Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-01-2007, 14:30:   #56
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πήρε Παύλου, περιμένει και άλλον!

Στην πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε ο Πανιώνιος, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/01) το μεσημέρι την απόκτηση του Κούλη Παύλου, για τέσσερα χρόνια. Πάντως, ο Έβαλντ Λίνεν τόνισε, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε νωρίτερα, ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί με έναν τουλάχιστον ακόμα παίκτη μέσα στον Ιανουάριο. "Είναι πασιφανές ότι πρέπει να αποκτήσουμε έναν αμυντικό, που να μπορεί να παίζει και σαν χαφ", τόνισε.

Για το παρόν και... το μέλλον

Το όνομα του "έπαιζε" δυνατά τον τελευταίο καιρό και οι πληροφορίες ήθελαν τους "κυανέρυθρους" να έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί του, προκειμένου να εμπλουτίσουν το έμψυχο δυναμικό τους αλλά και να κάνουν μια επένδυση για το μέλλον. Όπως και έγινε, τελικά, με την διοίκηση να ανακοινώνει σήμερα την μεταγραφή του Κούλη Παύλου, περί ου ο λόγος, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ Λάρνακας πήγαν καλά, υπήρξε ταύτιση απόψεων και εν τέλει συμφωνία και έτσι ο νεαρός επιθετικός θα βρίσκεται μέχρι το καλοκαίρι του 2011 στη Νέα Σμύρνη.

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κούλη Παύλου απο την ΑΕΚ Λάρνακας για τέσσερα χρόνια. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την προσεχή Δευτέρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ που δεν στάθηκε εμπόδιο και έτσι ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή. Η ΑΕΚ πάντα θα είναι στην καρδιά μου", είπε στις πρώτες του δηλώσεις από την πλευρά του ο 19χρονος άσος.

Λίνεν: Θέλουμε ενίσχυση

Λίγες ώρες πιο πριν, ο Έβαλντ Λίνεν παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνει κάθε Παρασκευή. Σε αυτήν, αποκάλυψε ότι ο Πανιώνιος θα προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση, ενώ στάθηκε στο θέμα της άμυνας, μετά και τον τραυματισμό του Γιόζεφ Γκάσπαρ. "Είναι πασιφανές ότι πρέπει να αποκτήσουμε έναν αμυντικό, που να μπορεί να παίζει και σαν χαφ. Ο Κοντέ που δοκιμάζεται, έχει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, αλλά τον ξέρω από παλιά και μπορεί να βοηθήσει. Εξετάζουμε κι άλλες περιπτώσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.

Παράλληλα, ο Λίνεν μίλησε και για τις περιπτώσεις των Λεβάν Τσκιτισβίλι και Δημήτρη Ζωγραφάκη, οι οποίοι αμφότεροι φαίνεται πως θα παραμείνουν στην ομάδα. "Ο Τσκιτισβίλι όπως ξέρετε πήγε στην Ολλανδία για να δοκιμαστεί στην Αλκμάαρ. Για μένα ήταν χάσιμο χρόνου να πάει να δοκιμαστεί σε μια θέση που δεν του ταιριάζει και δεν την γνωρίζει. Τον πρότεινε ο Αρβελάτζε που αγωνίζεται εκεί και είναι συμπαίκτες στην εθνική Γεωργίας χωρίς να ξέρει αν μπορεί να τα καταφέρει. Έχει επιστρέψει εδώ και συνεχίζει τις προπονήσεις. Έχουμε μια εβδομάδα καιρό και ίσως να έχουμε εκ νέου συζητήσεις για το μέλλον του στην ομάδα μας. Όσο για τον Ζωγραφάκη πριν μια εβδομάδα χτύπησε σε ένα φάουλ στη προπόνηση και έχει πρηστεί στο πέλμα του. Θα περιμένουμε να αναρρώσει και θα δούμε τι θα κάνουμε", είπε.

Τέλος, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη δεν θα μπορούσε να λείψει από την αναφορά του έμπειρου τεχνικού, που δήλωσε έχοντας κατά νου και τις απουσίες: "Ο Εξουζίδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έπαθε θλάση στο τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Ο Γκάσπαρ έπαθε τράβηγμα στο πλευρό στην χθεσινή προπόνηση, όπως είχε πάθει και ο Κένιγκ και μου φαίνεται πως είναι επιδημία. Ο Κρέσιτς έχει ακόμα πρόβλημα με το πόδι του και αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τον Ταμπάση για να κάτσει στον πάγκο. Να έχουμε μια λύση σε περίπτωση που κάτι ακόμα μας πάει στραβά. Το καλό είναι ότι ο Μανιάτης επιστρέφει. Έκανε προπόνηση κανονικά μαζί με όλους ενώ μόλις μερικές μέρες πριν έκανε ατομικό πρόγραμμα".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση