Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Η Microsoft Ελλάς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό '

This is a discussion on Η Microsoft Ελλάς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό ' within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; H Microsoft Ελλάς κατέλαβε τη δεύτερη θέση συνολικά, και την πρώτη μεταξύ των πολυεθνικών επιχειρήσεων, στο διαγωνισμό «Best Workplaces 2007», ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-03-2007, 21:39:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Η Microsoft Ελλάς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό '


H Microsoft Ελλάς κατέλαβε τη δεύτερη θέση συνολικά, και την πρώτη μεταξύ των πολυεθνικών επιχειρήσεων, στο διαγωνισμό «Best Workplaces 2007», τον οποίο διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Great Place to Work Institute® Hellas, με την επιστημονική συνδρομή του ALBA Graduate Business School. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη των 20 εταιρειών που διαθέτουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Η επιλογή των εταιρειών γίνεται κυρίως βάσει των απαντήσεων των εργαζομένων τους στο Trust Index®, ένα εργαλείο διαγνωστικής έρευνας προσωπικού που έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work® Institute.
«Η κοινωνική μας ευθύνη ξεκινά από την ευθύνη που αναλαμβάνουμε απέναντι στους εργαζομένους μας. Σε αυτούς επενδύουμε και αυτοί είναι που κάνουν τη διαφορά» . δήλωσε ο Χρήστος Τσάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς. «Στο πλαίσιο αυτό, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση από τους ίδιους τους ανθρώπους μας των πρακτικών που εφαρμόζουμε για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που βασίζεται στο σεβασμό, την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη».
«Από το 2003 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο διαγωνισμός Best Workplaces σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, η Microsoft διακρινόταν πάντα στις 10 καλύτερες εταιρείες σε όποια χώρα της Ευρώπης συμμετείχε. Αναρωτιόμουν ποια θα ήταν η θέση της, σε περίπτωση που η Ελληνική εταιρεία απεφάσιζε τη συμμετοχή της στον εθνικό μας διαγωνισμό. Φέτος, η Microsoft Ελλάς συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό στην Ελλάδα και τα αποτελέσματά της επιβεβαιώνουν τόσο τις πρακτικές διοίκησης της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, όσο και την επιτυχημένη τους εφαρμογή από τη διοικητική της ομάδα στην Ελλάδα» , δήλωσε ο Δημήτρης Γκανούδης , Senior Consultant του Great Place to Work® Institute Hellas, χαιρετίζοντας τη διάκριση της Microsoft Ελλάς.
Με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των εργαζομένων της, η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση των ανθρώπων της μέσω σεμιναρίων, ηλεκτρονικών εργαλείων μάθησης και εξατομικευμένων πλάνων που στόχο έχουν την ανάπτυξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων κάθε εργαζόμενου. Η καλή απόδοση αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται σε επίπεδο ατομικής, αλλά και ομαδικής εργασίας, ενώ στις παροχές της εταιρείας μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, το ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πλάνο, τα επιδοτούμενα γεύματα, η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, οι δωρεάν υπηρεσίες ADSL για το σπίτι, το εύελικτο ωράριο εργασίας και η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.
Επιπλέον, η Microsoft Ελλάς προάγει την αξιοκρατία και την αντικειμενικότητα στην αξιολόγηση των εργαζομένων, εφαρμόζοντας συστήματα 3600, συζητήσεις για την ανάπτυξη της καριέρας δύο φορές το χρόνο και κριτήρια ποσοτικού και ποιοτικού χαρακτήρα. Το 40% των νέων θέσεων εργασίας καλύπτονται εσωτερικά από την εταιρεία, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι πέρυσι το 30% των εργαζομένων πήρε προαγωγή. Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διάσταση της διαφορετικότητας στο εργασιακό περιβάλλον.
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Microsoft Ελλάς ενισχύεται σημαντικά με την εθελοντική και ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της σε πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρεία για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, την ενδυνάμωση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και τη δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Την 7η θέση κατέκτησε ο Λούκας Γιώρκας με το "Watch my dance" ironitsa ΜΟΥΣΙΚΗ 0 15-05-2011 17:05:
Πτήση στη δεύτερη θέση ilias ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 0 11-01-2010 21:30:
Α. Τσίπρας : Εφικτή η δεύτερη θέση LATEAM RSS NEWS 0 27-07-2008 11:48:
Η Ρωσία πρώτη στο διαγωνισμό της Γιουρβίζιον. Δεύτερη η Ουκρανία και τρίτη η Ελλάδα LATEAM RSS NEWS 0 25-05-2008 22:11:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:13:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam