Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-2007, 18:14:   #213
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Νεμπεγλέρας: Προσοχή στον Λεβαδειακό

Έτοιμος να πάρει και πάλι θέση στην ενδεκάδα του Άρη είναι ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στο «Sportime» για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί θεωρητικά και πρακτικά να έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το παιχνίδι αυτό κρύβει παγίδες».

Ο 33χρονος μέσος συνέχισε τονίζοντας: «Ο Λεβαδειακός προέρχεται από μία σπουδαία επιτυχία μέσα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και θα παίξει με ενθουσιασμό. Πέρα από αυτό, έχει μεγάλο κίνητρο να μας κερδίσει. Το λέω αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και όλοι θα θέλουν να σπάσουν αυτό το σερί. Αρα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς».

Στη συνέχεια ο έμπειρος μέσος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. «Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να μην αφήσουμε τον Λεβαδειακό να επιβάλει το ρυθμό του. Το γκολ θα έρθει για εμάς γιατί διαθέτουμε καλύτερη ομάδα με ποιότητα και περισσότερες λύσείς από τον αντίπαλο».

Οσον αφορά το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται εκτός έδρας αυτό δεν ανησυχεί τον Νεμπεγλέρα: «Δεν με προβληματίζει γιατί ξέρουμε ότι και στη Λιβαδειά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας που θα κάνουν ακόμη ένα μακρινό ταξίδι και πιστεύω ότι θα τους ανταμείψουμε με άλλη μία νίκη».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση