ- απ σου να είναι ένα τόνο πιο σκούρο από αυτό της επιδερμίδας σου και με τη βοήθεια του γκλίτερ δώσε λάμψη στο προσωπάκι σου!


Τιπ: προσοχή εδώ στις υπερβολές τόσο με το σκούρο μακιγιάζ όσο και με το γκλίτερ!

Βήμα 2ο : ανακάτεψε τη βάση με την ενυδατική σου μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε το μείγμα στο προσωπάκι σου και θα δεις μεγάλη διαφορά! Για ένα τέλειο αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να απλώσεις καλά το μείγμα στο πρόσωπο σου, αποφέυγοντας τις διχρωμίες.

Βήμα 3ο:
Πες όχι στην αποτρίχωση πριν το μακιγιάζ! Αν έχεις παρατηρήσει ότι οι αντιαισθητικές τριχούλες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο μουστάκι σου λίγο πριν βγεις με τον άντρα της ζωής σου καλά θα κάνεις να μην τις βγάλεις τότε! Ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα τότε οι κοκκινίλες είναι αναπόφευκτες σε αυτό το σημείο και σίγουρα το αποτέλεσμα που θα έχεις μετά το μέηκ- απ δε θα είναι ότι καλύτερο. Έχε κατά νου ότι μετά την αποτρίχωση χρειάζονται τουλάχιστον 3-4 ώρες για να ηρεμήσει το δέρμα αν και στις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες οι κοκκινίλες μπορεί να εγκατασταθούν στο προσωπάκι σου για μέρες ολόκληρες.


Βήμα 4ο:
Πες ναι στο cooling gel! Το συγκεκριμένο τζελ βοηθάει το δέρμα σου γιατί καταπραΰνει οποιεσδήποτε κοκκινίλες αφήνοντας το ομοιόμορφο και χωρίς αντιαισθητικές διχρωμίες. Το σέρουμ κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά είτε είναι με καρύδα, αλόη ή άλλα καταπραϋντικά συστατικά. Ιδανικά άπλωσε το τζελ πριν τον ύπνο έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να δράσει κατά τη διάρκεια της νύκτας αλλά και η επιδερμίδα να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά.


Βήμα 5ο:
Να ζήσει το φυσικό μακιγιάζ! Η τάση που συνεχίζει να μας κερδίζει εδώ και τουλάχιστον 2 σεζόν δεν είναι άλλη από το φυσικό μακιγιάζ: αψεγάδιαστη επιδερμίδα, μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και απαλά χείλη συνθέτουν το πιο in τρεντ της σεζόν. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ δίνει έμφαση στην επιδερμίδα σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να φροντίσεις τα βασικά: άπλωσε τέλεια το μεήκ-απ έτσι ώστε να μην υπάρχουν διχρωμίες και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!


Μην ξεχνάς:
ότι ο καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω έτσι ώστε να έχεις τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Κυρίως μην ξεχνάς ότι το ντεμακιγιάζ είναι πόλύ βασικό για υπέροχη επιδερμίδα. Με όπλο σου ένα απαλό γαλάκτωμα απομάκρυνε από τη επιδερμίδα σου κάθε ίχνος μεήκ-απ ενώ με ένα καθαριστικό γαλάκτωμα απομάκρυνε τα υπολείμματα μακιγιάζ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την επιχείρηση "τέλειο δέρμα"με τονωτική λοσιόν .Σειρά έχει η ενυδάτωση της επιδερμίδας για ένα άψογο αποτέλεσμα!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Stella (25-05-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους οι γιατροί LATEAM RSS NEWS 0 11-02-2011 14:24:
Τις επόμενες κινήσεις τους αποφασίζουν οι γιατροί LATEAM RSS NEWS 0 11-02-2011 11:42:
Κινήσεις τουρκικής φρεγάτας στο Αιγαίο LATEAM RSS NEWS 0 14-12-2010 13:11:
Η επιδερμίδα παίζει σημαντικό ρόλο στην ακοή LATEAM RSS NEWS 0 01-12-2009 10:06:
Κινήσεις διαμόρφωσης του νέου τηλεοπτικού τοπίου ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 05-11-2008 20:54:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam