Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > GAMES > NEW GAMES

Fifa Manager 11

This is a discussion on Fifa Manager 11 within the NEW GAMES forums, part of the GAMES category; Κλείνει δεκαετία κι επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Το Fifa Manager κλείνει 10 χρόνια ζωής και η EA Sports κάνει άλλη ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-07-2010, 11:07:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Fifa Manager 11



Κλείνει δεκαετία κι επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Το Fifa Manager κλείνει 10 χρόνια ζωής και η EA Sports κάνει άλλη μια προσπάθεια ανάκαμψης, σε μία –ήδη κορεσμένη- σειρά που έχει εδώ και χρόνια το δικό της κοινό. Το Fifa Manager 11 ήταν ήδη στα σκαριά εδώ και μήνες –όπως είχαμε μάθει από το EA SPORTS FIFA MANAGER 10 - Official Website, απλά τώρα ανακοινώνεται και επίσημα από την Electronic Arts.

Τα νέα χαρακτηριστικά

Στο Fifa Manager 11 θα δούμε ένα νέο σύστημα τακτικών, ένα πιο ρεαλιστικό σύστημα μεταγραφών και ένα βελτιωμένο online mode. Θυμίζουμε ότι στην περυσινή έκδοση, το Online δεν ήταν κι ότι καλύτερο, δεδομένου του ότι έμοιαζε με μία «πετσοκομμένη» έκδοση του παιχνιδιού, με λιγότερα χαρακτηριστικά και χρονικούς περιορισμούς, που σκοπό τους είχαν να κάνουν το gameplay πιο γρήγορο αλλά όχι ουσιαστικό. Η Bright Future, προγραμματιστική εταιρεία του παιχνιδιού που εδρεύει στην Κολωνία, υπόσχεται ότι θα προσφέρει καλύτερη και πιο προσιτή εμπειρία στους αρχάριους παίκτες της σειράς, αλλά και κάτι ουσιαστικό σε όσους την τιμούν χρόνια. Κοινώς θα παρουσιαστεί κάτι τελείως διαφορετικό.

Ανάμεσα στις επερχόμενες αλλαγές ξεχωρίζει η νέα 3D απεικόνιση, στην οποία θα υπάρχουν περισσότερες τακτικές επιλογές, οι οποίες θα εφαρμόζονται πιο γρήγορα. Θα μπορείτε να αλλάξετε το στυλ παιχνιδιού τόσο της ομάδας σας, όσο και των παικτών σας ξεχωριστά, όσο παίζεται η μπάλα, αλλά και να κάνετε γρήγορες αλλαγές ακόμα και στις στημένες φάσεις ή στις επιθετικές/αμυντικές οδηγίες παικτών.

Θα υπάρξουν ακόμη αλλαγές στις κληρώσεις διοργανώσεων, νέες πληροφορίες για το πως αποδίδετε στα ντέρμπι, αλλαγμένο σύστημα των Levels στους προπονητές, νέο σύστημα απόκτησης εμπειρίας, νέο σύστημα αναζήτησης και τουρνουά παγκοσμίου κυπέλλου με Εθνικές ομάδες, το οποίο θα τρέχει ξεχωριστά από το κυρίως παιχνίδι. Έχουν αλλάξει επίσης και οι μεταγραφικοί περίοδοι, με βάση αυτές που ισχύουν και στην πραγματικότητα (κάλλιο αργά παρά ποτέ για την EA).

Κυκλοφορία

Το Fifa Manager 11 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για PC. Με βάση την επίσημη ανακοίνωση και τα πρώτα screenshots, όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Κι αυτό γιατί δυστυχώς δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση σχετικά με την database του παιχνιδιού, που είναι άλλωστε και το σημαντικότερο πλήγμα στη σειρά από τότε που ξεκίνησε.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to Stella For This Useful Post:
korn (14-07-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Sokker.org (online manager) addicted ON LINE GAMES 0 22-04-2011 14:54:
Password Manager antonis ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 12-08-2009 18:50:
Football Manager 2009 antonis NEW GAMES 0 04-09-2008 19:35:
Νέα εφαρμογή «Music Manager» από τη Vodafone antonis SOFTWARE 0 20-05-2008 21:44:
Free Download Manager 2.5 hammer SOFTWARE 0 12-09-2007 14:22:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:09:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam