Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Η ζοφερή αλήθεια, πίσω από το «Σκοπιανό» πρόβλημα...

This is a discussion on Η ζοφερή αλήθεια, πίσω από το «Σκοπιανό» πρόβλημα... within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ποιοι κρύβονται πίσω από την δήθεν αδιαλλαξία του κόμματος VMRO-DPMNE του Ν. Γκρουέφσκι; Γιατί δεν ενημερώνεται ο ελληνικός λαός από ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-04-2008, 23:19:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή Η ζοφερή αλήθεια, πίσω από το «Σκοπιανό» πρόβλημα...

Ποιοι κρύβονται πίσω από την δήθεν αδιαλλαξία του κόμματος VMRO-DPMNE του Ν. Γκρουέφσκι; Γιατί δεν ενημερώνεται ο ελληνικός λαός από το βήμα της Βουλής, για τα ενδεχόμενα σχέδια επίθεσης εναντίον της Ελλάδος από τον συνασπισμό Τουρκίας – Αλβανίας – Βουλγαρίας; Τι είναι τελικά αλήθεια και τι ...φάρσα;

Σύμφωνα με τον «ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» (10/07/07): «περιήλθε σε γνώση των αρμοδίων ελληνικών υπηρεσιών η ύπαρξη του μυστικού «Απελευθερωτικού Στρατού Ενιαίας Μακεδονίας». Ο τελευταίος διατηρεί δεσμούς με όλες τις πλευρές του VMRO (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση) στα Σκόπια και στη Βουλγαρία, και συγκεκριμένως με το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση για τη Μακεδονική Εθνική Ενότητα) του νυν πρωθυπουργού Ν. Γκρουέφσκι, το VMRO-NAPDONA (κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Γκεοργκιέφσκι) και το VMRO Βουλγαρίας.
.
Οι ελληνικές υπηρεσίες διαθέτουν πλήρη στοιχεία για τον εν λόγω «Στρατό», από το έμβλημά του (όρθιος λέων, ίδιος με αυτόν που είναι στο έμβλημα του VMRO-DPMNE, αλλά με πάνω από αυτόν το αστέρι της Βεργίνας!), τη δύναμη, την οργάνωση και τα τμήματα που διατηρεί σε περιοχές πλησίον των ελληνικών συνόρων, τις διασυνδέσεις τους με στελέχη των υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας, τον εξοπλισμό του και τον τρόπο που τον απέκτησε, τα ονόματα της ηγεσίας του, μέχρι και τις πηγές χρηματοδοτήσεώς του και την ιδεολογική του συνάφεια με τον πρωθυπουργό Γκρουέφσκι, τον υπουργό εξωτερικών Α. Μιλόσοσκι, τους υπουργούς Εσωτερικών και Άμυνας και αρκετά άλλα κυβερνητικά στελέχη που εμφορούνται από τις ίδιες «ιδεολογικές» απόψεις.
.
Αυτό το κακόγουστο, βέβαια, κατασκεύασμα των Σκοπιανών μπορεί να μην αποτελεί απειλή για την Ελλάδα, αλλά είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων και του πνεύματος που διέπει την ηγεσία τους.»
.
------------

Ένα άλλο άρθρο (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/05/2007) ανέφερε:
.
«Πολλοί Σκοπιανοί, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Γκεοργκιέφσκι απέκτησαν βουλγαρικό διαβατήριο. Η εφημερίδα «Στάμπα» αναφέρει σε έρευνά της ότι υπάρχει ένα κύκλωμα που τροφοδοτεί με βουλγαρικά διαβατήρια χιλιάδες Σκοπιανούς, από τη στιγμή που η Σόφια θα εισήρχετο στην Ε.Ε. Στο δημοσίευμα αναφέρονται σαν «Μακεδόνες» και «Μακεδονία». Έτσι, «μερικές δεκάδες χιλιάδες ψευτοβούλγαροι περιδιαβαίνουν την Ευρώπη. Είναι κυρίως "Μακεδόνες" και κατά ένα μικρότερο ποσοστό Τούρκοι.
.
Κάποτε η "Μακεδονία" θεωρείτο επαρχία υπό την κυριαρχία της Σόφιας και η γλώσσα της μια διάλεκτος, αλλά με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την ένταξή της στην Ομοσπονδιακή Γιουγκοσλαβία άρχισε η επιχείρηση "αποβουλγαροποίησης" των "Μακεδόνων" μέχρι σημείου που να θεωρείται προσβολή οποιαδήποτε αναφορά σε συγγένεια με τα πρώην ξαδέλφια. Και με την τουρκική μειονότητα που διαβιούσε στη Βουλγαρία οι σχέσεις ήταν ακόμη χειρότερες.
.
Πολλοί μουσουλμάνοι που είχαν γεννηθεί στη Βουλγαρία, μη μπορώντας να υπομείνουν το κομμουνιστικό καθεστώς, το βάρος τους, κατέφυγαν στην "Istanbul" προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής».Και ο δημοσιογράφος συνεχίζει: «Τώρα τα πράγματα έχουν πλήρως ανατραπεί. Βέβαια, η Βουλγαρία δεν έχει αλλάξει και πολύ. Αυτή που θεωρείτο κάποτε ως η 16η Σοβιετική Δημοκρατία εξακολουθεί να παραμένει φτωχή και οι κάτοικοί της ακόμη φτωχότεροι, ωστόσο αποτελεί τμήμα της Ενωμένης Ευρώπης.
.
Επισήμως είναι ήδη 8.000 οι "Μακεδόνες", που τους αναγνωρίστηκε η νέα υπηκοότητα, η βουλγαρική. Σε λίστα αναμονής παραμένουν αυτή τη στιγμή 40.000. Τα τελευταία πέντε χρόνια 20.000 "Μακεδόνες" "αναγνώρισαν" τις βουλγαρικές ρίζες τους για να αποκτήσουν βουλγαρικό διαβατήριο. Η δε Βουλγαρία θα προσχωρήσει στη Συνθήκη του Σένγκεν το 2009.»
------------

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, επί του παρόντος, παρουσιάζω εδώ ένα βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο «youtube» (στα ελληνικά) από την βουλγαρική προπαγάνδα (*), και που εμφανίζεται στην γνωστή προπαγανδιστική σελίδα «Bulgarmark.org» (εδώ και εδώ). (Σχετικά με τον φερόμενο ως πρόεδρο της εν λόγω οργάνωσης, ο οποίος είναι Έλληνας υπήκοος και ονομάζεται Νικόλαος Στοΐδης [Στογιάνωφ], διαβάστε εδώ.)
.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά στην αμερικανική βάση «CAMP BONDSTEEL», που την χαρακτηρίζουν «άγρυπνο φρουρό της Μακεδονίας», και στον ρόλο τον Αμερικανών.

Το βίντεο τιτλοφορείται:
.
«2013: Γ΄ Βαλκανικός πόλεμος: Αρμαγεδών στην Ελλάδα -
Το Camp Bondsteel στο πλευρό των εισβολέων»

Τα συμπεράσματα δικά σας:
.
.

Τα ερωτήματα που χρίζουν άμεσα απάντησης, μετά απ’αυτό, είναι:

* Που τελειώνει το …«αστείο» (φάρσα) και που αρχίζει τελικά η αλήθεια;
* Πόσο μακριά απέχει από την πραγματικότητα, το ενδεχόμενο συνασπισμού των ακραίων εθνικιστών σε Τουρκία – Βουλγαρία – Αλβανία, κατά της Ελλάδας;
* Δεν είναι γεγονός το ότι και οι τρεις αυτές χώρες είναι υπό την «κηδεμονία» Αμερικανών και Γερμανών;
* Τι συμβαίνει με την ελληνική διπλωματία και πόσο βέβαιο είναι οτι «έχουν γνώση οι φύλακες»;
* Που είναι η επίσημη τοποθέτηση της Ελληνικής και Βουλγαρικής αντίστοιχα κυβέρνησης, σχετικά με όσα περιλαμβάνονται σε αυτή την κατάπτυστη, προβοκατόρικη προπαγάνδα;
*
Αν όλα αυτά δεν καταδικαστούν από την Βουλγαρική πλευρά, τότε θα πρέπει να εκληφθούν ως επίσημη Βουλγαρική προπαγάνδα (υποψήφιο μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ) και θα είναι αιτία για διπλωματικό επεισόδιο.

πηγή:alkimosarchive.blogspot.com
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to P@ntelis Web For This Useful Post:
geodon (23-04-2008), jim_pap_2 (23-04-2008)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμερικανικο-σκοπιανό σχέδιο με υπογραφή Νίμιτς LATEAM RSS NEWS 0 20-10-2008 10:16:
Αμερικανικο-σκοπιανό σχέδιο με υπογραφή Νίμιτς LATEAM RSS NEWS 0 20-10-2008 09:37:
Απαντητική επιστολή Κ. Καραμανλή στον Σκοπιανό ομόλογό του Ν. Γκρούεφσκι LATEAM RSS NEWS 0 18-07-2008 13:32:
Εβδομάδα διπλωματικής κινητικότητας στο Σκοπιανό LATEAM RSS NEWS 0 14-04-2008 08:40:
Βραδυφλεγής βόμβα το Σκοπιανό Dj AL ΕΛΛΑΔΑ 0 20-10-2007 09:34:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:10:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam