Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-2010, 07:03:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Πήγε για αποτρίχωση και παραλίγο να χάσει τον όρχι του




Έχουμε ακούσει να κάνουμε αποτρίχωση για να αισθανθούμε καλύτερα και να γίνουμε πιο ποθητοί. Αποτρίχωση όμως στα γεννητικά όργανα συνδυασμένη με φιλανθρωπικό σκοπό πρώτη φορά ακούμε! Ο λόγος για έναν 24χρονο που παραλίγο να μείνει χωρίς όρχεις όταν εμπιστεύτηκε την ευαίσθητη περιοχή στα χέρια φίλων του!
Ο Τζο Κούπερ ήθελε να μαζέψει χτήματα για την παιδική πτέρυγα του νοσοκομείου «Leicester Royal Infirmary», με έναν άκρως περίεργο τρόπο: μιας και ήθελε να κάνει αποτρίχωση στα γεννητικά όργανα, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να το κάνουν σε μία παμπ.
Με το κερί ανά χείρας λοιπόν οι φίλοι περνούσαν και έβγαζαν τις τρίχες. Ένας όμως δεν ήταν και τόσο ελαφροχέρης κι έτσι με το απότομο τράβηγμα του κεριού, ένα μέρος από το δέρμα του 24χρονου έφυγε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τον ένα του όρχι!
Έτσι, ο Τζον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που ήθελε να ενισχύσει, όχι ως δωρητής αλλά ως... ασθενής. Όπως δήλωσαν οι γιατροί, από καθαρή τύχη δεν έμεινε ανίκανος, ενώ ο ιδιοκτήτης της παμπ τον χαρακτήρισε «καραγκιόζη».
Πάντως, μέχρι να πάθει ό,τι έπαθε είχε μαζέψει περίπου 3.000 ευρώ!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links