Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-2007, 17:33:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Οι αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές τώρα στον υπολογιστή μας

Η τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας μας, οι εποχές όμως που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το καθιστικό μας έχουν περάσει στην ιστορία, καθώς οι ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο χρήσης της.

Στα πλαίσια αυτά, η Fujitsu Siemens Computers ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καταναλωτών, διέθεσε στην ελληνική αγορά το DVB-T/Analog TV Tuner με τη βοήθεια του οποίου, ο χρήστης λαμβάνει τηλεοπτικό σήμα από αναλογικά, αλλά και DVB-T κανάλια απευθείας στον υπολογιστή , φορητό ή σταθερό, οπουδήποτε το επιθυμεί.

Συνδέεται μέσω USB θύρας και δεν απαιτεί επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος, ενώ μέσω του ενσωματωμένου λογισμικού, παρέχεται μία σειρά λειτουργιών όπως εγγραφή, videotext, εγγραφή προγραμμάτων κ.α. Η μικρού μεγέθους κεραία και το επίπεδο τηλεχειριστήριο το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε φορητούς υπολογιστές και εξασφαλίζουν εξαιρετική λήψη σήματος ακόμα και σε κλειιστούς χώρους.

Το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος και το ελάχιστο βάρος των 25 γραμμαριών καθιστούν το DVB-T/Analog TV Tuner εξαιρετικά άνετο στη μεταφορά του ενώ η λειτουργία του Time Shifting προσφέρει τη δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής τόσο αναλογικού όσο και ψηφιακού προγράμματος στο σκληρό δίσκο του υπολογιστη.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links