Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Στον νέο μεθοριακό σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου ο Νομάρχης

This is a discussion on Ξάνθη: Στον νέο μεθοριακό σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου ο Νομάρχης within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Στον νέο μεθοριακό σταθμό «Αγιος Κωνσταντίνος» του ελληνοβουλγαρικού συνόρου μετέβη ο Νομάρχης Ξάνθης, Γεώργιος Παυλίδης, με την ολοκλήρωση της πρώτης ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-12-2009, 22:37:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Ξάνθη: Στον νέο μεθοριακό σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου ο Νομάρχης

Στον νέο μεθοριακό σταθμό «Αγιος Κωνσταντίνος» του ελληνοβουλγαρικού συνόρου μετέβη ο Νομάρχης Ξάνθης, Γεώργιος Παυλίδης, με την ολοκλήρωση της πρώτης οδικής σύνδεσης μετά από 70 χρόνια.

Ειδικότερα, ο κ. Παυλίδης, δήλωσε:

«Η μέρα είναι ιστορική. Κατασκευάστηκε για να επαναλειτουργήσει διακρατικός δρόμος μεταξύ Ελλάδας Βουλγαρίας, στα σύνορα της Ξάνθης, μετά από 70 χρόνια, περίπου, ψυχροπολεμικής κατάστασης.

Στην κρίσιμη οικονομική κατάσταση που διανύουμε, η διάνοιξη του δρόμου, που εκτιμούμε ότι θα ενισχύσει την ρευστότητα και την κυκλοφορία του χρήματος στην περιοχή, είναι σημαντική.

Ο τουριστικός κάθετος δρόμος Ξάνθης - Ζλάτογραντ - Φιλιππούπολης σχεδόν τελείωσε, μετά από προσπάθειά μας τεσσάρων ετών, από το 2006, με αποκλειστική πρωτοβουλία μας, της Νομαρχίας Ξάνθης. Απομένει η δεύτερη στρώση της ασφάλτου, στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ τα στηθαία ασφαλείας αναμένουμε να τοποθετηθούν σε δύο μήνες το αργότερο, όχι μόνο σε αυτό το τμήμα αλλά και στο προηγούμενο τμήμα 3 χλμ., που είναι η συνέχειά του, παρότι όλα δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά μας. Σε αυτήν την χρονική στιγμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με ευθύνη των οδηγών και σε διαστήματα που δεν εμποδίζονται οι εργασίες της εργολάβου κοινοπραξίας.

Ο δρόμος που χρηματοδοτήθηκε από Εθνικούς Πόρους (ΚΑΠ- Οικονομικών) είναι τουριστικός. Δεν είναι εμπορικός. Η Ξάνθη ανακτά εν μέρει την κεντροβαρή θέση της στην έξοδο των Βαλκανίων στο Αιγαίο, αποκτά την αναγκαία ενδοχώρα, με μια κρίσιμη μάζα πληθυσμού. Αλλάζουν καθοριστικά τα πράγματα: Η χρονοαπόσταση Ξάνθη - Φιλιππούπολη είναι πλέον τρεις ώρες, από πέντε με έξι πριν. Ξάνθη - Σμόλιαν ή Παμπόροβο δύο ώρες από έξι με επτά ώρες πριν. Ξάνθη Ζλάτογκραντ 50 λεπτά από επτά ώρες πριν, ή 50 χλμ. από 630 πριν.

Αναμένουμε την τυπική υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο Κυβερνήσεων, για την λειτουργία του μεθοριακού σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου. Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει ταχέως, προς όφελος της οικονομίας όχι μόνον της Ξάνθης αλλά όλης της ΒΑ Ελλάδας.

Η κατασκευή του, δεν αλλάζει τίποτε στην υποχρέωση της Πολιτείας, του Υπουργείου Υποδομών, να κατασκευάσει, τον τόσο ταλαιπωρημένο από αναβολές και υποχρεώσεις Κάθετο ¶ξονα Ξάνθης – Ελληνοβουλγαρικά – Σμόλιαν».




naftemporiki
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό το Σογιούζ LATEAM RSS NEWS 0 18-06-2010 10:15:
Συνέντευξη Κ. Καραμανλή στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER LATEAM RSS NEWS 0 02-06-2009 08:35:
Ένταση στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Κατερίνα ΕΛΛΑΔΑ 0 23-12-2008 06:21:
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 10-10-2008 21:36:
Προσδέθηκε στον Διαστημικό Σταθμό το Soyuz LATEAM RSS NEWS 0 11-04-2008 10:29:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:12:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam