Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φορτία λαχανικών αναμένονται στο λιμάνι του Βόλου από την Το

This is a discussion on Φορτία λαχανικών αναμένονται στο λιμάνι του Βόλου από την Το within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Μεγάλες ποσότητες οπωρολαχανικών αναμένονται από Τουρκία, με πλοία που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου και σε άλλα λιμάνια της ...

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-12-2006, 10:44:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Φορτία λαχανικών αναμένονται στο λιμάνι του Βόλου από την Το

Μεγάλες ποσότητες οπωρολαχανικών αναμένονται από Τουρκία, με πλοία που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου και σε άλλα λιμάνια της Κεντρικής Ελλάδας.
'Ηδη, το Περιφερειακό Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου στο Βόλο τέθηκε σε επιφυλακή για τους ελέγχους των εισαγομένων λαχανικών από τη γείτονα, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν υπολείμματα φυτοφαρμάκων ή άλλων βλαπτικών στοιχείων.
«Λαχανικά και ψάρια έρχονται οδικώς από τη γείτονα χώρα, εδώ και αρκετά χρόνια, από τα σύνορα της Ελλάδας στους Κήπους. Την περασμένη εβδομάδα, σε σύσκεψη των φορέων του Νομού με αντίστοιχους φορείς της Τουρκίας, στην προσπάθεια στήριξης της γραμμής, αποφασίστηκε αντί για οδικώς, να έρχονται δια θαλάσσης. Συνεπώς, δεν βρίσκω το λόγο να διαμαρτυρηθούν οι αγρότες», τόνισε ο κ. Φλόκας.
Μάλιστα, πρόσθεσε, πως στο πλαίσιο ανάπτυξης της Μαγνησίας, με τη βοήθεια όλων των φορέων του Νομού, θα δημιουργηθεί Σταθμός Ελέγχου Υγειονομικού Ελέγχου στο λιμάνι του Βόλου, ύστερα και από τη σύμφωνη απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς, επίσης, δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί και δεύτερο πλοίο.
Εις γνώσιν του προέδρου του Συλλόγου Πωλητών Οπωροκηπευτικών Λαϊκών Αγορών κ. Αντώνη Δουλά είναι το γεγονός πως έρχονται συνεχώς φορτία οπωρολαχανικών από την Τουρκία, που εκφράζει, πάντως, την αντίθεση του.
Όπως υπογράμμισε «καλό είναι να προωθούνται πρώτα τα ελληνικά προϊόντα και να μην δέχονται χτυπήματα από προϊόντα ξένων κρατών. Τελικά θα θέλαμε να ξέρουμε, η κυβέρνηση στηρίζει τον Έλληνα ή τον ξένο αγρότη».
Σύμφωνα με τον ίδιο, την περίοδο που διανύουμε, διαπιστώνεται μικρή έλλειψη σε μαρούλια και κρεμμύδια. Ωστόσο, τα φορτία θα περιέχουν οπωρολαχανικά που βρίσκονται σε πληθώρα, μπορεί όχι στην περιοχή μας, αλλά σε άλλες περιοχές της χώρας.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
 

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έσοδα 140 εκατ. ευρώ αναμένονται από τη δημοπράτηση των αδιανέμητων δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα LATEAM RSS NEWS 0 04-01-2011 11:45:
Αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής LATEAM RSS NEWS 0 02-11-2010 07:47:
Στο λιμάνι του Βόλου η «Ρεγκάτα» Smell ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 3 11-05-2010 22:57:
Αναμένονται το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα LATEAM RSS NEWS 0 03-03-2010 12:18:
Σημαντικές βελτιώσεις αναμένονται στον Opera antonis SOFTWARE 0 01-04-2008 00:05:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:05:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam