Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

5X DVD-RW DL

This is a discussion on 5X DVD-RW DL within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Η ASUS, εταιρία κατασκευής οδηγών οπτικών δίσκων κορυφαίας ποιότητας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους χρήστες που απαιτούν μία υψηλής ποιότητας εμπειρία ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-03-2008, 22:08:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή 5X DVD-RW DL


Η ASUS, εταιρία κατασκευής οδηγών οπτικών δίσκων κορυφαίας ποιότητας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους χρήστες που απαιτούν μία υψηλής ποιότητας εμπειρία πολυμέσων, κυκλοφόρησε τα ASUS DVD-E818A2/A2T.
Αυτή η σειρά οδηγών οπτικών δίσκων είναι η πρώτη ODD παγκοσμίως που υποστηρίζει το 5X DVD-RW DL, προσφέροντας στους χρήστες την πλέον σύγχρονη εμπειρία πολυμέσων, ενισχυμένη με ακόμα καλύτερες δυνατότητες αναπαραγωγής αλλά και μεταφοράς δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες. Ταυτόχρονα, οι προηγμένες και αποκλειστικές τεχνολογίες που έχει ενσωματώσει η ASUS παρέχουν ένα περιβάλλον πιο αθόρυβο, πιο σταθερό και υψηλότερων επιδόσεων.
Υποστήριξη του νέου βιομηχανικού προτύπου 5X DVD-RW (DL)
Τα DVD-E818A2 και DVD-E818A2T της ASUS παρέχουν κορυφαία εμπειρία σε ότι αφορά τα πολυμέσα, χάρη στη δυνατότητα ανάγνωσης του 5X DVD-RW DL – το ολοκαίνουριο βιομηχανικό πρότυπο. Με αυτή τη δυνατότητα υποστήριξης, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ποιότητας, το οποίο έχει εγγραφεί απευθείας σε DVD από φορητές βιντεοκάμερες, με εξαιρετικές δυνατότητες αναπαραγωγής. Επίσης επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα CD, DVD-ROM/DVD±R/ DVD±RW/DVD-RAM και δίσκους DVD-Video.
Πολλαπλή λειτουργικότητα και γρήγορη μεταφορά δεδομένων
Οι οδηγοί οπτικών δίσκων DVD-E818A2/A2T της ASUS έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ευέλικτη και γρήγορη μεταφορά δεδομένων από DVD-ROM, επιτυγχάνοντας μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στα 24930 KB/s (18X), αλλά και από CD-ROM, με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στα 7200 KB/s (48X). ΕπιπΕΕπιπλέον, έχουν μειωθεί και οι χρόνοι προσπέλασης, με το χρόνο άμεσης προσπέλασης να είναι στα 105 ms για τα DVD, σε σχέση με τον τυπικό χρόνο προσπέλασης των 95 ms για τα CD.
QuieTrack – Αθόρυβη και σταθερή λειτουργία
Η καινοτόμος τεχνολογία QuieTrack, η οποία είναι μια αποκλειστικότητα της ASUS, αναπτύχθηκε με στόχο να μειώσει το θόρυβο με κάθε δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη σταθερότητα, ενώ περιλαμβάνει δύο επαναστατικά χαρακτηριστικά:
Μετατροπή του πεδίου ροής του αέρα (Airflow Field Modification, AFFM): Δύο βασικά προβλήματα που συναντούν οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν έναν οδηγό υψηλής ταχύτητας, είναι ο θόρυβος και οι κραδασμοί. Ο σχεδιασμός του AFFM επιτρέπει στο ασυνεχές πεδίο ροής του αέρα που δημιουργείται μέσα στον οδηγό να κατανέμεται πιο ισορροπημένα, συντελώντας σε μια αθόρυβη και σταθερή λειτουργία.
Αυτόματο σύστημα μείωσης κραδασμών (Auto Vibration Reducing System, AVRS)
Η τεχνολογία AVRS έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς που προέρχονται από το μηχανισμό περιστροφής και το συντονισμό μεταξύ των εξαρτημάτων, του κουτιού του Η/Υ και του οδηγού. ΤοΤο AVRS έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τους κραδασμούς και τους θορύβους που προκαλούνται από την ύπαρξη κάποιου μη ισορροπημένου κέντρου βάρους στον μηχανισμό περιστροφής. Με το AVRS, τα DVD-E818A2 και DVD-E818A2T της ASUS, προσφέρουν υψηλές δυνατότητες ανάγνωσης αλλά και εκτέλεσης των παιχνιδιών.
Ενισχυμένα χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη χρήση
Επιπλέον, τα DVD-E818A2 και DVD-E818A2T της ASUS προσφέρουν στους χρήστες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη χρήση τους εύκολη και απλή. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη για Speed Auto-Switch Function, High Speed CD-Audio Playback, High Speed Digital Audio Extraction, την επιλογή κάθετης ή οριζόντιας τοποθέτησης του οδηγού, το μοναδικό σχεδιασμό ανθεκτικότητας στη σκόνη, καθώς και τη δυνατότητα αλλαγής προσόψεων.



texnologia.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 08-03-2008, 18:15:   #2
kouklitsa
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη kouklitsa
 
Εγγραφή: Feb 2008
Περιοχή: somewhere in the Universe...
Μηνύματα: 138
Thanks: 20
Thanked 41 Times in 23 Posts
My Mood:
kouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished road
Προεπιλογή

πολύ καλή σελίδα η texnologia.gr !!!

σπουδαία ανακάλυψη Ηλία, ΜΠΡΑΒΟ!
Ο χρήστης kouklitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:44:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam