Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Νέα εφαρμογή MLS Talk&Drive

This is a discussion on Νέα εφαρμογή MLS Talk&Drive within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Μια παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της πλοήγησης, την οποία πρώτοι θα απολαύσουν οι Έλληνες οδηγοί, το MLS Talk&DriveΤΜ παρουσίασε την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-01-2007, 21:29:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Νέα εφαρμογή MLS Talk&Drive


Μια παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της πλοήγησης, την οποία πρώτοι θα απολαύσουν οι Έλληνες οδηγοί, το MLS Talk&DriveΤΜ παρουσίασε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου σε ειδική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου η MLS Πληροφορική. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της… στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής και στα συστήματα αυτόματης πλοήγησης, η MLS ανέπτυξε την εφαρμογή MLS Talk&DriveΤΜ και την ενσωμάτωσε στο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator. Ο οδηγός απλά λέει που θέλει να πάει, το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
«Με την παρουσίαση της επαναστατικής εφαρμογής MLS Talk&DriveΤΜ εκπληρώνεται ένα όραμα ετών για την εταιρία. Παράλληλα, η σημερινή παρουσίαση αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι μια ελληνική επιχείρηση μπορεί να πρωτοπορεί παγκοσμίως αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, κ.Ιωάννης Καματάκης. Ο κ.Καματάκης αναφέρθηκε αρχικά στις σημαντικότερες τεχνολογικές πρωτιές, που κατέκτησε η εταιρία από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα με στόχο πάντα την καινοτομία και την ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας φιλικής προς τον άνθρωπο. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και διάθεση στην ελληνική αγορά το 2003 της πρώτης εφαρμογής αυτόματης πλοήγησης στην Ελλάδα από την MLS, καθώς και στις αξιόλογες επενδύσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες της εταιρίας στο χώρο της πλοήγησης τα τελευταία χρόνια. Ο κ.Καματάκης τόνισε ότι το MLS Destinator έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα πλέον αξιόπιστα, ακριβή και ενημερωμένα γεωγραφικά δεδομένα της εταιρίας NGI. Στην παρούσα έκδοση του περιλαμβάνει χάρτες οδών για 63 πόλεις, 172 Δήμους, 51 Νομούς και λεπτομερές εθνικό και επαρχιακό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα με 40.000 σημεία ενδιαφέροντος.
Ο κ.Καματάκης υπογράμμισε ότι με το MLS Talk&DriveΤΜ η MLS χαράζει και πάλι νέους δρόμους στο χώρο της πλοήγησης. Παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή εφαρμογή, ο κ.Καματάκης επεσήμανε ότι ο τρόπος που δουλεύει το MLS Talk&DriveΤΜ είναι πραγματικά επαναστατικός συγκρίνοντας τον με τον τρόπο λειτουργίας των σημερινών συστημάτων πλοήγησης διεθνώς. «Ο οδηγός ανοίγει τον πλοηγό του και εισάγει φωνητικά τον προορισμό του. Το MLS Talk&DriveΤΜ ακούει και επιβεβαιώνει αυτό που άκουσε. Ο οδηγός ζητά πλοήγηση και το MLS Talk&DriveΤΜ ξεκινά εύκολα και γρήγορα τη δρομολόγηση. Με το MLS Talk&DriveΤΜ και την προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής που ενσωματώνει, η πληκτρολόγηση ανήκει στο παρελθόν», εξήγησε ο κ.Καματάκης.
Ένας ακόμα λόγος, που καθιστά το MLS Talk&DriveΤΜ την ιδανική λύση πλοήγησης είναι η αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει. Η αλληλεπίδραση με τον πλοηγό μέσω φωνής επιτρέπει στον οδηγό να έχει στραμμένη την προσοχή του στο δρόμο.
Το MLS Talk&DriveΤΜ ακούει και αναγνωρίζει τη φωνή του οδηγού χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εκπαίδευση. Σε αντίθεση με τα συμβατικά interfaces το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο οδηγός είναι τον προορισμό του. Ο οδηγός μπορεί να πει οποιαδήποτε από τους 20.000 δρόμους ή τα 16.000 τοπωνύμια που έχουν χαρτογραφηθεί και το MLS Talk&DriveΤΜ θα τον καταλάβει. Επιπλέον, το MLS Talk&DriveΤΜ δεν ακούει μόνο ελληνικά αλλά μπορεί και να μιλήσει.
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, στόχος της εταιρείας είναι η τεχνολογία του MLS Talk&DriveΤΜ να ενσωματωθεί σε όλο το εύρος των συσκευών πλοήγησης που είναι συμβατές με το MLS Destinator (PDAs, Smart Phones, PNAs, Phone-PDAs). Στην παρούσα φάση, το MLS Talk&DriveΤΜ έχει ενσωματωθεί στο PDA Fujitsu Siemens N500/N520 και στο κινητό τηλέφωνο E-TEN, που διατίθεται από την εταιρία Πλαίσιο. Παράλληλα, η MLS ανακοίνωσε στην εκδήλωση ότι ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του MLS Talk&DriveΤΜ στο νέο κινητό τηλέφωνο T830 της Fujitsu Siemens, καθώς και στο Travel Companion της Hewlett Packard και ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επιδιώξει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο κινητό τηλέφωνο HTC, στο εντυπωσιακό Fujitsu Siemens N100, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες συσκευές πλοήγησης και κινητά τηλέφωνα.
Ο κ. Καματάκης ανακοίνωσε, εξάλλου, ότι η MLS δεν σκοπεύει να «κρατήσει» το MLS Talk&DriveΤΜ μόνο στην ελληνική αγορά, καθώς η εταιρία διαθέτει την τεχνογνωσία για την ανάπτυξή του σε άλλες γλώσσες. Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία βρίσκεται σε επαφές για την εμπορική εκμετάλλευση του προϊόντος αρχικά στην Ιταλία και στη Γερμανία και στη συνέχεια στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.
Ακόμη, η MLS από κοινού με τη Destinator και την NGI σχεδιάζει την επέκταση της στην Τουρκία αλλά και στις βαλκανικές αγορές. Προς την κατεύθυνση αυτή, στελέχη της Destinator, της MLS και της NGI πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Τουρκία με στόχο την ανάπτυξη του MLS Destinator σε συνεργασία με τοπικό εταίρο στην πολλά υποσχόμενη αγορά της γειτονικής χώρας. Επίσης, υπό εξέταση βρίσκεται και η αγορά της Ρουμανίας.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΟΤΕ talk - conn-x talk με 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις προς κινητά Smell ΣΤΑΘΕΡΗ 0 15-07-2009 08:10:
Dirty Talk: (EuroBird 1) LATEAM RSS SATNEWS 0 28-05-2009 12:31:
Αναβάθμιση του πακέτου OTE Talk geodon ΣΤΑΘΕΡΗ 0 10-06-2008 16:03:
ASUS P535 TALK&DRIVE antonis PDA - SMART PHONES 1 20-11-2007 20:37:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:07:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam