Θέμα: ΠΑΟΚ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-2011, 23:24:   #34
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2 (videos)

Ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποίησε το καλό διάστημα που είχε και η Καβάλα με γκολ των Νικουλάε και Ρίος πέρασε αλώβητη (0-2) από την Τούμπα και τον έριξε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (ο δικέφαλος έχει να ματς λιγότερο). Στην τέταρτη θέση οι Αργοναύτες μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου.





Η εικόνα του αγώνα:

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο όπου είδαμε δύο ομάδες να παίζουν κοντινές πάσες δίχως κάποιον ξεκάθαρο στόχο στο παιχνίδι τους, το ματς άνοιξε όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε με ορθολογικό τρόπο μπροστά και μέσα σε 9 λεπτά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.



Ο Δικέφαλος σε αυτό το διάστημα έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα θετικά του στοιχεία δημιουργώντας φάσεις με τους Σαλπιγγίδη, Ελ Ζαρ και Μουσλίμοβιτς, η Καβάλα, όμως, ήταν εκείνη που ευτύχησε να προηγηθεί. Πως; Με τον αναμενόμενο τρόπο βάσει εικόνας: αντεπίθεση. Ο Αμπντούν διέσχισε πολλά μέτρα, βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων και έστρωσε στον Νικουλάε, ο οποίος αν και καθυστέρησε δεν λάθεψε.



Κάπου εκεί το παιχνίδι διαφοροποιήθηκε. Ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από τέρμα που δέχθηκε και η Καβάλα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα όταν προηγείται: να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα.



Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο μέρος όταν οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να κάνουν μια φάση της προκοπής (απείλησαν μόνο από στημένα) και οι Καβαλιώτες άρπαξαν την ευκαιρία και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 60ο λεπτό με τον Ρίος. Κάπου εκεί το επίπεδο δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με την άνεση των δύο τερμάτων έπαιξαν ώριμα και απλά απειλώντας ακόμα και με τρίτο γκολ.



Η αντίδραση από τον πάγκο ήρθε, η επιθετική γραμμή του Δικεφάλου γέμισε με την είσοδο του Αθανασιάδη, χρόνος υπήρχε, αλλά το αναφέραμε λίγο πιο πάνω: η Καβάλα είναι από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που ξέρει να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ. Αυτό έκανε και έφυγε από την Τούμπα με το πολύτιμο τρίποντο της νίκης.

Το κλειδί του αγώνα:

Η Καβάλα έχει δεδομένη ποιότητα και είναι από τις πλέον σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Εχοντας μπροστά της έναν “άδειο” (λόγω Μόσχας) ΠΑΟΚ και αφού ξεπέρασε το δύσκολο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, σκόραρε και έφερε το ματς στα μέτρα της. Οταν σκοράρει αυτή η ομάδα δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις.


Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχασε τη μάχη του κέντρου και παρά την περίσσια ενέργειας που έδειξε, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.



MVP:


Η αξία και η ποιότητα του Τζαμέλ Αμπντούν είναι δεδομένα. Εδειξε όλες τις αρετές του (και) στην Τούμπα όντας ο καλύτερος παίκτης των νικητών. Μπορεί να μη σκόραρε,έκανε όμως όλα τα άλλα.



TO LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:

Ειρηνική ολιγόλεπτη κατάληψη του αγωνιστικού χώρου έκανε μία μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα του αγώνα κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε: "Λευτεριά στα αδέρφια μας". Αποτέλεσμα αυτού ήταν η καθυστερημένη έναρξη του ματς. Δείτε
το στιγμιότυπο.


Πριν τη σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού στιγμή στη μνήμη του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Κώστα Ανδριόπουλου.



4ο λεπτό: Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης έκανε το σουτ η μπάλα όμως έφυγε άουτ.



19ο λεπτό: Εξαιρετική πάσα του Ντιέ στον Αμπντούν, αλλά αυτός δεν την αξιοποίησε και το πλάγιο σουτ δεν απείλησε τον ΠΑΟΚ.



21ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός από πολύ καλή θέση πλάσαρε άσχημα και η μπάλα κατέληξε άουτ.



22ο λεπτό: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ πήρε τη μπάλα και προσπάθησε να πλασάρει τον Γκαλίνοβιτς, αλλά η φάση δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι, αλλά στο ριπλέι δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή του πορτιέρο της Καβάλας με τον παίκτη του Δικεφάλου.



25ο λεπτό: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική συνεργασία των παικτών, η μπάλα έφτασε στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πλάσαρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

29ο λεπτό: Επικίνδυνο σουτ του Μουσλίμοβιτς, έδιωξε δύσκολα ο Γκαλίνοβιτς.



37ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Η Καβάλα άνοιξε το σκορ με τον Νικουλάε μετά από αντεπίθεση και προσωπική προσπάθεια του Αμπντούν.



60ο λεπτό: ΓΚΟΛ! 0-2 για την Καβάλα με τον Ρίος, ο οποίος σούταρε από καλή θέση και νίκησε τον Κρέσιτς.



64ο λεπτό: Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.



67ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Αμπντούν, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.


71ο λεπτό: Ο Αμπντούν πέρασε τον Κοντρέρας, πάσαρε στον Νικουλάε, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.



76ο λεπτό: Ο Αμπντούν πάσαρε στον Ονουάτσι μέσα στην περιοχή, ο Νιγηριανός σούταρε, αλλά ο Κρέσιτς απέκρουσε με τα πόδια.



Διαιτητής: Παππάς
Βοηθοί: Γκαγκάς, Τρύφων

Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς, Πάμπλο Κοντρέρας, Στέλιος Μαλεζάς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (65' Μασιέλ Λίνο), Ουέλιλτον Αραούζο Ετο, Σταύρος Τσουκαλάς (65' Στέφανος Αθανασιάδης), Πάμπλο Γκαρσία, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Ναμπίλ Ελ Ζαρ (46' Βλάνταν Ιβιτς)
Καβάλα:

Μάριο Γκαλίνοβιτς, Ιγκόρ Τόμασιτς, Φερέιρα Ντουγκλάο, Μάριους Νικουλάε, Σερζ Ντιέ, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιονέλ Ρίος, Μίρκο Χργκοβιτς, Οράσιο Καρντόσο (33' Πιέρ Ντικρόκ), Μπέντζαμιν Ονουάτσι (92' Στέφανος Σιόντης), Μαρκ Φερτζέλ

  • Το film του αγώνα
  • 11'Κίτρινη κάρτα ο Καρντόσο
  • 13'Κίτρινη κάρτα ο Ετο
  • 26'Κίτρινη κάρτα ο Ντουγκλάο
  • 33'Πέρασε στον αγώνα ο Ντικρόκ
  • 33'Αντικαταστάθηκε ο Καρντόσο
  • 37'Σκοράρει ο Νικουλάε
  • 40'Κίτρινη κάρτα ο Νικουλάε
  • 45'Κίτρινη κάρτα ο Φερτζέλ
  • 46'Πέρασε στον αγώνα ο Ιβιτς
  • 46'Αντικαταστάθηκε ο Ελ Ζαρ
  • 54'Κίτρινη κάρτα ο Χργκοβιτς
  • 60'Σκοράρει ο Ρίος
  • 65'Πέρασε στον αγώνα ο Αθανασιάδης
  • 65'Αντικαταστάθηκε ο Τσουκαλάς
  • 65'Πέρασε στον αγώνα ο Λίνο
  • 65'Αντικαταστάθηκε ο Σνάουτσνερ
  • 92'Πέρασε στον αγώνα ο Σιόντης
  • 92'Αντικαταστάθηκε ο Ονουάτσι
Σταύρος Καραΐνδρος


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση