Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   Ευλύγιστη οθόνη για mobile gaming (https://www.lateam.gr/forum/f67/eulugisti-othoni-gia-mobile-gaming-58862/)

Stella 26-04-2010 20:23:

Ευλύγιστη οθόνη για mobile gaming
 
http://img80.imageshack.us/img80/579...0x25011282.jpg

Δύο ερευνητές του Πανεπιστημίου του Οντάριο παρουσίασαν μια νέα οθόνη, η οποία λυγίζει εύκολα επιτρέποντάς σας με αυτόν τον τρόπο να ελέγξετε το παιχνίδι. Είναι σίγουρα μια πρωτοποριακή ιδέα που θα «φουντώσει» περισσότερο τον ανταγωνισμό στον χώρο του mobile gaming.
Οι Zi Ye και Hammad Khalid, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Οντάριο, κατασκεύασαν μια ευλύγιστη οθόνη, η οποία σε συνδυασμό με έναν προτζέκτορα που τοποθετείται στους ώμους του παίκτη δίνει μια άλλη διάσταση στο mobile gaming.
Πιο συγκεκριμένα, ο προτζέκτορας προβάλλει το παιχνίδι στην οθόνη, η οποία επειδή διαθέτει ειδικούς αισθητήρες ανταποκρίνεται κάθε φορά που ο χρήστης τη λυγίζει. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, αν θέλουμε ο χαρακτήρας μας να ρίξει ένα βέλος, θα πρέπει να κουνήσουμε την οθόνη μπρος και πίσω. Ο χαρακτήρας θ' ανταποκριθεί στην εντολή μας κι έτσι θα ελέγχουμε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την ευλύγιστη οθόνη.
Το συγκεκριμένο σύστημα ονομάζεται 'Cobra' κι απευθύνεται στους οπαδούς του mobile gaming, στους οποίους όμως απευθύνονται κι άλλες πολλές τεχνολογίες. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και θα επιβιώσει μόνον η πιο πρωτοποριακή και λειτουργική επινόηση.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:03:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam