Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Πληρώνουν...όσο θέλουν! (https://www.lateam.gr/forum/f71/plirwnoun-oso-theloun-28743/)

geodon 10-02-2009 22:55:

Πληρώνουν...όσο θέλουν!
 
http://img10.imageshack.us/img10/8574/ibis090209lz4.jpg

Απάντηση στην οικονομική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη δίνει ένα ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη που επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώσουν για το δωμάτιο στο οποίο θα διαμείνουν, κυριολεκτικά ό,τι θέλουν.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Ibis, μέλος της ομώνυμης αλυσίδας, στο οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες, η διανυκτέρευση στοιχίζει 92 δολάρια. Ομως, με την ευκαιρία των εγκαινίων του στις 12 Φεβρουαρίου και ως τακτική γνωριμίας, όσοι μεταβούν σε αυτό, έχουν τη δυνατότητα να ''μπουν'' στην ιστοσελίδα των ξενοδοχείων Ibis και κατόπιν στο link http://paywhatyouwant.com.sg/ και να διαμορφώσουν οι ίδιοι την τιμή του δωματίου και των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά ημέρα. Eν ολίγοις, να αποφασίσουν οι ίδιοι πόσο θα πληρώσουν.

"Αυτό αποτελεί απάντηση, όχι μόνον στην παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά είναι και ο καλύτερος τρόπος να δει κανείς τί είναι διατεθειμένη να πληρώσει η αγορά'', δήλωσε ο διευθυντής marketing του ξενοδοχείου Hiro Inoue στο ειδησεογραφικό πρακτορείο reuters. Διευκρίνισε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο μέτρο αυτή τη στιγμή αφορά μόνον τη Σιγκαπούρη, σε λίγο καιρό, όμως, θα επεκταθεί και σε άλλα ξενοδοχεία της εν λόγω αλυσίδας ανά τον κόσμο.

Οσο για τους μελλοντικούς θαμώνες του ξενοδοχείου; Αυτοί κι αν το είδαν με καλό μάτι. Για την ακρίβεια, τρίβουν τα χέρια τους.



Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:50:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam