Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > COMPUTERS > SOFTWARE

Εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας

This is a discussion on Εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας within the SOFTWARE forums, part of the COMPUTERS category; Εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας Tα περισσότερα από τα εργαλεία που ακολουθούν σας προσφέρουν τη δυνατότητα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-01-2009, 13:37:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Thumbs up Εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας

Εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας



Tα περισσότερα από τα εργαλεία που ακολουθούν σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αυξήσετε την αποδοτικότητα του συστήματός σας προσφέρονται δωρεάν για απεριόριστη χρήση. Φυσικά, δεν χρειάζεται να ψάχνετε με τις ώρες στο Internet για να τα βρείτε αφού σας τα προσφέρουμε εδώ εντελώς δωρεάν. Πατήστε στα αντίστοιχα links και κατεβάστε τα εργαλεία της αρεσκείας σας.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε εργαλεία για να πετύχετε υψηλότερες επιδόσεις στον υπολογιστή σας, αλλά και να ενισχύσετε το λογισμικό.


Για υψηλότερες επιδόσεις

Σχεδόν όλα τα εργαλεία που στοχεύουν στην αύξηση της απόδοσης του συστήματός σας πραγματοποιούν το γενικό καθαρισμό του υπολογιστή σας από περιττά αρχεία αλλά και το -εξαιρετικά σημαντικό- optimization της Registry.

Advanced WindowsCare V2 Personal:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/Advanced%20WindowsCare%20V2%20Personal.exe
Ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο που καθαρίζει τη Registry του υπολογιστή και ταυτόχρονα επιτρέπει τον έλεγχο των προγραμμάτων που εκκινούν μαζί με το λειτουργικό (start-up). Επίσης, διαγράφει περιττά αρχεία από το Ιστορικό (History) και οποιοδήποτε λογισμικό spyware έχει
εισχωρήσει στον υπολογιστή.

Glary Utilities:

Κώδικας:
http://www.pcw.gr/Downloads/Glary-Utilities-Free-2100622/2203249.html
Εξαιρετικό και δωρεάν εργαλείο που σας εγγυάται τον καθαρισμό αλλά και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, μόλις ένα κλικ. Η εφαρμογή πραγματοποιεί έναν ολοκληρωμένο και λεπτομερή έλεγχο σε ολόκληρο το σύστημά σας (Registry, start-up programs, spyware), ώστε να εντοπίζει έγκαιρα τυχόν λάθη. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του Glary είναι ότι εξαφανίζει οποιοδήποτε ίχνος από την πλοήγηση στο Internet, ενώ εξίσου λεπτομερής είναι και η διαγραφή προσωρινών αρχείων.


Ενισχύστε το λογισμικό

Η επιβράδυνση της ταχύτητας του συστήματος οφείλεται κατά κύριο λόγο στο πλήθος αλλά και στο είδος του λογισμικού που “τρέχει”. Εκτός από τα προγράμματα που τρέχουν στο προσκήνιο (τα ορατά), αρκετά είναι αυτά που τρέχουν στο background, μειώνοντας την απόδοση του συστήματος. Τα εργαλεία που ακολουθούν θα σας βοηθούν να λύσετε με ευκολία τέτοιου είδους προβλήματα επιβράδυνσης.

Secunia PSI:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/Secunia%20PSI.exe
Η εγκατάσταση του τελευταίου update για κάθε εφαρμογή του υπολογιστή σας είναι δυνατόν να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: ταχύτητα και υψηλότερου επιπέδου ασφάλεια. Η τυπική διαδικασία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα αφού πρέπει να κάνετε ξεχωριστές ενημερώσεις για κάθεμία από τις εφαρμογές σας. Δεν θα σπαταλάτε όμως πλέον τον πολύτιμο χρόνο σας αν πραγματοποιήστε την εγκατάσταση του Secunia PSI. Το εργαλείο αυτό δημιουργεί μία ολοκληρωμένη λίστα του εγκατεστημένου λογισμικού του συστήματος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχει και ενημερώνει για οποιοδήποτε διαθέσιμο update.

PC Decrapifier:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/pc-decrapifier-2.0.0.exe
Ακόμα ένας λόγος εξαιτίας του οποίου παρατηρείται καθυστέρηση στο σύστημά σας είναι τα craplets. Πρόκειται για υποπρογράμματα που εγκαθίστανται (συνήθως σε ένα νέο PC) για να συμβάλουν -υποτίθεται- στη σωστή λειτουργία του λειτουργικού συστήματος ή άλλων κύριων προγραμμάτων. Το εργαλείο PC Decrapifier αφαιρεί όλα τα περιττά υποπρογράμματα των εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν σε έναν καινούργιο υπολογιστή. Πριν το χρησιμοποιήσετε, δημιουργήστε ένα σημείο επαναφοράς του συστήματος (Restore Point), ώστε να αποτρέψετε πιθανή διαγραφή δευτερεύοντος, πλην όμως απαραίτητου, λογισμικού.

WinPatrol:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/wpsetup.exe
Το WinPatrol αποτελεί ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο, που αυξάνει την απόδοση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, αφού ελέγχει εύκολα και γρήγορα ποιες εφαρμογές εμφανίζονται στη λίστα start-up. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που αφορά στην ασφάλεια είναι ο εντοπισμός της ύπαρξης κακόβουλου λογισμικού (spyware και malware). Επίσης, είναι δυνατή η εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων από τις πληροφορίες που απεικονίζει το εργαλείο για κάθε πρόγραμμα που τρέχει στο start-up.

Foxit Reader:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/FoxitReader23_setup.exe
Το FoxitReader συγκαταλέγεται στην ομάδα των εργαλείων για τη βελτίωση του συστήματος, καθώς δεν επιβραδύνει την απενεργοποίησή του (shut down), όπως είναι γνωστό ότι κάνει η εφαρμογή PDF Reader της Adobe. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του είναι ότι το Foxit Reader φορτώνεται εξαιρετικά γρήγορα χωρίς να χρησιμοποιεί περιττή μνήμη ενώ όπως συμπεράναμε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σταθερό, συγκριτικά πάντα με το πρόγραμμα της Adobe.

Norton Removal Tool:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/Norton_Removal_Tool.exe
Είναι γνωστό ότι ορισμένα προγράμματα της Norton δεσμεύουν αρκετούς πόρους στα συστήματα στα οποία εγκαθίστανται. Η πλήρης απομάκρυνση των συγκεκριμένων υποπρογραμμάτων -αν και εξαιρετικά δύσκολη- αποτελεί στόχο του Norton Removal Tool, το οποίο μάλιστα αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

McAfee Consumer Products Removal Tool:

Κώδικας:
http://liberis.s3.amazonaws.com/downloads/Optimization/McAfeeRemovalTool.exe
Αντίστοιχο του προηγούμενου εργαλείου, το Consumer Products Removal Tool εγγυάται την εξοικονόμηση πόρων που δεσμεύονται στο σύστημα εξαιτίας των προγραμμάτων της McAfee.

των Preston Gralla, Π. Τζώρτζη
pcw.gr
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διευκρινήσεις για τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης LATEAM RSS NEWS 0 07-01-2011 14:16:
Υπογραφή του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων LATEAM RSS NEWS 0 01-04-2010 01:02:
Ανακοινώσεις για τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων LATEAM RSS NEWS 0 11-01-2010 13:35:
Νέα λογισμικά για pc με "εργαλεία ανάλυσης συναισθημάτων" LATEAM RSS NEWS 0 27-05-2009 13:28:
Ρεκόρ απόδοσης aggelos_a COMPUTERS 0 06-03-2007 19:36:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam