Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-2008, 17:53:   #154
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Παράσχος: Ποιο Κύπελλο...;

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε στον ΟΦΗ η κλήρωση του Κυπέλλου που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Ατρόμητο, εφόσον βέβαια υπερκεράσει το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα. Οι Κρητικοί έχουν το μυαλό τους μόνο στα του πρωταθλήματος και στην επικείμενη αναμέτρηση με το συντοπίτη Εργοτέλη με τη νίκη να φαντάζει ουκ των ουκ άνευ. Ενδεικτικά ήταν τα λεγόμενα του Γιώργου Παράσχου: «Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου σήμερα ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας. Η προσοχή μας είναι μόνο στο ματς με τον Εργοτέλη, που είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου. Θέλουμε μόνο τους 3 βαθμούς και το μυαλό μας είναι μόνο στο πως θα υλοποιήσουμε το προαναφερόμενο στόχο».

Εν τω μεταξύ και στην προπόνηση της Πέμπτης ο Γιόζεφ Νουαφόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις για χαλάρωμα, καθώς αισθάνεται κουρασμένος.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση