Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-06-2007, 10:44:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Εσυ τι ζωδιο εισαι?

Κριός:
Συγχαρητήρια! Έχετε κέρατα! Αυτό είναι ένα κορυφαίο επίτευγμα. Να το επαναλάβετε. Τα πλήθη θα σας επευφημούν στην αιωνιότητα.
Ταύρος:
Έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν. Αυτό χαροποίησε πολλούς. Να παίρνετε τις βιταμίνες σας. Καλή εποχή για να κουρεύεστε συχνά.
Δίδυμοι:
Τα δύο τρίτα του εγκεφάλου σας αποφάσισαν να αυτονομηθούν και να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή. Κερδίζετε ένα μασαζοκαλσόν.
Καρκίνος:
Το μέλλον σας χαμογελά. Έχει χαλασμένα δόντια. Σταματήστε ό,τι κάνετε και πιάστε τα αυτιά σας. Θα κάνετε καριέρα στο φτάρνισμα.
Λέων:
Προσοχή! Είστε επιρρεπείς στις αποτριχώσεις. Να παίρνετε άφθονα υγρά. Τολμήστε να πλύνετε τα πόδια σας!
Παρθένος:
Κάντε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Έτσι κι αλλιώς αυτό κάνουν όλοι. Οι οδοκαθαριστές της γειτονιάς σας θα σας ευχηθούν «χρόνια πολλά».
Ζυγός:
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Και μετά κι άλλοι. Κι άλλοι. Κι ακόμα περισσότεροι. Αρχίζει να σας φέρνει ναυτία.
Σκορπιός:
Πολύ ωραία! Μπράααβο, μπράβο… Έκτακτα. Πραγματικά θαυμάσια. Όλοι χαίρονται για την βελτίωση της κατάστασής σας. Συνεχίστε τα χάπια.
Τοξότης:
Είχατε παράπονα από το πώς σας φέρθηκαν τα άστρα τον τελευταίο καιρό. Και τα άστρα είχαν παράπονα από το πώς τους φερθήκατε εσείς.
Αιγόκερως:
Διανύετε φάση αλλαγών. Αλλάζετε χτένισμα, παπούτσια, ζακέτες, εσώρουχα. Μετά ξαναφοράτε τα παλιά. Δεν ξέρω γιατί το κάνετε.
Υδροχόος:
Οι μπίζνες με το νερό πάνε καλά. Θα αναπτυχθείτε και στην αγορά σουμάδας και τζιτζιμπύρας. Το παντελόνι σας ενοχλεί στον καβάλο.
Ιχθείς:
Τοπικές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν από τα δυτικά. Ο καιρός θα επιδεινωθεί και μετά θα διακτινιστεί. Λιγουρεύεστε σουτζουκάκια!
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links