Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Υπέβαλε την κόρη του σε εικονικό πνιγμό (https://www.lateam.gr/forum/f71/ypevale-tin-kori-tou-se-eikoniko-pnigmo-53675/)

ironitsa 08-02-2010 20:09:

Υπέβαλε την κόρη του σε εικονικό πνιγμό
 


Σε βασανιστήρια με εικονικό πνιγμό υπέβαλε την 4χρονη κόρη του αμερικανός στρατιώτης, επειδή δεν κατάφερε να μάθει απέξω την άλφα – βήτα.
http://www.lateam.gr/images/waterboarding08.jpg
Ο εικονικός πνιγμός ανήκει στις 10 πιο σκληρές ανακριτικές μεθόδους, σύμφωνα με την CIA, και όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζόσους Τέιμπορ τον εφήρμοσε κατΆ εξακολούθηση πάνω στο μικρό κορίτσι. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχτηκε στην αστυνομία πως ήξερε ότι η κόρη του φοβόταν παθολογικά το νερό.

Ο 27χρονος στρατιώτης είχε καταφέρει να πάρει την επιμέλεια της 4χρονης κόρης του, μετά το διαζύγιο του, έδωσε φρικιαστικές λεπτομέρειες κατά τη σύλληψη του, λέγοντας πως το κοριτσάκι έτρεμε με σπασμούς κάθε φορά που της έριχνε το νερό.
Ο ίδιος την ώρα που προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια ενός γραφείου του σπιτιού του, η κοπέλα του κάλεσε την αστυνομία.

Όταν πήγαν σπίτι του για έρευνα, η κοπέλα του είπε στους αστυνομικούς για τους βασανισμούς, ενώ το κοριτσάκι βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού. Το σώμα του ήταν γεμάτο μελανιές, ειδικά στο λαιμό και την πλάτη. Όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν ποιος της το έκανε αυτό, εκείνη απάντησε: «Ο μπαμπάς το έκανε».

Κατερίνα 10-02-2010 23:28:

Αρρωστοι ανθρωποι ρε π@@στη μου !!!!!


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:00:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam