Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-12-2007, 18:28:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή "Έκρηξη" στις παγκόσμιες πωλήσεις κινητών


Ένα χρόνο νωρίτερα απΆ ότι είχε υπολογίσει, δηλαδή το 2009, θα φτάσουν τα 4 δισεκατομμύρια οι συνδρομητές της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με νεότερη πρόβλεψη της Nokia.
Η φινλανδική εταιρία υπολογίζει επίσης ότι το νέο έτος, η παγκόσμια αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας θα παρουσιάσει ανάπτυξη με ρυθμό 10%, σε σχέση με τις πωλήσεις του 1,1 δισεκατομμυρίου συσκευών που εκτιμάται ότι θα κλείσει το 2007.
Οι περιοχές με τον πιο ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης συνδρομητών είναι η αυτές της Ασίας – Ειρηνικού, της Αφρικής και της Μεσης Ανατολής. Αντίθετα, στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείας και τη Λατινική Αμερική, ο ρυθμός αύξησης των συνδρομητών θα πέσει κάτω από το 10%.
Όπως επεσήμανε την Τρίτη (4/12), ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia Ολι-Πέκα Καλάσβουο, η αγορά υπηρεσιών στο Internet υπολογίζεται ότι στο τέλος της δεκαετίας θα ανέλθει στα 100 –περίπου- δισεκατομμύρια ευρώ, πρόβλεψη που οδηγεί την εταιρεία στο να συνεχίζει να ενσωματώνει στις συσκευές της, τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.



cosmo.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links