Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-12-2006, 21:33:   #18
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ελπίδες για Κωνσταντίνου

Τραυματίας ο Κωνσταντίνου... Στο πρόγραμμα της προπόνησης έστω και με επιφύλαξη πήρε μέρος ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αφήνοντας έτσι αρκετές ελπίδες για την αναμέτρηση με την Σαχτιάρ. Ο Κωνσταντίνου έκανε τεστ υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Κρις φαν Πιουβέλντε το οποίο κρίνεται ικανοποιητικό.

Ο Κύπριος επιθετικός συμμετείχε σε μικρό δίτερμα και δοκίμασε αρκετά σουτ στον Γιάννου. Από την αντίδραση του ποδιού του αλλά και από το νέο τεστ το οποίο θα κάνει στην τελευταία προπόνηση της δευτέρας θα παρθεί η απόφαση για το αν θα συμμετάσχει στην αποστολή για τον αγώνα με την Σαχτάρ. Πάντως με δεδομένο πως ο Σόλιντ θέλει ετοιμοπόλεμους παίκτες δύσκολα θα δούμε τον Κωνσταντίνου στην αρχική ενδεκάδα.
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση