Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Επίβλεψη χώρων με το Altec Viewpoint

This is a discussion on Επίβλεψη χώρων με το Altec Viewpoint within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Η Altec Telecoms με την νέα υπηρεσία “Viewpoint” του Jetpack Megabit δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να αποκτά οπτική επαφή ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-11-2006, 17:33:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Επίβλεψη χώρων με το Altec Viewpoint



Η Altec Telecoms με την νέα υπηρεσία “Viewpoint” του Jetpack Megabit δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να αποκτά οπτική επαφή και ήχο από απόσταση, με τον ιδιωτικό του χώρο (σπίτι, εξοχικό, γραφείο), σε πραγματικό χρόνο, μέσω του διαδικτύου. Το Jetpack Megabit προσφέρει μαζί με την…


… ADSL σύνδεση υψηλής ταχύτητας 1 Mbps και 8 static IP διευθύνσεις, μία ασύρματη IP-κάμερα υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητα περιστροφής στους 3 άξονες. Η εγκατάσταση και χρήση της κάμερας είναι απλή και μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο, εικόνα και ήχο μέσω Internet.
Ο χρήστης ειδοποιείται μέσω e-mail για την ανίχνευση κίνησης στο χώρο που εκείνος έχει επιλέξει να εποπτεύει. Επιπλέον, του δίνεται η δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης video και εικόνων, οι οποίες θα είναι στη διάθεσή του για αναπαραγωγή.
Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει τις παραδοσιακές εφαρμογές του διαδικτύου, όπως διασκέδαση, ψυχαγωγία, τηλεφωνία μέσω ADSL (i-Call) και ενημέρωση, ενώ μπορεί να δημιουργεί και ειδικά κανάλια στα οποία θα συμμετέχουν και άλλοι χρήστες του διαδικτύου (MSN communities, forum, blogs).
Το Jetpack Megabit κοστίζει ? 69 (με ΦΠΑ) και προσφέρει 3μηνη συνδρομή Altecnet Plus ADSL 1024/256 (με 8 Static IPs), 3 μήνες προπληρωμένο το πάγιο της ADSL γραμμής (Α.ΡΥ.Σ.), το κόστος ενεργοποίησης της γραμμής και δώρο USB modem ή επιλογή εξοπλισμού με δωροεπιταγή αξίας 20?.
Μετά το 3μηνο, η συνδρομή τόσο για την πρόσβαση όσο και για τη ADSL γραμμή μετατρέπεται αυτόματα σε αόριστου χρόνου με μηνιαία χρέωση ?24,99 (με ΦΠΑ) με 6μηνη ελάχιστη διάρκεια παραμονής για το απλό πακέτο (χωρίς την IP Camera) και μηνιαία χρέωση ?44,99 (με ΦΠΑ) με 12μηνη ελάχιστη διάρκεια παραμονής για το πακέτο με την υπηρεσία “Viewpoint”.
Στο χρήστη του Jetpack Megabit παρέχεται 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και δυνατότητα εγκατάστασης του εξοπλισμού στο χώρο του, μέσω της υπηρεσίας MyHome της Altec Telecoms.
Το Jetpack Megabit θα μπορούν να το βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι μέσα από τα παρακάτω δίκτυα: e-shop, Media Markt, Microland, Multirama, Παπασωτηρίου και Public καθώς και το δίκτυο συνεργατών της Altec Telecoms.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Altec: Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τις τράπεζες cRc ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 29-09-2008 10:06:
Κάρτα Safe Click απο την Altec ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 04-02-2008 19:09:
Altec: Δωρεάν ασύρματο internet στα Flocafe ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 07-01-2008 14:12:
Προσφορα απο την ALTEC Smell ΕΛΛΑΔΑ 0 07-09-2006 19:47:
Altec: Δωρεάν ασύρματο internet στα Flocafe master ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 01-01-1970 02:00:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:52:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam