Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Η Ρούλα Κορομηλά επανέρχεται δριμύτερη

This is a discussion on Η Ρούλα Κορομηλά επανέρχεται δριμύτερη within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ετοιμη για νέους έρωτες δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά. Είναι τόσο καλή μάλιστα η διάθεσή της, που θέλησε την επιθυμία της ...

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-07-2010, 13:22:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η Ρούλα Κορομηλά επανέρχεται δριμύτερη



Ετοιμη για νέους έρωτες δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά. Είναι τόσο καλή μάλιστα η διάθεσή της, που θέλησε την επιθυμία της αυτή να τη μοιραστεί και με τους θαυμαστές της.

Μπορεί να πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια η Ρούλα Κορομηλά, όλα δείχνουν όμως πως είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η επιτυχία του «Greek Idol» και η αγάπη του κόσμου που είχε καιρό να «γευτεί», αφού εργαζόταν μόνο πίσω από τις κάμερες, της αναπτέρωσαν το ηθικό. Έτσι, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο με ανεβασμένη διάθεση και όλα δείχνουν πως ανάλογα θέλει να κυλήσει και όλο το καλοκαίρι.


Αυθόρμητη όπως πάντα, θέλησε να μεταφέρει τα νέα της και στους θαυμαστές της, με τους οποίους δεν έπαψε στιγμή να επικοινωνεί μέσω Facebook. Όσοι διάβασαν την ανακοίνωση στη σελίδα της πριν από λίγες μέρες κατάλαβαν πολλά: «Λίγες μέρες διακοπών ήταν αρκετές για να μου ανοίξουν την όρεξη... και δεν εννοώ το προφανές... Τι να κάνω, ρε παιδιά, τόσο καιρό και δεν έβλεπα τι κυκλοφορεί!!! Φιλιούνται... αγκαλιάζονται...!!! Μπουρλότο!!!!» Το μήνυμα αυτό περιγράφει ακριβώς το πώς ονειρεύεται να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ρούλα Κορομηλά: «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τΆ αγόρι μου!».

Εμείς της το ευχόμαστε, γιατί ένας νέος έρωτας θα την ανανεώσει ακόμη περισσότερο.


Ο θυμός της Ρούλας

Μόνο που πριν τον έρωτα ήρθε η... οργή! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Κορομηλά έγινε έξαλλη με το ζεύγος Γιώργου Λιάγκα - Φαίης Σκορδά και χάλασε η διάθεσή της στη Μύκονο. Μόλις έμαθε ότι της... έφαγαν την αρχισυντάκτρια από το «Greek Idol», Ελευθερία Κεφαλά, άστραψε και βρόντηξε. Και μπορεί μεν το νέο τηλεοπτικό ζεύγος να προχωράει τα σχέδιά του ?λέγεται ότι βρήκαν και τίτλο για το πρωινό τους και δεν είναι άλλος από το «Δύο σε ένα»?, η Ρούλα όμως δεν έχει ακόμα χωνέψει πώς της πήραν τη συνεργάτιδά της μέσα από τα χέρια της.

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ακούγεται ότι είναι πιθανό να αναλάβει και το βραδινό σόου που ετοιμάζει ο Alpha, καθώς η Ελένη Μενεγάκη δεν φαίνεται διατεθειμένη να ριψοκινδυνέψει σε «χωράφια» που δεν γνωρίζει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε κι άλλο χτύπημα από έναν πολύ δικό της άνθρωπο. Ο Γιώργος Τσαλίκης καθόλου δεν... έδεσε τη γλώσσα του και μίλησε για αδιαφορία του σταθμού στις προτάσεις και τις παρατηρήσεις του. Η Ρούλα ένιωσε προδομένη και η μέχρι πρότινος φιλία τους μπήκε στον πάγο...
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
 

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μουρατίδης vs Κορομηλά ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 28-06-2010 22:04:
Κορομηλά: Φέρνει Μπιγιονσέ και Ρίκι Μάρτιν; ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 19-04-2010 19:19:
Κορομηλα: Γιατί πουλάει το σπίτι στη Μύκονο ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 12-04-2010 18:49:
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Κορομηλά ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 25-09-2009 19:46:
Ρούλα vs Μικρούτσικου Κατερίνα VIDEO POINT !!!!!!!!! 0 15-07-2008 01:31:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:12:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam